Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://aka.fotovista.com/dev/1/2/03070021/l_03070021.jpg
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Hol lehet a legjobb áron beszerezni? Elsõ látásra bejött.
Processzor frekvencia-350 MHz
Rendeing Pipelines-CineFX 3.0
Memória/Processzor interfész-256-bit
Memória-256 Mb
Busz-AGP/4x/8x
Memória frekvencia-1000 MHz
DirectX 3D Hardware-DirectX 9.0
OpenGL-OpenGL 2.0
RAMDAC-400 MHz
Kimenetek-TV, DVI dupla kimenet
Ja, nArAncs! Sajnos 6600GT volt amit teszteltünk, de valami bûn gagyi változatát. Ez van ha az ember nem ad a névre 😊 És megveszi a zacsis VGA-t a piacon, kilóra 😊))
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amugy sem nagyon oszt vagy szoroz.
http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/index0512.html
Tisztan latszik, igaz ezek PCI-Es kartyak.
1024*768ban a 6600GT 83fps, mig az X1600Pro 45,7fps.
Amugy se a 3DMark 2005 legyen a viszonyitasi alap.
Itt van amugy egy teszt az X1600 XT-rol, es bizony meg az sem volt valami meggyozo. http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=922
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az Nvidia nekem egyébként nem szimpi. Bár volt régebben egy Abit Fx5700-asom, és nem is volt vele semmi gondom.
A 6600GT-vel az a bajom, hogy van már vagy 20féle variációban. Egyet teszteltünk egy ismerõsöm gépén, 3Dmark05-el 2700pont körül jött ki. Egy 3GHz-es HT-s P4-el. Szerintem silány egy eredmény. Viszont hallottam már komolyabb eredményekrõl is ugyanezzel a kártyával. Csak más gyártótól.
Ennyi penzert meg is eri.Raadasul szvsz jobb kartya mint barmelyik x1600Pro.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ugyanis a X1600 XT is lemarad sok helyen tole. Raadasul en tartozkodnek ilyen Lite es hasonlo kartyaktol a helyedben.
Arrol nem is beszelve hogy most olcsobban be is szerezheted.
Pl: ASUS N6600GT/TD / 128 MB DDR3 / TV-OUT / DVI br 37.200Ft
A Lordnal most akcioban beszerezheto.
VAn nekem jelenleg egy Ati 9600 128Mb-asom. Olcsó vétel volt, de ideje lecserélni 😊. Amit nézegettem kártyát szeretném leinfózni. Nem tud valaki valamit róla bõvebben? Nekem csak AGP-s jó, speckó a gépem: barebone.
Sapphire Radeon X1600 PRO 256MB TD Lite AGP
45-50HuF körül mozog.
Na most egyrészt aki dörzsölt, az tudja, hogy a mark pontok lópikulát se számítanak, másrészt nem 100%, hogy olyan procval tesztelték amivel rendesen kifutnak.
Ha jól emlékszem a sorrendre 7900GT, 7800GTX512, 7900GTX volt, ebbõl nekem mint nem hozzáértõnek az jött le, hogy nem fogja be az 1900XTX-et.
Minden esetre azért az ATI is csökkenti az árait, de mivel így is drágább lesz, ezért valamit tudhatnak, vagy megint csak nagy az arcuk 😊
Valaki tud külföldi tesztet a GF 7900-as sorozatról? mert magyar még nincs
Aki tud linkelje már be! Köszi!!!
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Ezen felül pedig ismert tény, hogy a legújabb kártyák mindig jóval drágábbak, mint amennyit az általuk nyújtott teljesítmény-többlet indokolna. Ezek többnyire csak a rivalizálás végtermékei, nem igazán tömegcikkek. Szerény véleményem szerint a GT is bõven elegendõ a játékok 90%-hoz full grafikával. Amihez meg nem elég a GT, az vagy szarul van megírva és közepes beállítással is szaggatni fog még GTX-en is, vagy kivételesen jó játék, de az meg kortalan, így simán megéri 1-2 évet várni, amíg hardver ára értelmes szintre süllyed.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ebbe a hónapba lehet hogy én is veszek 1-et
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
gepbovites kapcsan kerult kepbe egy asus gf7800 gtx 256 mb videokari csak kicsit mellbeutott a 128k ara.Kineztem egy gigabyte gf 7800gt 256mb karit ami csak 80k.Mi a ket kartya kozott a kulonbseg melyiket erdemesebb megvenni illetve a GFX kartya megeri-e azt a +40k ft-t?
Fonok.Ki az a corporation?
árlista
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ez meg milyen szörnyeteg? <#wilting>#wilting>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Inno3D-n kívül szinte bármit megvehetsz...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Tipikus kérdés következik: a legkevesebb kesbõl, melyik gyártó melyik kártyája a legjobb választás?? 2800+ proci és 1gb ram mellé kéne játékra (most egy 9550XT-m van). A másik pedig: inkább egy erõsebb 128MB-s, v. egy gyengébb 256MB-s? (nem akarom húzni és AGP-s kell a lapom miatt)
jah és 30e körülire gondoltam, mert tényleg csak zsebpénzbõl menne a dolog 😊)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
6800GT meg közel sem nem olyan jól húzható. Az nem kérdés, hogy jobb kari, de jóval drágább is, és nekem nem érné meg a plusz kes, ha tuninggal be tudom hozni. Mondjuk nem mindenki ilyen állat, hogy rögtön szarráhúzza a friss cuccát, meg nincs mindenkinek vízhûtése sem rá, ez való igaz.
én is az vagyok,hogy ne hasonlítsunk egy 6800GT-t egy GTO-hoz
<és nézett már elég sok tesztett>és nézett már elég sok tesztett>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kurvajó kari a GTO, jobb mint a 6600GT, picivel jobb mint a 6800 sima, de nehogymá a GT-hez hasonlítsuk.
A GS-t meg pláne nem alázza, mivel az az esetek 90%-ban a magasabb órajelnek köszönhetõen gyorsabb a 6800GS mint a 6800GT. 16 pipa ide vagy oda....
Volt direkt FarCry HDR demo az X800 szériához, mikor kijött ... na ott át lehet kézzel variálni, hogy lemenjen R300 magon is (Radeon 9500-9700-9800), meg talán az agyonbutított R9600 magon is. Hát 9500-ön olyan diavetítés volt, hogy csak na. Szóval tudja, de olyan részletesen nem az igazi a sebesség.
Állítólag már a GeForce elötti NVidia kártyák is tudtak FSAA-t, de olyan lassú volt, hogy kiszedték a driverbõl. Vagy pl. volt az elsõ Radeon kártyához PixelShader 1.0-s vízdemo, de aztán a DX8.0-ban már csak PS1.1 támogatás került, vagy csak szimplán bugos volt és kihagytákk, már sose derül ki.