Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha gyári frekin ilyeneket csinál, akkor ott más lehet a gond. Ilyen kevás info alapján csak találgatni tudok, mi lehet a gond...
-A hûtése rendben van?
-Próbáld meg kikapcsolni a Fast Writes-t (BIOS-ban: Advanced Chipset Features -> AGP Fast Write Capability), esetleg levenni 4x-re az AGP sebességét (az AGP sebessége csak akkor legyen 8x-os, ha a kártya is az!)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mit csináljak vele mert kiborít!Egyébként abit a fos!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Aztán amikor elindítod mondjuk vmelyik játékot akkor 3D módba vált és magasabb órajelen hajtja a kártyát...
Ez nem biztos hogy pont így zajlik, de vhogy így...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tudnátok segíteni abban,hogy nForc2-es alaplapnál GF4 Ti4200 estetén az AGP bus sebességét hány Mhz-ra kell rakni?

Használt cumókkal semmi gáz, ha megdumálod a sráccal hogy ki is próbálhasd akkor no gáz!
Egy vid kari vagy mûxik / vagy nem...olyan nincs hogy "már nem megy olyan jól" , vagy ilyenek érted...
Ez fõleg neked szólt Torry!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én is ezt ugattam a múltkor, hogy a jövõ, a jövõ...

Úgymeg hát...

Nem biztos,hogy Xt-ét veszek,mert egy-két ezressl fizetek többet és máris nem Xt-ém lesz!
Legelöszõr amikor megláttam a Winfast A350-et,azt mondtam nekem ilyen kell,de bakker kibaszot drága még mindig!
Lassú a net nálam és sokat kinlódik míg feltölt egy képet,valamelyik fórumba már raktam fel egy képet de gondolom azért sikerült mert a mérete kicsi volt!Itt a Leadtek
csõtáv
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ÉS ezek is 30ért vannak!
Jóvan lehet hogy a jövõre kellene gondolni, de ha veszek 9600-ot hol lesz az?
http://www.ixbt.com/video/itogi-video/1102/itogi-video-doom3-w2k-p41024.html
Ez bizony megérett...
5900XT -t akarsz helyette?
AMD 64ed van?
Az alaplapodon nincs PCI Xpress?

Elõször egy MSI GF FX5900XT-VTD 128MB akartam,de aztán az
ASUS V9950 TD 8X AGP 128MB AGP DVI+TV out ára lejebb ment!és ezért kérdeztem a Leadtek-et,hogy milyen,jó-e?Még nem tudok dönteni!
azt akarom megkérdezni,hogy valakinek van-e Winfast Leadtek
5900 XT-je?
Hisz bár dx9-es, de a full dx9-es játékokban dx8-asként mûködik...ez röhejes...
Ráadásul dx8-ban a ti4200as még gyorsabb is mint az 5600as...Ez egy vicc!
ÉS az ati hasonló kártyáival mi a helyzet?
PL: 9600SE, 9600?
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Automatikusan olyan renderpathra állítja az FX kártyákat, hogy csak DX8-ként üzemelnek.
Ezenkívül Carmack bácsi a D3 kapcsán is megmondta, hogy 5600 ultra és alatti kártyák csak DX8-ban lesznek képesek elfogadható teljesítményre pl.
Tehát ugyanúgy lehagyja a dx9-es effekteket mint egy dx8-as zsuga? És ráadásul dx8-ban még lasabb is...
Ez beszarás...
Ez hogy lehet?
Ez biztos?
Lelövöm magam...
Akkor nekem miért megy az FX5600-al 1024*768-ban minden más fullon (noAA&AF)???"
Nem értem, ez a két dolog hogy kerül össze most?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Megéri most 55e-körül Ati 9800 Pro-t venni! (Áfa nelkül
)
egy gf3ti200-at cserelnék le!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
1.új kártya kell, és akkor 9600
2.a használt is megfelel, akkor 9600 PRO / 9500PRO / 9500 8 pipe
Na hajrá Torry!
Lelövöm magam...
Akkor nekem miért megy az FX5600-al 1024*768-ban minden más fullon (noAA&AF)???
Én is ezt mondom...
Jó hoy törölted az elõzõt, kicsit elszállt az agyam...
Azért a 9500 +4 pipe sem rossz, csak rizikós hogy mûxik is e rendesen mind a 8...
Egyébként én 30-ért jutottam hozzá kivételes esetben a 9600PRO-mhoz, egyébként nem cseréltem volna le a 8500-at. Szóval egyértelmû, hogy a DX8 cuccok is ütõsek mostmég, de kétségtelenül nagyobb létjogosultsága van mostmár egy 9600PRO-nak, fõleg, hogy ennyiért hozzá lehet jutni már.
)