Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
segítséget elõre is köszönöm!!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Honda - The Power of Dreams
azért socket a mert pár hónapos az athlon xp 2800+ proci amit vettem jó áron. egyébként szépen muszikál, te tény hogy talán jobb lett volna várni vele idáig és most venni 64 bites cuccot, de jelentõs volt akkor az árkülönbség (23e/30e)
az alaplapokról tudna vki mondani vmi okosat? mondom még egyszer, kell még egy lap, és akkor olyan kell aminek jó integrált hangja van, de nem baj ha olcsó is egyben. egyébként semmi extra nem kell rá
De amit beszúrtál annak télleg fain, még sosem láttam.
Tényleg szar lehet..

VGA Leadtek legyen, semmi más. Xpert-nek is csak 128bites a sávszélje, kurvanagy parasztvakítás a 256 mega a 6600GT-re...
mert a 6600 gt helyére ajánlották, állítólag 50.000-bõl kijön, de nem tudtak rá a boltok árat mondani ahol ma voltam, mert nincs rajta a nagykerek listáján
geforce 6600 gt 128 mega agp
gigabyte - 48.000
leadtech - 43.600
az msi, asus és inno márkáktól eltanácsoltak, árban a kettõ között vannak
vagy várjak és szerezzek egy expertvision kártyát ami 256 mega rammal van szerelve. azt nem tudom hogy a memóriasávszélessége 128 vagy 256-os annak, mert pont az lenne benne a lényeg. tesóm olyat akar venni
an7 - 18.000 - 20.000 boltra válogatja, de nem tudtak biztosat mondani mert nem keresett termék és nincs frissítve a listájuk a nagykernek sem ebbõl
vagy
nf7-S - 15.000
jelenleg nf7 lapom van de kell a másik új szervergépembe úgyis, tehát cserélem mindenképpen, nem minõségi ugrásnak szánom a cserét viszont jobb hangkártyát szeretnék bele mint a jelenegi realtek ac'97.
a kettõ közül melyiket érdemesebb ár/tudás arányában?
Hogy miért, mert kb minden héten legalább 10-en kérdezik ezt, szinte már nem lehet másról olvasni ebben a topicban!!!
9600-->agp foglalatba megy, X600--> PCI-E foglalatba.
neked gondolom agp-s kell.
http://www.hwt.hu/hirek.php?id=3744
Itt egy korábbi cikk pl innen az SG-rõl itt még ugyan 249 dollár-ért írják, az X1600XT-t ami olyan 49 ezer, de ennél most olcsóbb már, amin mások is meglepõdtek!
sza23: Inno3D továbbra is kerülendõ. 40e Ft alatt már lehet kapni MSI és Gigabyte 6600GT kártyákat, inkább azt erõltesd.