41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#9241 KÖSZI -
#9240 -
#9239 A táblázatban kb egy X300-asnak felel meg. De mint már oly soxor mondtuk, ha játszani akarsz, akkor 6600GT alá ne add!
De tudod mit ,szarjad csak le amit mondunk, úgyis olyat veszel amilyet te akarsz. Más megérti 1 hsz után, de te már fél napja csak szórakozol. Most visszakúszol a "Milyen gépet vegyek" topicba, mindenkinek megköszönöd a segítséget, majd holnap elmész és megveszed vmelyik általáunk javasolt konfigot. Egyikkel sem jársz rosszul. Szevasz! -
Thanatos #9238 4.335464897975645234568797878979874564564 és mindez a köbgyök alatt majd e alapu logaritmus vonva belőle és azután felemelve a 3.-ra és beszorozva 1.1758787-el :) -
#9237 Hello
Szerintetek ez 1-10-ig ez milyen videókártya: HIS Excalibur Radeon X550 256MB 128bit PCIE TV-OUT
Hm???
-
methodman #9236 honnan tudnék rendelni his ice-q x800gt-t? -
#9235 50K-ért a helyedben használt X800Pro -t vennék. Amúgy ha mindenképp boltból kell AGP-s ATI, akkor ajánlom a HIS ICE-Q termékcsaládját. -
methodman #9234 lett egy kicsit több pénzem és úgy döntöttem x800gt veszek,de nem tom mien márkájút vegyek max 50k ért.sztetek? -
Inquisitor #9233 PCIE-ből van is 128, 64 bites, meg a csodás TurboCache :) -
#9232 Hm en ugytudtam eddig, hogy mindket fajtat gyart, mind 64 ill 128 bitest. -
Inquisitor #9231 Kérdés:
Inno3D GeForce 6200 AGP (elvileg csak egy fajtát gyár) az 128 vagy 64 bites??? -
#9230 biztosító, szakvéleményt kell kérni és akkor a biztosító fizet, tűzoltók mindne vihar után hozták a boltba a gépeket hogy a villámlás intézte el, ha nem volt villám csináltak :) -
#9229 Elárulom: az E-ON (az ÉDÁSZ-t ugye bevásárolta) nem fog erre semmit lépni, legfeljebb röhög egyett az illető képébe. Nálunk egy irodai gép elszált félfázis miatt, amit megpróbáltunk rájuk verni, de az E-ON arra hivatkozik, hogy a túlfeszültség és egyébb hálózati feszültségingadozások ellen neked kell védekezned (elvileg ez a szerződésben is szerepel). Mi mondtuk, hogy a túlfeszütség elleni védelem van a számítógép tápegységében és az elosztóban, félfázis elleni védelem a jelek szerint nincs (mondjuk eddig az esetig én nem is hallottam ezt a kifejezést). Szóval az E-ON is ilyenkor úgy viselkedik, ahogy az elvárható... :\ -
steweee #9228 aha,de nem mindig célravezető. a barátom is ua akarta még garancia előtt kicseréltetni a dvd íróját. ott pedig úgy alapvetőleg nincsenek külsérelmi nyomok. viszont ha foglalkoznak vele van rá lehetőség hogy műszerrel bemérjék a hiba forrását, jelent esetben az áramkör megszakadását. amit túlfeszültség okozott. és visszaadták azzal, hogy nem garanciális a hiba oka, perelje be az ÉMÁSZ-t :) a túláram ingadozás miatt
bár igaz hogy előtte több alakatrészt is így sikeresen kicserélgetett, viszont most rámentek hogy kiszűrjék pont az ilyen embereket, és nagyon helyesen -
steweee #9227 aha,de nem mindig célravezető. a barátom is ua akarta még garancia előtt kicseréltetni a dvd íróját. ott pedig úgy alapvetőleg nincsenek külsérelmi nyomok. viszont ha foglalkoznak vele van rá lehetőség hogy műszerrel bemérjék a hiba forrását, jelent esetben az áramkör megszakadását. amit túlfeszültség okozott. és visszaadták azzal, hogy nem garanciális a hiba oka, perelje be az ÉMÁSZ-t :) a túláram ingadozás miatt -
Thanatos #9226 tény, de az átlagjúzernek szvsz ez eszébe se jut mivel igy már simán összeomlot volan ez a rnedszer és egyszerüen nem lenne gari... :D
mert szvsz azért akik csak azért nem csinálják mert tudják de nem akarják/nem merik kevesebben vannak :) -
#9225 Hat sajnos egyaltalan nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy pl egy nyomtatott aramkort tonkretegyel, hogy ne legyen rajta kulserelmi nyom.
Meg egy 12 eves is siman megoldja.
(Privat uzeneteket ne irjatok mert nem mondom el) -
#9224 nem -
Thanatos #9223 hát ennek meg már nemsok köze van ahoz hogy nekik vane ugyanolyan vagy nincs..., amugy emg ezt aki akarta addig is emgcsinálta aki meg nem nem..., arról nem is beszélve hogy az átlagember nem biztos hogy megoldja úgy hogy ne vegyék észre :) -
KILROY #9222 Hi egy kérdésem lenne. X800GT = X800GTO? -
#9221 -
#9220 Ugy hogy direkt tonkreteszed az alkatreszt a gari lejarta elott.
Tudniillik, hogy nem egy alkatresz kozel egy ev utan a felet sem eri, s az adott kategorian belul jobb teljesitmenyut kapsz azon az aron ami a regi termek uj ara volt.
Tehat igy lehet visszaelni vele, hogy tonkreteszed es az arat visszakered, amiert egy joval nagyobb tudasu alkatreszt tudsz venni, s ujrakezdodik az 1 eves garancia az uj termekre.
Na igy nem szabad visszaelni. -
Prince #9219 Bocsi rossz helyre írtam! -
Thanatos #9217 ezzel hogy lehetne visszaélni? ha nincs ogyanulyan cuccok akkor mindnekinek a magánügye hogy elfogadjae a msáikat, ez nem visszaélés szvsz... -
#9216 Szivesen.
Jo ha tudja mindenki, hogy ez van a mai magyar jogrendben.
Persze azert, ha lehet ne eljetek vissza a helyzettel, de ha ilyen valos problemaitok vannak es ha nem akartok belemenni a cserebe, akkor legalabb tudjatok, hogy a cegnek kotelezo visszafizetni a keszulek ill alkatresz arat.
-
Mersh #9215 Hi!
köszi a segítséget, végül problémamentesen visszaadták a pénzt. -
#9214 Köszi:) Énis sejtettem h. ez lehet a frekivel,de mondom megkérdem a szakembereket:D -
#9213 igen
nagyon szépen köszönöm.
elnézést kérek a butaságom miatt de sajna a kolesz miatt nem tudok sokat tájékozodni a nagy számtech világból
az viszint nagyon JÓÓÓ hogy vannak ilyen emberek akik bunkózás nélkül normálisan válaszolnak,segítenek egyszerűen TISZTELLEK TITEKET -
#9212 Te vagy a sokadik befutó, aki olyan marhulással jön, hogy milyen proci kell egy videókártya kihajtásához. A kérdést továbbra sem értem, hiszen az adott játék CPU és memóriaéhségétől függ, mennyire tudja kihajtani a procit. Így már világos a kérdés értelmetlensége?
Egy mai átlagos játéknál egy 3Ghz (vagy 3000+ körüli) proci általában már elégséges. Kielégítő válasz? -
#9211 most mivan?
-
Egy 600Mhz-es Celeron, ha a Quake első részét akarod kihajtani. -
#9209 milyen proci hajtaná meg jól egy sapphire X800GTO 256MB-os karit??? -
Thanatos #9208 hát én ezzel meg ugy vagyok hogy amig engem elkerül nem izgat :) mongyuk tény nekem ha vlaami gáz van akkor s ekell enyit rohangálnom utána -
#9207 saját hibát nem sokat láttam (szerencsére) de mást igen..... -
Thanatos #9206 hát végülis, én eddig meg p3asok óta 2 hardware hibát fogtam ki amiből egy oylan votl ami 2évvel gari után jött :DDD igaz én ált nem szoktam sporolni pl tápon meg ilyeneken, inkább annyival késöbb veszek gépet :) -
#9205 én úgy vagyok vele hogy a gar az első, túl sok érdekes hibát láttam a boltban :) -
Thanatos #9204 tény de annál a házhozszállitásos verzsön is gázos nem? amugy emg ez oylan dolog hogy kinek ez a fontos kinek az, én ugy vagyok vele hogy nem azért veszek valamit hogy visszarohangáljak vele, ha meg nem jött be hát pech :( el lehet dönteni hogy előre kifizeti akkor aze mber a +5k-t vagy többet amenyivel drágább vagy pedig megusza mongyuk +2k-ból és akkor ha gari van akkor szopik :/ -
#9203 lenti gar-os esetet se hagyd ki a számításból, bármi gond van (bármikor beüthet) rohangálhat fel pestre ami pénzben is és főleg pénzben veszteség, sajna aki keletmagyarországon van az tudja miről beszélek. -
#9202 Ha 75°C fölé nem megy, az már jó. Az nV kártyáknak kettős órajele van, ha csak win alatt vagy (2D, vagy low-power 3D alkalmazások), akkor egy alacsonyabb frekin megy (ezt látod Everest alatt, ha nem fut semmi játék), ha viszont valami izmosabb játék elindul, akkor a freki felugrik a magasabb értékre. -
Thanatos #9201 ott a pont..., jobban an megéri kicsi + utánajárással megvenni msáhol mitn a csak ez van és csak ennyiért elven megvenni a szart szar helyen :)
pl ha illető pl tud diákjegyet v3enni akkor lehet mgég azzal is jobban emgéri ha felvonatozik pestre, emgveszi a kártyát és hazamegy és akkor még 2500 nál is kevesebb a "szállítási költség" :DDD