62
ALIEN...
-
Alienfan #62 Érdeke ez a predatoroktól ennyit nem tudtam rólluk, de az alienek is kb ilyen meggyőzően le vannak írva -
#61 Bírom ha valaki Alienfan-nak hívja magát de xart se tud se az Alien-ről se Predator-ról! Gratula! -
#60 Akkor te aztán sokat tudsz a predatorokról :)
Nagyokos.
Ajánlok egy kis olvasni valót:
http://avpuniverzum.extra.hu/index.php?id=predators
http://avpuniverzum.extra.hu/index.php?id=fegyverek
Ugyan ezen az oldal találasz Alien adatbázist is.
Aztán utána hasonlítgasd a 2 fajt egymáshoz miután ezeket elolvastad. -
Alienfan #59 Alien fanok figyelem, a predator csak egy rosszul kitalált benga állat az Alien jobban van kitalálva, megcsinálva. Okossabb, és fegyverek nélkül is gyilkos. a predator fegyverek meg páncél nélkül csak egy nagy darab emberhez méltó szar lenne. -
Alienfan #58 j -
#57 :)))
Na ja,és egyetlen gyengéd a szerénység :)) -
#56 Hm? Semmi új nincs rajt. Nekem nincs szükségem logócserére, mert tökéletes.
:) -
#55 Alien RLZ! Sztem tök yol néznek ki:) Egy AvsP filmnek én is örülnék:) -
#54 HÉ!
Újítottál a logódon?!
Jól sikerült! -
#53 Hú bázsmeg Gyikkmá fiám, há mijá á lúf*szt nyem értel? :)))) -
#52 Té gázsi, dikk má, miasz@r ez ittend? -
#51 itt az igazság:))))))))) jol szoltál testvér!!! -
#50 Valszeg :) -
kiskorúbézoltán #49 Visitva menekülne , amint rájönne , hogy hova került ! -
#47 :) -
#46 Abban valami hűtőházban szaladgáltak utána :-O -
#45 ha leirtad volna hogy miért mondod belepusztultál volna igaz? -
#44 Akkor te nem láttad a Predator 2-ot. -
#43 Akkor meg mindkettőjüket ledarálnánk :-)) -
#42 mozgás érzékelő, höérzékelő ennyi.. máris láthatóak a predik is -
#41 Na én azért nem örülnék, ha holnap a Balcsiból kiszednének egy Xenomorphot :)
-
#40 Ja. Vagy egy meteor hozhat spórát, amiből aztán kifejlődik a tenger mélyén egy ilyen izé.
Meg még vannak ötleteim -
#39 Jön haza a Voyager, mint a Star Trekben, mi? :-PPP -
#38 Egy hazatérő űrszonda is hozhatna egy királynőt, a többi már magától menne. -
#37 Arról volt szó, az alieneket ledarálnánk mint állat, a predatorokat nem. Namármost, a predatort láthatja az alien, most nem erről volt szó. Hanem hogy az embereknek esélye nem lenne predator ellen. -
#36 jolvan én meg a predatorian vagy melyik lennék ( fél alien fél predator) -
#35 én alien:) -
#34 Szerintem el lennénk ásva eléggé, bárki is jönne. Ha el tud jönni idáig, akkor máris nyert ügye van. :( -
#33 jaaa...
hát akkor ok, én 1értelműen predi oldalon vagyok :-)
ütnek mindenkit :)
-
#32 de most mi alien vs prediről beszélünk...és ha jol tudom az alient nem látod sem thermoban jol és infrában sem látod kitünően...no mindegy... -
#31 Hát jah, de az ember nem és én az embert veszem alapnak :-)
Hiszen magamból indulok ki ha a gamét vesszük :)
-
#30 az alien látja a predatort hiába láthatatlan az auráját látja... -
#29 Azért, mert a Predator nem élethűen erős.
Ha, olyan zúzós lenne, mint mondjuk a P1-ben akkor sztem esélyed nem lenne, kezdük ott, hogy alig látnád...
-
#28 hát nemtom..az avp2-ben egy predatort kinyirok simán egy aliennel mig ha rámtámad kettő alien ott már bajban avgyok hisz körbe röhögnek engem olyan gyorsak.. -
#27 Predatorok ellen esélyünk nem lenne, az Alieneket meg halomra lőnénk egytámadás esetén -
#26 Ahogy olvastam a topicot egy az egybe a Starcraft jutott az eszembe :) Úgy látszik a Blizzardra is hatással voltak az Alien-Pre filmek.
-Predator=Protoss(még ez is megyegyezik! Pro=pre=elő)
-Zerg=Alien
-Terran=nem is tudom kivel...
Bár igaz az SC a nagyon messzi jövőben játszódik, és nagyon meg van csavarva a története:)
Tényleg nagyon állat lenne, ha predatorok megtámadnák a Földet. Ha vesszük az 1.-2. részt(1 predator mennyi embert, elit kommandóst kinyírt!), akkor elég nagy gondban lenne a Föld egy nagyobb kaliberű támadás esetén :) -
#25 ámen..azé inkább a5 mint p3... -
#24 fasszom az kéne már hoyg leszálnk a föld nevű szutyok bolgyora és kinevelik a jo harcost belőlük..nagy háboru van az oroszokkal az amcsik bevetik az alieneket mire nyernek is..aztán viszik haza öket hajón mikor ott kitörik a balhé és az alienek elszabadulnak...ehh ennek kéne lennie..majd az alienek elfolglalják az egész bolygót és nyernek..ennek kéne következnie..ehelyett mi lesz a predatorok itenyésztik az alieneket meg egmutatjék ki az a P.Jockey....kurva érdekes lesz!!:) amugy kurvára várom! az egyetlen film ami nem nevetségesen gagyis horror..... -
#23 Filmet akarock !
Legyen az alien 5, Predator 3 vagy AvP, CSAK LEGYEN MÁR :)
-
#22 Húú, én is nagyon várom már az 5.részt!! De egy avp film is iszonyú jóóó lenne.