Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"te ha holnap nem veszel egy Ge7800 kártyát akkor egy p** vagy"
Pedig csak õszinte akarsz lenni,és nem akarsz hazudni,de akkor is mi értelme lenne ennek a kártyának??
Ha van egy közepes konfigja,akkor nem kell bele ilyen vagy hasonló kártya,hanem elég egy 9600-as vagy ne adj isten egy 6600 kártya.Nem több nem kevesebb,mert ez a hu de brutal káryta ugysem fog normálisan menni a középszerü konfigjában,de ugyanugy fog futni rajta a Battlefield,meg a Moha meg mittudomén milyen játék,max nem full felbontásban.
Nem kell mindenkinek csúcs kártya.
Amire kell neki arra jó a 9500 pro kártya.
Nekem egy szarabb 9600 pro kártyám van,és azon is megy minden,akkor minek itt okoskodni??
Tudom marha okos vagy meg minden,de nyugodtan ha lehet!!!!
A nem kívánatos szavak használatát jó lenne ha elfelejtenéd.
Látom megártott a nagy meleg.
Amúgy ha érdekel a halk gép téma, olvasd el ezt mindenképp:Bõvebben link
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
a Willamette gyenge, a Northwood se megy el passzívon, a Prescott meg forró mint álalt, de ez itt már tényleg nagyon OFF, inkáb menjünk át Intel topic-ba.
Lóf@szt akarok "fikázósüziket" írni róla! <#action>#action> Amúgyis Te kezdted!<#boxer>#boxer>
Punker, a Pentium-M -hez létezik átalakító tudtommal, így betehetõ asztaliba is! Nem is tudsz róla?? <#alien>#alien> Mondjuk Celeron nem kéne, de egy D-vel mán' kiegyeznék... <#eljen>#eljen>
Mire akarod használni a gépet?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
http://flickr.com/photos/zolika90/
A Geforce ti 4200 milyen directx-et támogat?
http://flickr.com/photos/zolika90/
De Punker, ha én a Te instrukcióidat követem, sz'tem nem állok meg 200K-ig! <#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1> Vagy Te tán' vasvillával forgatod a lóvét a padlásodon, mi?! <#zavart1>#zavart1>
Jó'vanna', akko' GeF6200! jajjmááár! Olyan talán már van, ugye?? <#duhos2>#duhos2>
Narancs:
Azt-azt! Talán túl jó vétel is a 97xx! <#wink>#wink>
Nah, azért GeF3 -ig nem "süllyednék le", még leszólna a Punker srác! <#nyes>#nyes> hehe A 4-est u.i. talán még jobbra sikerült megcsinálniuk a fejlesztõknek (=kivétel!) <#fejvakaras>#fejvakaras>
De azért köszi az okosságokat, sokat segítettetek! <#worship>#worship> (Punker is!<#vigyor1>#vigyor1> hehe
Jah, még valami: mindehhez milyen atomstabil, jól bevált Intel-es alaplapot tudnátok ajánlani?? (nem baj, ma mán'épp nincs a boltokban!)<#awink>#awink>
Ovis: Amúgy a "2 év múlva is jó lesz" azt jelenti, hogy vhogy eldöcögnek a gémek? Mert akkor 9700 nem rossz vétel.
Amúgy 1ik haverom Gef3 -al játszik mindent, igaz az újabb cuccok nagyon trágyán néznek ki, de mennek.
Amúgy semmi gond, nem szándékozom húzni se a procit, se a VGA-t, ha nem muszáj!
A 20 K kicsit sok...<#wow3>#wow3> annyit max. alaplapért adnék ki...
Nemrég a bolhán el akartak adni nekem egy GeF5200fx 128mb kátyeszt (mindennel!) 6K-ért... asszem' jó, hogy nem vettem meg... Akkor már inkább egy GeF4 ti4200!<#eljen>#eljen> Tényleg, itt senki nem szereti a Gef-t??<#nemtudom>#nemtudom>
Softmod-nak hivjak.
Szoftveresen belehet kapcsolni a letiltott a 4 pipeline-t.
A 9600XT-nel jol latod ez jobb vetel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
el kell fogadni a fejlõdést, ennyi az egész.
Amúgy igaz ez?? (Idézet apróból😊 "Sapphire ATI Radeon 9500 VGA kártya eladó. 9700as fekete nyák, 128MB, 256bit. Csak egy drivert kell felrakni és máris teljesértékû 9700(pro). 3Dmark03 4500pont alapon, a 9600xt- ket könnyedén veri. Hibátlan, tesztelhetö.." szal' szarabb lenne a 9600xt, ilyen alapon?! <#confused>#confused>(mer'gondolom, drágább!) Egyébként nem szándékozok "húzni" semmit, ha nem muszáj... :-) Nem elfüstölgõ "hõerõmûvet" akarok, hanem gépet!<#alien2>#alien2>
Punker meg biztos jó fej, csak "másvonalas", nem bántom, végülis segíteni próbált...<#gun>#gun><#crazya>#crazya>
Anno a 9600Pro-t hozták ki a Tomshardware-en a legjobb ár/érték arányú kártyának, ezen felül tûrhetõ tuningpotenciál volt ezekben a kártyákban, nekem hibátlanul ment 465/351 MHz-en, ezen felül már szemetelgetett.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%