Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Csakhogy XT -re nem volt akkora kereslet, így a simára meg a PRO -ra is rányomták az XT magot.
De hivatalosan nem, érted?
Szóval lutri az egész!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
3 hónap legalább mire lemennek valamilyen szinten az árak.
De 5-ezernél lentebb semmi nem fog menni...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Amúgy a Sapphire 9800asok kb 70% a állítólag R360 magos...
huzni! :(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Különvélemény?
Csak új érdekelne.
9800pro-ra gondoltam, de megingottam egy kicsit (Doom3, HL2 elõzetes teszt...)
NOS?
A beállításoknál azt olvasom, hogy az agb off. bekapcsolni meg nem tudom, mert inaktav a chkbox. Alaplapi biosban nincs letiltva az agp. Mi lehet a gáz?
Nieleen
Amúgy driver -ban, a megjelítõ ezközöknél is be tudod állítani a frissítési frekit...
Viszont kérdeznék még valamit. Offtopic, de nincs energiám végignyálazni a több topicot. :)
Atinál milyen progival lehet megoldani, hogy ne 60HZ-es legyen a képernyõfrissítés játékok alatt?
Eddig NVidiás voltam és ott driverek alapból felülírták...
Nieleen
Amúgy a HIS -bõl van Turbó verzió, amin jobb hûzés van és gyárilag húzott.
Kérdezd meg, hogy pontosan milyen kártyák...?
Nieleen
Én inkább majd egy GT-re leszek ráindulva, persze valszeg csak jövõre ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Egyébként ASUS V9999 Ultra Deluxe nak hívják a kicsikét :)
Koszonom
Ha találsz 45-ért 9800 PRO-t, akkor vedd meg!
Milyen az az FX5900XT? mert én ugy hallottam hogy az sokkal gyengébb mint a 9800XT, melyik a jobb választás?
Ha ragaszkodsz az újhoz mindenképp, akkor FX5900XT az aquában vanennyiért ha jól tudom...
Én most akarok venni egy kártyát de nem tom h milyet 45Ezrem van és én egy ati 9600XT- re gondoltam. Nemtom h megéri ezt a kártyát megvenni? sztem igen, de ha megveszem 2évig legalább birni fogja azt uj játékokat? ha tudtok ennél jobb kártyát irjatok má lécci
Asszemannó a 3dfx -nél is SLI nek hívták ezt a megoldást...