828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Laalee
    jo jo index... azt ki nezi...
  • Efreet
    indexen leirogattam hogy mi történt. még mindig rosszul vagyok töle.
  • Laalee
    hát arra én is azt mondanám hogy au
  • Efreet
    au. negyed3 óta nem alszom.
  • Efreet
    annyira nem... dehát a szerzöi jogok azok szerzöi jogok...
  • Efreet
    Ez tuti mozdulat, egy kimoderáltatott hozzászólásra linkelni :) ráadásul te is szedetted ki, szóval kétszeres gratz :)
  • Efreet
    olvasd át az extra.hu/tudatos-t, és ha még mindig érdekel, akkor állj neki a topicnak. ebben meg nem hinni kell, hanem csinálni :)
  • Dikkma
    Jajjmá, ne csináld! Most akkor én is olvassam át?
    Én egyébként semmi ilyenben nem hiszek, csak az egyéni tragédiám, hogy minden érdekel, mindenbe bele akarok folyni. Most akkor rágjam át magam azon is..?
  • Efreet
    na... sikerült kiolvasni a TA topicot indexen. köszi a reklámot, van min rágódni.... pár hihetetlen dolgot át kell gondolnom.
  • Dikkma
    hehe. Most megye vége aludni, hossző éjszaka volt, de süt a nap min állat, szal lehet, felébredek álmomban. Tudom, sok sikert kívántok! :)
  • Lazarus
    Na megyek szerencsét próbálni
  • Dikkma
    És Dikkma most elmegy bulizni, kívánjatok neki jó és nem_emlékezetes bulit. Részegen nehéz emlékezni. Ergo én nem fogok. Akkor meg minek kívánnátok emlékezetest? Én ezt nem is értem!
  • Efreet
    én megtaláltam vele egy elveszettnek hitt könyvemet. körülnéztem a szobában, hogy hova tehettem, megtaláltam, majd reggel kiszedtem a szekrény mögül, ahova becsúszott, és 2 napja hiába kerestem. és nyugodtabban, jobban alszom.
  • Lazarus
    Szóval van mire használni
  • ipszilon
    de én most komolyan kérdezem: ez nektek miért jó, használ vmit? de tényleg!
  • ipszilon
    és az mire jó?
  • Lazarus
    Jó de én nem izgultam :) vagy azt se veszem észre?
  • ipszilon
    de igen! amúgy, most tényleg, mi értelme van ennek? bevallom elvesztettem a fonalat!:-)
  • ipszilon
    mit jelent az, hogy "benéztél valamit?"
  • ipszilon
    mi?
  • ipszilon
    őszintén: ti ebben hisztek??
  • Lazarus
    Naszóval!
    Úgyvolt hogy Álmomba mikor eszembe jutott a valóság teszt azonnal rájöttem(kérdések nélkül) hogy álomba vagyok de rögtön fel is ébredtem :(
    Ennek így kell lennie?
  • Efreet
    hehe :) annyira akkor nem éreztem viccesnek...
  • Laalee
    szegeny te :) a vegen ne a piros bogyot valaszd :)
  • Efreet
    32-re: következöre megpróbálkozom vele, szerintem nem odafigyelve ment már az is...
    más: akik már próbálkoztak vele: ti se tudtok általában rendesen elolvasni egyetlen nem 1-2 szavas szöveget sem? betük vannak, de nem "olvasható" szöveg... az esetek nagy részében nem tudom elolvasni, csak érzem, hogy mi van odaírva...
    másik meg: a 3-4Xes ébredés... felkelek, elkezdem a reggeli dolgokat, aztán felkelek megint, és volt hogy negyedszerre sikerült csak végre igazából felkelni, de már kezdtem mérges lenni...
  • Efreet
    elöbbutóbb megteszem... dehát 1500 hozzászólást visszaolvasni... nem 2 perc :)
  • Efreet
    nekem egyszerüen megy... valahogy érzem.. idegen a környezet, idegen a helyzet... meg ott tudok repülni.(rengetegszer szoktam) (nem félreérteni, nem használok semmi tudattágítót) és ha nincs világos meg zaj, akkor még ha felébredek, is könnyen visszatérek. nem véletlenül alszom behúzott függönnyel, sokat segít, ha sötét van.
  • Lazarus
    Kiskoromban gyakran rájöttem hogy álmodom de nem nagyon teccett a dolog mert nem tudtam irányítani.. akkor már ésszel mentem, de úgy ahogy alakult. Amikor próbáltam változtatni akkor nem hagyta magát és mozogni se tudtam vagy vissza rántott :(

Lehet hogy a fent leírtak elég hülyén hangzanak
  • Lazarus
    Csináltam ma vagy 10 valóság tesztet :)
    Az nem baj ha nem írok álom naplót?
  • Efreet
    olyan furcsa itt olvasni ezeket...
  • Lazarus
    Csak attól tartok hogy ehez nem lesz türelmem.. :(
  • Lazarus
    Na akkor én ezt Lkezdem csinálni! :)
  • Dikkma
    Mekkora király harcosok klubjában, amikor csávó mondja
    "olyan a világ, mintha a másolat másolatának a másolata lenne.. sohasem vagy egészen ébren, és sohasem alszol igazán..."
    Kira!
  • Dikkma
    Volt már, hogy rájöttem álmodom, de akkor fel is ébredtem rögtön :-(
    Pedig ha máskor ilyen lesz, tuti Mátrixot játszom - azt töltök be térnek időnek amit akarok :-)
  • Lazarus
    Érdemes ezzel foglalkozni? megéri az idő..
  • Lazarus
    rlz!
  • mateos
    itt+ mi a f*sz a téma ??
  • Efreet
    én hétvégén se többet, de legalább úgy-ahogy pihent vagyok.
  • Laalee
    wow, en se alszok hetkoznap tobbet
  • Efreet
    dehogynem :) iszom a nyugtatóteámat, és ettöl tudok aludni 6-7 órákat nyugodtan.