Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok segíteni,hogy milyen VGa-t vagyek? Nem szánok rá 20.000-nél többet! Ati 9200 vagy FX5200? Most egy GF2MX400-as van! Melyik lenne jobb vagy más javaslat?
Köszike!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
van 1 halommal.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Bérbe vehet? reklámfelület...
Jelenleg egy Geforce 3-as 64 megás videókártyám van; lecseréljem-e szerintetek egy Geforce 4-esre 128 megával ill. megéri-e, mekkora teljesítménybeli javulást fogok látni? (pl. most ilyen 7100-at mér a 3DMark....ha ez mond valamit)
AMD 1700+ -van Epox 8KHA+ -os alaplappal, 512 memóriával (266MHz)
köszi a segítséget elõre is (típusok is jöhetnek)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Talán 30-35 körül egy 9500pro ha lehet ennyiért szerezni nemtom.
Egyként gef4....
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
...sose azt nézd...
De ha vennéd a fáradtságot, és nézegetnél teszteket, te is eldönthetnéd. Vagy olvass vissza!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Lehet, hogy még az is beleférne a keretbe (45-48 eFt).
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Már le van írva ezer féle képpen mindkét kártya, de most konkrétan rákérdezek:
Melyiket vegyem meg?
FX 5600 vagy Radeon 9600 (nem pro)????
Pénzem ezekre van, tehát ne ajánljatok jobbat, csak ezek közül melyik lenne a jó?
Filmeket is nézek és játszom is sokat.
Válaszaitokat köszi elõre is.
lacibacsi
\" örökké nem eshet.... \"
Ha meg a jövöre megjelenõkre akarsz gondolni, akkor ráérsz akkor is megvenni azt a 9600PRot, ami addigra jóval olcsóbb lesz...
Miért kérded netán +vennéd? 😊) Na jó csak vicc volt. Nem is tudom mivel én inkább a komplett konfiggal egyetemben szeretnék +válni tõle...
De rég nem láttalak :-)
Te mennyiért adod a kártyát ?
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Úgylátom, hogy hasonló cipõben járunk, mivel én is eladni szándékozom a 8200-es kártyámat. 😊 Bár ami igaz én az egész konfigomat szándékozom árúba bocsátani.
Amúgy videókártya terén én is egy 9600pro-s Sapphire-ra hajtok. Bár ha minden jól megy akkor sikerül szert tennem egy Radeon 9500-re (elsõ szériás, vörös platina). Sirmelon barátunk nem kis bánatára. 😉
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Szeretnék helyette egy fokkal jobbat - valamelyik 9600 Pro lesz a nyerõ azt hiszem..
A kérdésem, hogy mennyiért lehetne eladni egy Asus V 8200 GeForce 3 Deluxe (tv out , tv in, 3d szemüveg) kártyát?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Tisztán játék célokra. Olvastam itt radeon9600pro-t ajánlotok, de az ujonan 55000 körül van. elõre is köszi
azért a 9800pro mellett nem nagyon kéne anyagi gondokra panaszkodni... ha jól számolom, akkor annak az árából három GF4Ti4200 is kijönne...
_________
egyébként én is mostanában akarok videókártyát venni és eddig (az árat és a teljesítményt is nézve) nekem is a GF4Ti4200 a legszimpatikusabb... vagy tudtok ennél jobb kártyát ajánlani a 35-40ezer forint közötti árkategóriában?
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)