Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
http://flickr.com/photos/zolika90/
egy szóval sem mondtam hogy nem létezik,de még nem hallottam róla,az árát tekintve nem is csoda.ettõl még nem kéne gúnyolódni..
http://flickr.com/photos/zolika90/
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
nVidia Quadro FX2000 GPU, 128MB DDR II memória, AGP 8x
Dual 400MHz RAMDACs, resolution 2048 x 1536 at 85 Hz megjelenítõként
8 pixel / órajel motor, 16 x FSAA, 12bit subpixel sampling for AA
CineFX rendering shader, 128bit lebegõpontos számítás
proE-01 (fps) 40,8 ; ugs-01 (fps) 42,7 ; 3DSMax-01 (fps) 26
Hardware Antialiasing & Overlay Planes, DirectX9, OpenGL 1.5
2 DVI kimenet
Windows NT4 / 2000 / XP támogatás
Garancia: 2 év
Garancia helye: Ramiris szerviz
Szerintem elõbb nézz körül, mielõtt hülyeségeket írnál!!!
Honda - The Power of Dreams
nekem ilyen van
hehe, de most már télleg' lépnem kell... <#pardon1>#pardon1>
további jó kötözködést! üdv! <#nyes>#nyes>
A dolgok nem változnak:))
Pedig ezt úgy elfogadnám:))
hehhe
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
he he
Igyekszem kitanulmányozni a cuccost! <#eljen>#eljen>
Majd a procival, lappal kapcs. egyéb kérdéseimet a megfelelõ topikokban teszem fel j. héten, csak figyeld azokat is, mert nélküled nem biztos, hogy sikerül megvilágosodnom! <#worship>#worship>
pá-pá! <#integet2>#integet2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
ehh... antiszociális a hozzáállásod és kész! <#gonosz2>#gonosz2> <#crazya>#crazya>
és nem tom mit emlegeted a régi cerkát amit már rég nem is gyártanak.....
és kértelek hogy ne itt OFF-old szét a topic-ot mikor van külön procis topic de erre se vagy hajlandó.....
Trance&Friends nothing more..
Mondjuk elõtte 2 napig böngésztem, hogy mire érdemes becserélni, és milyen típusszámú jó ill. nem jó (memóriasávszél, ramok, stb.). Elõtte érdemes utánaolvasni a témának.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Hétfõtõl újra vagyok, addig már csak azt kéne eldönteni, h. ezekhez az általatok ajánlott, értelmesebb kátyeszokhoz milyen konfig. lenne optimális! (Celeron-D?? Pentium-M?? Vmi régebbi, de tuti deszka?? RAM?? Hûtés?? (ha lehet, ne víz és venti, csak borda!) stb. <#nemtudom>#nemtudom>
Addigis köszi +egyszer és kitartás!<#papakacsint>#papakacsint>
Üdvök! O. <#wave>#wave>
VGA ügyben én is csak azt tudom ajánlani, mint Narancs: ATI 9550 128MB. Újonnan 15k körül van, tudja a dx9-et, és kis softmoddal 9600Pro szintre húzhatod. Tapasztalatból beszélek, uis nekem is ilyen van, és én sem játszok a legújabb gamekkel, de pl. HL2 és Warcraft3 meg hasonlók simán elmennek rajta jó grafikai beállításokkal. Viszont ehhez egy kicsit utána kell olvasni, hogyan tudod tuningolni (valamit valamiért), ha kell link szívesen tudok adni.
Ha használtan tudsz szerezni 9600 Pro-t vagy 9600 XT-t 15-18k alatt, akkor az is jó vételnek számíthat a Te esetedben. Drágábbat tényleg nem biztos, hogy érdemes, mert a jelenlegi konfigod, ha nem túl erõs, úgyis visszafogja a graf. kártyát.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Ha nem tudja kifuttatni,akkor nincs külömbség.
Nah, most ez az ún. "beszólogatás" max. ez után következett:
"ha nem értesz hozzá mi a f@sznak okoskodsz?" (#6105)
Szóval ki is kezdte?! <#nezze>#nezze>
Egyébként a hardver-dolgokban is ennyire szavahihetõ vagy?? <#mf2>#mf2>
Nah, mindenkinek jó hétvégét, hétfõn leszek, addig nyugi van! <#rolleyes>#rolleyes>
<#integet2>#integet2>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
De sebességben nincs nagy egetverõ külömbség.
Megy rajta minden játék szép képe van miegymás.