Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tervezem egy videokártya vásárlását, és azt szeretném tudni, hogy GeForce Fx 5700 ultra kártya ára mennyi, mert sehol sem találtam meg, valószínû, mert olyan új. Pc Guruban olvastam, hogy ez nagyon megfelelõ a legujabb cuccoknak is, de ha tudtok ennél jobbat, akkor lécci azt mondjátok. Bár nem tudom az árát, de ha olcsóbb mint az 5900 se, akkor asszem ez lenne a legjobb.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Egyébként... DTK kérdésére... engem is érdekelne a válasz... magasabb kártya AGP szorzó gondot jelenthet, ha a gép nem tudja azt?
tehát gép: mondjuk 4X AGP
a kari pedig: 8X AGP
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Vettem egy Manli GF4MX440 AGP8x grafkartyat es beleraktam egy QDI Advance 9 alaplappal rendelkezo gepbe amely max 2x AGP-t tamogat. Eleinte ment, bejott a windows (xp) csak az volt a problema, hogy par perc utan le is fagyott. Masnap ujra probalkoztam vele de akkor mar a biost sem tudtam elohivni csak bekapcsolt a monitor es fekete kepet adott. Kiprobaltam egy MSI GF4Ti4200 AGP 4x kartyaval a masik gepembol es ezzel mar semmi gond. Az MX-et leteszteltem a masik gepben es ott sem adodott semmi problema, abban MSI 648Max alaplap van ami tamogatja a 8x AGP-t. Jol gondolom hogy az a problema hogy az MX-nek keves a 2x AGP-s alaplap? Vagy mas a gond?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Az FX 5600 SZARABB és annyira sem éri meg az árát mint a Ti4200 vagy a 9600PRO, ezért beszélnek le mindenkit a vételrõl...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha van idõd olvasgass vissza.
Egyébként nem a fejlesztése, és inkább G4 Ti 4200-est érdemesebb venni. Én legalábbis ezt szûrtem le a fórumból. De mindenképp érdemesebb beruházni egy 9600pro-ra, bár az még +péz: én pont most vattam a napokban😊
Ugy indultam, hogy ti4200-est veszek, de rábeszéltek a Pro-ra. Az FX-rõl meg nagyon lebeszéltek
vagy
2. FX 5600
melyik jobb kártya? ugye a 2. az 1.nek a fejlesztése... akkor ugye jobb is nála?
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy GF Mx 440-ennel, simán lehet nyomni a Flight Simulator 2004-et, vagy a Need for Speed Undergroundot, igaz kicsit szaggat, de frankón megy a DirectX 9 támogatású játékokkal...
deha tényleg ilyen olcsó, akkor ti4200 az Adu!!!
A Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaj disznóvágáskor-t kaptam mikor leszedtem a Horrorra akadva 3-at.
Prince of Persia: The Sands of Time 1024x768 - 0xAF/16xAF
ASUS 9800XT - 97FPS/96FPS
9700Pro - 87.2FPS/79.8FPS
Need for Speed: Underground 1024x768 - 0xAF/16xAF
ASUS 9800XT - 48.2FPS/46FPS
9700Pro - 47.8FPS/45FPS
Szerintem látható, hogy a veszteség alig 2-4%, és cserébe sokkal jobb képminõséget kap az ember...
FORRÁS
A HL2 alfát én egy 9800Pro-n próbáltam 3200+-ra felhúzoptt AMD Barton 2500+-al, és 1024x768x32, 4xAA és 16xAF mellett, így átlag 40FPS körül tekert, és még a nagyobb harcok közben sem esett 30 alá...
Bár mondjuk a Half-life 2-bõl még csak alfát láttam, de az szépen szaggatott a 9600pron.
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Te hány éves vagy, hogy kétszer leírod egymás után ly-vel a majd-ot?
Egy biztos, te még nem jártad ki az általános iskolát, vagy ha igen, szerintem iratkozz vissza...