828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
#131 úgy értem, hogy a JELENTESUKBEN nem hiszek túlzottan! -
#130 mindenki álmodik éjszakánként 3-4X... az, hogy mennyire emlékszik rá (mennyire akar, mennyire figyel oda) az más. én mióta foglalkozom ezzel, éjszakánként 1-2 álomra stabilan emlékezem ébredéskor. és azzal, hogy rászánok plusz egy percet, hogy átgondoljam stabilan meg is marad :)
ma reggel pl volt egy jó kis menekülös jelenet álmomban, ahol egy raktárszerüségben egy magasabb pontról elugorva jutott eszembe, hogy "ha tudok repülni, akkor ez csak álom..." és mivel megmaradtam plafonközelben, így elég tiszta volt a dolog :) jött egy jó kis repkedés az üldözök elöl, akik persze nem tudtak repülni, aztán egy kis háttérzenés repkedés az épület körül ahol voltunk, és a végén a szám végével együtt az álomnak is vége lett, és felébredtem :) jó volt :) -
#127 a második, valóban az!
az álmokban hiszek, de nem túlzottan és nem viszem túlzásba, ennek ellenére tök jól érezem magam a bőrömben (általában, de kell leút ahhoz, hogy legyen felút:-)). -
#126 melyik része a misztikum? az álmodás, és a képesség annak irányítására, vagy az asztráltest, és a kilépés a testböl? a második kétségtelenül annak hangzik... :) -
#125 valóban érdekel...ezért, hogy szivassalak titeket!:-)
amúgy érdekel minden ami a pszichologiával kapcsolatos,de asszem túl reális gondolkodású vagyok ahhoz, hogy higyjek is benne! úgy értem, hogy bizonyos szintig hiszek benne, de azok a dolgok,amik a misztikumhoz tartoznak (mint EZ), nos, azokat baromságnak tartom, és a baj, az, hogy néha veszélyesek! -
#124 megnéztem a topicalapító nevével fémjelzett filmet. tetszett, volt benne pár olyan mozdulat, ami ismerös volt saját álmaimból... :) most meg húzok aludni. -
#122 van lent jópár link.. ha kiváncsi vagy és érdekel a dolog, olvass utána... -
#121 Érdekes...kiskoromban nagyon intenzíven emlékeztem az álmaimra, még a legapróbb részletre is emlékeztem, sőt, valós időben láttam az álmokat! Aztán egy ideig semmi... Lefexek, elalszok, 1 mp sötétség, majd kelt az óra... De mostanában megint emlékszek az álmomra, de csak utólag, és nem annyira. -
#120 az egyszeri eset, és túlpörgés eredménye. több ilyen nem lesz, mert már tudom mi, és tudom hogy kell kezelni. -
#119 miért az jobb, amikor egy ilyen eset (amit leírtál) történik meg veled? úgyanúgy foglalkozol vele, és úgyanúgy meg vagy rémülve! -
#118 könnyen lehet. elvégre minden amit látsz, a tudatod terméke (részben) azokból a jelekböl, amiket a szemed lát. álmodban is látsz, pedig csukva van a szemed. voltál már nagyon sötétben? látsz valami tárgyat, abszolut nem ismered fel. amint megtudod hogy mi is az, máris részleteket is ki tudsz venni rajta. a tudatod kiegészíti azt a képet amit a szemed lát. ennek a mértékét bemérni pedig nem lehet. -
#117 magyarul bizonyos szinten "álom-világban" élünk? -
#116 ipszilon: szerencséd van. nekem egy "jól sikerült" rémálom az egész éjszakámat, és a full másnapomat tönkre tudta tenni. most már nem, mert odafigyelek, és változtatok rajta. nekem így megy. plusz emlékszem az álmaimra, ami nagyon tetszik :) -
#113 Ma is olvastam! Mikor felébredtem, akkor még emlékeztem is, miről, aztán még pár óra múlva is, msot az is távolinak tűnik, hogy aludtan tegnap, de azért az bizti, olvastam :)
A legjobb amikor idegen nyelven olvasok (német, angol, ezeket beszélem) :) -
#112 de minek változtassam meg???? felébredek és kész!!! 10 perc múlva már alszom is vissza, és másnap már alig emlékszem rá! amúgy meg a rémálmok 90%-a, ha belegondolsz, nem is rémes, csak hirtelen, az álmodban hiszed azt!!! -
#111 Én utálom a diszkódrogokat. Nagyjából mindent, ami nem természetes. Viszont a meszkalin, pszilocibin jöhet. Mondjuk az is igaz, hogy az az évi egy (max 2) élmény igaz hogy tutira nem káros, de nem is elég :)) -
#109 semmi gond, végülis idetartozik. a rózsamagról (pontosabban törperózsamagról) meg olvashasz sokmindent, keress rá erre-arra. na bye, sietek suliba. -
#108 Hmmmmm. A rózsamag is tud valamit? Erről még nem hallottam! Tell me more! :)))))))
Amúgy igazad van, épp ezért nem értem, miért fáj az a kormánynak, ha valaki szeretne belebújni a tudatalattijába, és ehhez ősi módszereket alkalmaz. Illetve miért diszkriminálják csak a módszerek egy részét?
De hagyjuk ezt, nem ide tartozik, sorry! -
#107 1984? gondolatbün? nem lehet betiltani, és nem lehet ellenörizni, vizsgálni. ez a lényeges difi ez, meg a drogok közt.
amúgy a legálist én is zárójelben írtam, felölem teljes nyugalommal lehetne legalizálni a gombákat-gyökereket-rózsamagot-akármit... -
#106 legális...... Ez nekem olyan relatív. Ha holnap a "tudatos álom" módszert tiltják be, akkor jöhet a következő módszer?
Évezredekig mindenki szabadon rághatott gombákat, kaktuszgyökeret vagy amitől jól érezte magát, erre jön XY és kijelenti hogy ez illegális..... Attól még természetes és jó. Meg különben is nehogymá' egy törvény álljon a tudatalattim felszabadításának útjába! -
#105 Freak: teljesen komoly. ez egy másik (legális) útja a tudatalatti felszabadításának. repülni egyszerü :)
"Írni olyan,mint repülni álmomban.Ha emlékszem rá.Ha lehetséges.Ha müködik.Ilyen egyszerü."
Neil Gaiman -
#104 Fffff..... Méghogy nincs szó drogról, amikor a muksó repked a ház körül :)))))
Na mindegy, ha ez tényleg komoly, nem akartam zavarni. Byebye! -
#103 ipszilon nem kötelezö kipróbálni. de ha következöre van valami rémálmod, akkor jusson eszedbe, hogy megváltoztathatod. -
#100 Én szoktam olvasni álmomban, lehet az akármi, egy csoki papírja is. De tényleg király!
A ma este márpedig álmodom tudom, nem működik :))
ipszilon én semmi ilyenben nem hiszek, fenntartással kezelem ezt is! De érdekes, és tudom hol a határ! -
#98 na haragudjatok! csak egy kérdés: tudjátok, hogy lesz vkiből fanatikus, elmebeteg, mániákus? ÍGY!!!!! ezzel amiről ti dumáltok ebben a topicban! -
#97 itt semmi drog nincs. tisztán a saját tudat(alatti)d használata játszik. -
#96 Esetleg itt a pszichoaktív drogokról van szó? Mert ha igen, benne vagyok egy kis beszélgetésben :) -
#95 lehet, persze, de koránt sem annyira mint itt :) nézz át a játékosok fórumán a HTML is cool-ba :))) -
#93 nem, csak lekorlátozza a html tag-eket. sokkal jobban mint itt. a tag-ekkel sok olyant lehet csinálni, ami tönkrevágja a fórumfelületet. ha nem elég a betüformázás, meg a link-kép beszúrás, akkor fogalmazd át a mondanivalódat :) -
#91 indexre nemlehet tervezni. én ált. megírom notepadban, aztán irány az egyik html-próba topic(van rengeteg), és ha jó, akkor hajrá. -
#89 én nem olvastam. letöltöttem. elég volt nekem az, hogy opera helyett ie-t kellett tölteni. de az meg a freesite hibája :) -
#87 Dikkma: tarts papírt ceruzát ágy mellett, és akár éjszaka, vagy bármikor gyorsan írd le amire emlékszel. rögtön, mert pillanatok alatt elfelejted.
ez a márpedig ma este módszer-rel vigyázz, nem így müködik a dolog. én nemtudok olvasni álmomban. lehet hogy van valami köze a balkezességemhez? -
#86 Márpedig ma tudatosan fogok álmodni :-))
Az a legérdekesebb az álmokban, hogy gyakran pl. fogok egy könyvet, és beleolvasok, és tök összefüggő, értelmes szöveg, meg megnézek valami feliratot és nem csak betűk, hanem információ van rajt, amit elolvasok. Sokszor olyan, amit ébren lehet nem monanék úgy fel!
Kár, hogy konkrét példát nem tudok mondani, de hát az ilyent az ember pár perc alatt elfelejti, mégha ébredés után emlékszik is rá.. :( -
#85 jó a dezign :) -
#83 köszi, remélem majd ma este. -
#81 te még nem aludtál? juj... én se sokat, de legalább... szép álmokat :) (izé... szóval békéseket inkább) -
#79 például? :) -
#77 az emailcím miatt. továbbító cím, és ha már be van jegyezve, akkor legyen valami rajta. meg elfér mögötte aloldalakon pár apróság, de az nem érdekes. -
#74 csak az az idézet van ott. nem lesz fejlesztve. -
#72 én