ALIEN

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdeke ez a predatoroktól ennyit nem tudtam rólluk, de az alienek is kb ilyen meggyõzõen le vannak írva<#wink>
Magoo
Bírom ha valaki Alienfan-nak hívja magát de xart se tud se az Alien-rõl se Predator-ról! Gratula!

InfectedMann
Akkor te aztán sokat tudsz a predatorokról :)
Nagyokos.
Ajánlok egy kis olvasni valót:
http://avpuniverzum.extra.hu/index.php?id=predators
http://avpuniverzum.extra.hu/index.php?id=fegyverek

Ugyan ezen az oldal találasz Alien adatbázist is.
Aztán utána hasonlítgasd a 2 fajt egymáshoz miután ezeket elolvastad.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Alien fanok figyelem, a predator csak egy rosszul kitalált benga állat az Alien jobban van kitalálva, megcsinálva. Okossabb, és fegyverek nélkül is gyilkos. a predator fegyverek meg páncél nélkül csak egy nagy darab emberhez méltó szar lenne.
j
Hitm@n
:)))

Na ja,és egyetlen gyengéd a szerénység :))

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Dikkma
Hm? Semmi új nincs rajt. Nekem nincs szükségem logócserére, mert tökéletes.
:)
Ron Ragm
Alien RLZ! Sztem tök yol néznek ki:) Egy AvsP filmnek én is örülnék:)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hitm@n
HÉ!
Újítottál a logódon?!

Jól sikerült!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Hú bázsmeg Gyikkmá fiám, há mijá á lúf*szt nyem értel? :))))

Dikkma
Té gázsi, dikk má, miasz@r ez ittend?
CSOCSO
itt az igazság:))))))))) jol szoltál testvér!!!
Pheel
Valszeg :)
Visitva menekülne , amint rájönne , hogy hova került !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

CSOCSO
:)
Dikkma
Abban valami hűtőházban szaladgáltak utána :-O
CSOCSO
ha leirtad volna hogy miért mondod belepusztultál volna igaz?
Waterhorse
Akkor te nem láttad a Predator 2-ot.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Dikkma
Akkor meg mindkettőjüket ledarálnánk :-))
CSOCSO
mozgás érzékelő, höérzékelő ennyi.. máris láthatóak a predik is
Coine
Na én azért nem örülnék, ha holnap a Balcsiból kiszednének egy Xenomorphot :)

Dikkma
Ja. Vagy egy meteor hozhat spórát, amiből aztán kifejlődik a tenger mélyén egy ilyen izé.
Meg még vannak ötleteim
Pheel
Jön haza a Voyager, mint a Star Trekben, mi? :-PPP
Dikkma
Egy hazatérő űrszonda is hozhatna egy királynőt, a többi már magától menne.
Dikkma
Arról volt szó, az alieneket ledarálnánk mint állat, a predatorokat nem. Namármost, a predatort láthatja az alien, most nem erről volt szó. Hanem hogy az embereknek esélye nem lenne predator ellen.
CSOCSO
jolvan én meg a predatorian vagy melyik lennék ( fél alien fél predator)
CSOCSO
én alien:)
Pheel
Szerintem el lennénk ásva eléggé, bárki is jönne. Ha el tud jönni idáig, akkor máris nyert ügye van. :(
Coine
jaaa...
hát akkor ok, én 1értelműen predi oldalon vagyok :-)
ütnek mindenkit :)

CSOCSO
de most mi alien vs prediről beszélünk...és ha jol tudom az alient nem látod sem thermoban jol és infrában sem látod kitünően...no mindegy...
Coine
Hát jah, de az ember nem és én az embert veszem alapnak :-)
Hiszen magamból indulok ki ha a gamét vesszük :)

CSOCSO
az alien látja a predatort hiába láthatatlan az auráját látja...
Coine
Azért, mert a Predator nem élethűen erős.
Ha, olyan zúzós lenne, mint mondjuk a P1-ben akkor sztem esélyed nem lenne, kezdük ott, hogy alig látnád...

CSOCSO
hát nemtom..az avp2-ben egy predatort kinyirok simán egy aliennel mig ha rámtámad kettő alien ott már bajban avgyok hisz körbe röhögnek engem olyan gyorsak..
Dikkma
Predatorok ellen esélyünk nem lenne, az Alieneket meg halomra lőnénk egytámadás esetén
D3t0nat0r
Ahogy olvastam a topicot egy az egybe a Starcraft jutott az eszembe :) Úgy látszik a Blizzardra is hatással voltak az Alien-Pre filmek.

-Predator=Protoss(még ez is megyegyezik! Pro=pre=elő)
-Zerg=Alien
-Terran=nem is tudom kivel...

Bár igaz az SC a nagyon messzi jövőben játszódik, és nagyon meg van csavarva a története:)

Tényleg nagyon állat lenne, ha predatorok megtámadnák a Földet. Ha vesszük az 1.-2. részt(1 predator mennyi embert, elit kommandóst kinyírt!), akkor elég nagy gondban lenne a Föld egy nagyobb kaliberű támadás esetén :)

CSOCSO
ámen..azé inkább a5 mint p3...
CSOCSO
fasszom az kéne már hoyg leszálnk a föld nevű szutyok bolgyora és kinevelik a jo harcost belőlük..nagy háboru van az oroszokkal az amcsik bevetik az alieneket mire nyernek is..aztán viszik haza öket hajón mikor ott kitörik a balhé és az alienek elszabadulnak...ehh ennek kéne lennie..majd az alienek elfolglalják az egész bolygót és nyernek..ennek kéne következnie..ehelyett mi lesz a predatorok itenyésztik az alieneket meg egmutatjék ki az a P.Jockey....kurva érdekes lesz!!:) amugy kurvára várom! az egyetlen film ami nem nevetségesen gagyis horror.....
Coine
Filmet akarock !
Legyen az alien 5, Predator 3 vagy AvP, CSAK LEGYEN MÁR :)

Alien
Húú, én is nagyon várom már az 5.részt!! De egy avp film is iszonyú jóóó lenne.

Hitm@n
Egységben az erő!!! :))

Dikkma
Na. Vmi ilyesmi. Ketten csak összehozzuk :)
Pheel
ehhe. Jó volt :)
Hitm@n
Már elmúlt éjfél,de Csocso még pojénkodik :))

Jó a vicc,még nem hallottam.

CSOCSO
ez ugy van hoyg az emberek felmennek a nostromora és látják a szörnyeket erre megszolal az egyik: Te a földön ALIEN?? ( él ilyen?)
és nagyon régi vicc
Hitm@n
Én is hallottam,miszerint a Predatorok hozták létre az Alieneket,hogy szétszórva őket 1-2 bolygón,majd visszatérjenek később(mármint a Predatorok) és vadászhassanak rájuk.
Szerintem nem minden úgy alakult,ahogy a Predatorok tervezték...
Amúgy még egy ilyen témájú könyvhöz sem volt szerencsém,de mihelyest látok valahol,azonnal megveszem/kikölcsönzöm.

a neve azert Alien, mert a foldon nem el ilyen.

CSOCSO
amugy S.Jockey meg milyen faj honnan van az ottan? erről semmi hír?amugy várom a filmet!
Dikkma
Hát mivel valami olyasmi van, hogy a Predatorok teremtményei az alienek. Szal van egy bolygó, és oda mennek a Predatorok. Leszállnak páran, és írtják a népet. Mint a Predator filmben az embereket. Rejtőzködnek, olyan mint az amerikai kommandós a dzsungelben.
Szal van közük egymáshoz :-)
ASSZEM! Én vmi ilyesmit hallottam.
Waterhorse
Egyébként mindig van egy kis sejtetés, hogy egy univerzumban léteznek. Gondolom mindenki tudja aki látta a Predator 2-ot hogy a végén ott van a kifözött fej. Aztán az Alien 1-ben meg az a hajó amit az elején találnak az egy Predator hajó.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Oldal 1 / 2Következő →