81
HAEGEMONIA hivatalos oldal
  • Toroco
    #81
    Üdv!

    Hogy lehet láthatóvá tenni a radar hatóköröket? Régen sikerült valahogy bekapcsolni, de most nem.
  • redoxi
    #80
    Na már sikerült is megoldanom
  • redoxi
    #79
    Valaki tudna segíteni 2 epizod 4 pályáján tartok és már megöltem az idegeneket akkor az összes rendszer kolonizzáltam igaz a gammába olyan bolygom van amin csak 900 millió ember lehet és ott nem értem el a 1 milliárdot lehet ezért de valamiért nemtudom tovább menni a pályán . Már egyszer végig vittem csak nem emléxek erre a pályára :S Légyszives segítsetek .
  • Kovilux
    #78
    Én csak most vittem végig, de nem akarom elhinni, hogy nem folytattják a story-t!!!!!!!
  • Nightrun
    #77
    Igen igen. Ezt én sem értem. Miért nem lett annyira híres külföldön a játék, mint nálunk? Talán más szemmel néznek rá? Vagy nem tetszik nekik, hogy egy ilyen kis ország is tud nagyot alkotni az űrhajós stratégiák terén? Én mondom neketek, hogy a maga idejében (ami azért nem volt annyira régen) a legszebb játék volt, és még ma is ugyanúgy nézem végig a nagy csatákat, közelről, mindig más kameraállásból, a robbanásokat meg ki is szoktam menteni a játékból. Egy évig volt a hátterem az a robbanás, amikor a nagy aszteroidát kellett szétlőni a játék elején. Nagyon zsír. Szerintem egyébként nem volt eléggé megreklámozva külföldön a játék, a sok paraszt meg nem tudta, hogy mi is a helyzet. Hát ez van, de ez a kiadó hibája, és nem a Digital Reality-é. Ezek a srácok értenek a munkájunkhoz, és több sikert érdemelnének a munkájukért, nem csak nálunk. Ja, szia lammaer!!! Végre egy ismerős arc. Illetve logo. Vagy csak név?! Tényleg, miért nem csinálsz magadnak valamilyen logot? Vagy nem érsz rá ilyenekre? Sok a munka? Én is épp dolgozom.... Na további szép napot!
  • Grusi
    #76
    Én is épp mostanság Hegemoniazom :)
    Remek játék szerintem is, bár a külföldi sajtó nem zengett róla örömódákat. Pedig megérdemelné :)
  • lammaer
    #75
    Hmmm... itt is találkozunk...
    Nekem is kedvenc volt a Hegemónia, a Solon hagyatékkal talán egy hónapja nyomtam le pár kört. Mondjuk érdekes, hogy a mostani konfigomon is beszaggatott néha-néha, de hát annyit megért a látvány, ami SZVSZ még most is szuper.
    Én leginkább a Solon hagyaték egyjátékosmódjának hiányán bánkódtam... ami persze megint a kiadók kreténsége miatt maradt ki.
  • Nightrun
    #74
    Látom, hogy a legutolsó hozzászólás az nem mostanában volt, de azért írok még ide, hátha valaki még néha előveszi ezt a játékot, és nyom rajta egy-két küldetést. Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy a legszebb stratégiai játék a maga nemében. Gyönyörű, mást nem lehet mondani róla, és azt hiszem, hogy a gépigénye sem magas, teljesn átlagos. Nem így van? Dehogyem. Az igazság az, hogy egy kicsit könnyűre sikeredett, még a legnehezebb fokozaton is, de talán a játékélmény kárpótolja a hiányt. A másik gondom, ami nagyon- nagy elkeseredésre adott nekem okot, az az ,hogy nekem egy kicsit rövidnek tűnt a játék. Lehet azért, mert én teljesen oda vagyok ezekért az űrhajós játékokért, ezért ezt is három nap alatt vittem végig, minimális alvással. De nekem ez még így egy kicsit rövidnek tűnt. Hát ennyit akrtam. Nektek nem tűnt ilyen rövidnek?
  • rolika
    #73
    2002. május van...
    hol a game?
  • D3t0nat0r
    #71
    Thomas/DR: Na, én sem vettem ilyen véresen komolyan, azért raktam oda a smileyit a végére :)
  • FREAK
    #70
    Nem tudom.... Én sírtam, amikor előttem IG2-zött valaki, és az idétlen magyar csatakiáltásokat kellet hallgatni.
  • FREAK
    #68
    Ok, de ez megy felirattal is. Én konkrétan a magyar űrharcosok idétlen szövegeire gondolok. Még a SWINE-ban is ok, mert vicces (bár két és fél perc után unalmas). Na mindegy, ez csak az én véleményem, én az Insane-ben is csak egy röhögés erejéig kapcsoltam be a magyart :)
  • FREAK
    #64
    Halihó, ilyen kevesen beszélnek angolul, vagy mi???

    Minek erőltetni a magyar verziót? Annyira röhejes, amikor egy full sci-fi vagy harci játékban magyarul jajgatnak az emberek, totál elveszi a játék komolyságát. Még a Rally Trophy Stolh Bandi navigátorral jó poén, de nemá egy ilyen játékban....

    "Igenis uram! Építés befejezve!"
    "Uram, meghaluuuuunk, aaaargh!"
    "Kapjuk el a szemeteket!"


    :))))))))))))))))

    Na mindegy, szóval komolytalan. Legalábbis a szinkron. Legyen csak felirat azoknak akik tévedésből orosz szakon maradtak.
  • phil-co
    #61
    nagyon jó lenne a magyar változat,mert akkor érezhetnénk igazán "miénknek" (mármint magyar terméknek) a gammát és akkor sokkal büszkébbek is lennénk!
    Persze nem mások nevében akarok beszélni,de én bevallom,hogy csak akkor veszek eredetit,ha lesz magyar. Tudom,hogy ez még nem éri meg nektek,de talál sokan így vannak ezzel.
    A SWINE-t is megvettem,de ha csak angol lett volna akkor warez....
    Ezt a játékot meg kell csinálnotok magyar verzióban is!
    Jó munkát és (megtérülő)sok sikert kívánok nektek!!!
  • skorpio7
    #60
    Ugye ez nem azt jelenti , hogy nem lesz magyar változat ?!
    Talán akkor később is jön ki ? Ha május-ra van datálva a játék kiadása és "tényleg" hatalmas munka még a magyar változat elkészítése ... ez azt jelenti akkor , hogy késni fog ?!
  • liquid
    #57
    Dauby: természtesen nem kívánok párhuzamot vonni (vagy bármilyen más módon összehasonlítani) a Haegemonia és a W3 teaserek között. A W3 szimplán jó (teasernek), azaz jól átadja/eladja a készülő a game hangulatát. A H. teaser szintén NAGYON jó, és külön öröm, hogy a real-time animokra alapoztátok, nem pedig CGI-re: többek között ezért is hullik alá mindenki arca, amikor megnézi... :-)
  • D3t0nat0r
    #56
    Thomas/DR: Hát a #33 hozzászólásban belinkelt 1. és 4. képen ki lehet venni a kocka 3 oldalát. A Föld felett érnek össze, lehet látni hogy merőlegesek egymásra a textúra lapok :)
  • skorpio7
    #55
    Úgy legyen ... bár az IG2 zenéje se volt semmi szerintem . :)
    Inquisitor !
    Tuti hogy lesz magyar változat , különben mi a fenének lenne magyar nyelvű Teaser is .
    Vagy csak a kedvünkben akarnak járni a DR fejlesztői ?! Nem hiszem .Az IG2 szerintem volt olyan sikeres hazánkban ( már amennyire ez nálunk lehetséges ) , hogy érdemes legyen egy magyar változat kihozatala is .
  • Inquisitor
    #54
    Dauby!
    Igaz, hogy a kiadó "jóindulatán" múlik lesz e magyar változat?
    Vagyis ha úgy látják, hogy nem éri meg, akkor nem lesz?
  • skorpio7
    #52
    Lenne még 2 kérdésem is .
    1. Lesz-e belőle demó és előbb-e , mint ahogy a full játék megjelenik ?
    2. A magyar változat is egyidőben jön ki az angollal ?

    De messze van még május ... :(((
  • skorpio7
    #51
    Akárhogyis van egy biztos , ez a Teaser legalább annyira hatalmas kedvet hozott nekem a játékhoz, mint anno valamikor az IG2 bevezető animja . Ugyan legyetek csak 12-en , de az IG2 után biztosra veszem , hogy nem tudjátok elszúrni ezt a project-et sem .Már tényleg alig várom , hogy a kezeim között legyen a game .És még magyar is ! :)
  • liquid
    #49
    Ez teaser, nem trailer. Azaz rövid kedvcsináló, ami még nem mutat meg sokat magából a játékból, inkább a hangulatot/látványt próbálja eladni... a H: LoI esetében szerintem abszolut sikeresen, nagyon ütős lett a rövidke bemutató.

    (A legjobb teaser egyébként imho a Warcraft 3 E3-as videója, nem nagyon láttam még embert, aki a megnézése után nem "W3-at akarok, most!" kijelentéssel áll fel volna a gép mellől)
  • Hmuda
    #48
    Mindegy. Minden infót türelemmel várok. A gamet meg biztos megveszem, ha egyáltalán elindul a gépemen. Majd a demóval lellenőrzöm. : )
  • FREAK
    #46
    Inquisitor : mittomén. Hol?
  • Inquisitor
    #43
    Mi hiszünk neked Freak fragtárs, de szerinted ki nyerte 2001-ben a "Legjobb Zene" díját? :)
  • FREAK
    #42
    Szóljatok, ha kell zeneszerző, van némi referenciám is!
  • Inquisitor
    #41
    A PC-Games újságban a videón volt HUD, vagy rosszul emléxem?
    Dauby! Azt nem tudom milyen lesz a játék, de ha a Game-ben csak fele ilyen jó zenék lesznek ... :D
  • Hmuda
    #37
    Akkor lenne ingame kép, ha lenne HUD.
  • D3t0nat0r
    #36
    Ez ingame kép :) Tény, hogy nem lehet rajta látni HUDot, kurzort meg ilyesmit, azt képzeld oda :)
  • Hmuda
    #35
    Tény, hogy a modellek gyönyörűek. De tényleg nem ártana, ha láthatnánk egykét ingame gépet, neadj isten videót.
  • D3t0nat0r
    #34
    Hopp! Éles szeműek észrevehetnek egy kicsi zavaró dolgot az 1. és 4. képen! Lehet látni, hogy egy kocka belsejében van az egész, és a kocka belső falaira van felhúzva az űr skinje!
    Az elsőnél sokkal szembetűnőbb, a föld fölött ér össze a kocka két oldala!
  • D3t0nat0r
    #33
    Az Mportalra felkerült 4 db 1024x768 as screenshot!

    Baromi szép lesz ez a játék!




    Az 1. és 4. képen a Föld látható. Nagyon szép szerintem :)
  • liquid
    #32
    örömmel hallom, hogy nem egyidőben jelenik meg a Haegemonia az IG3-al, így legalább lesz némi időeltolódás a két "kötelező" vásárlás között... :-)
    Hülye kérdés: a teaser elején hallható zene saját szerzemény, vagy máshonnan emeltétek át? (Nagyon hangulatos!)
  • Dikkma
    #30
    Jaja! Sok sikert, mindent bele, és legyen megfizethető, akkor áldozok rá én is - meg még sokan!
  • FREAK
    #29
    Na, arra az utsó pár sorra vártam :))))

    SOK SIKERT! Eddig rulz!
  • FREAK
    #27
    Szóval még mielőtt megint azt hinné valaki, hogy kötekedni akarok : EZ CSAK KÍVÁNCSISÁG. Ami abból ered, hogy a video tök jó tech-demonak, de a játékról NULLA információt árul el.
    Ebből én azt gondolnám, hogy valami űrhajó-tycoon játékről van szó :)))))))
  • FREAK
    #26
    Hahó, én nem kételkedtem benne. Nyilván így fog kinézni, csakhát egy játékban játék közben szokott lenni egérkurzor, némi kezelőfelület stb. Erre vagyok kíváncsi. Az hogy az engine-nel felvettek ilyen állat animokat, az jó dolog, de én arra vagyok kíváncsi, mit kell ebben a játékban csinálni.

    Egyszerűbben fogalmazva : mire hasonlít?
  • D3t0nat0r
    #25
    Bazz Freak, ha egy készítő leírja, hogy a teaserben kamera- és flottamozgásokat vettek fel, akkor te miért kételkedsz benne, hogy nem így fog kinézni a játék???

    Esküszöm a Moha megjelenése óta te vagy a megtestesült pesszimizmus!
  • FREAK
    #24
    Megnéztem. Sorry, de a köd nem vonult el.

    Milyen játék lesz ez? Azt olvastam stratégia, de egy kanyi stratégia szerű képet nem láttam. Szépnek szép, de nem lehetne valami bővebb info-t? Legalább annyit, hogy mit fogunk látni játék közben? Mert gondolom nem ennyi a játék, hogy szép űrhajók haladnak el a kamera előtt :)))
  • FREAK
    #23
    Ok, hogy a játék motorjával készült, de a Quake movie is a játék motorjával készült, és mégsem hasonlít a Q3-ra :)))))


    Na lecsekkolom a site-ot