Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, nArAncs! Sajnos 6600GT volt amit teszteltünk, de valami bûn gagyi változatát. Ez van ha az ember nem ad a névre 😊 És megveszi a zacsis VGA-t a piacon, kilóra 😊))
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amugy sem nagyon oszt vagy szoroz.
http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/index0512.html
Tisztan latszik, igaz ezek PCI-Es kartyak.
1024*768ban a 6600GT 83fps, mig az X1600Pro 45,7fps.
Amugy se a 3DMark 2005 legyen a viszonyitasi alap.
Itt van amugy egy teszt az X1600 XT-rol, es bizony meg az sem volt valami meggyozo. http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=922
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az Nvidia nekem egyébként nem szimpi. Bár volt régebben egy Abit Fx5700-asom, és nem is volt vele semmi gondom.
A 6600GT-vel az a bajom, hogy van már vagy 20féle variációban. Egyet teszteltünk egy ismerõsöm gépén, 3Dmark05-el 2700pont körül jött ki. Egy 3GHz-es HT-s P4-el. Szerintem silány egy eredmény. Viszont hallottam már komolyabb eredményekrõl is ugyanezzel a kártyával. Csak más gyártótól.
Ennyi penzert meg is eri.Raadasul szvsz jobb kartya mint barmelyik x1600Pro.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ugyanis a X1600 XT is lemarad sok helyen tole. Raadasul en tartozkodnek ilyen Lite es hasonlo kartyaktol a helyedben.
Arrol nem is beszelve hogy most olcsobban be is szerezheted.
Pl: ASUS N6600GT/TD / 128 MB DDR3 / TV-OUT / DVI br 37.200Ft
A Lordnal most akcioban beszerezheto.
VAn nekem jelenleg egy Ati 9600 128Mb-asom. Olcsó vétel volt, de ideje lecserélni 😊. Amit nézegettem kártyát szeretném leinfózni. Nem tud valaki valamit róla bõvebben? Nekem csak AGP-s jó, speckó a gépem: barebone.
Sapphire Radeon X1600 PRO 256MB TD Lite AGP
45-50HuF körül mozog.
Na most egyrészt aki dörzsölt, az tudja, hogy a mark pontok lópikulát se számítanak, másrészt nem 100%, hogy olyan procval tesztelték amivel rendesen kifutnak.
Ha jól emlékszem a sorrendre 7900GT, 7800GTX512, 7900GTX volt, ebbõl nekem mint nem hozzáértõnek az jött le, hogy nem fogja be az 1900XTX-et.
Minden esetre azért az ATI is csökkenti az árait, de mivel így is drágább lesz, ezért valamit tudhatnak, vagy megint csak nagy az arcuk 😊
Valaki tud külföldi tesztet a GF 7900-as sorozatról? mert magyar még nincs
Aki tud linkelje már be! Köszi!!!
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Ezen felül pedig ismert tény, hogy a legújabb kártyák mindig jóval drágábbak, mint amennyit az általuk nyújtott teljesítmény-többlet indokolna. Ezek többnyire csak a rivalizálás végtermékei, nem igazán tömegcikkek. Szerény véleményem szerint a GT is bõven elegendõ a játékok 90%-hoz full grafikával. Amihez meg nem elég a GT, az vagy szarul van megírva és közepes beállítással is szaggatni fog még GTX-en is, vagy kivételesen jó játék, de az meg kortalan, így simán megéri 1-2 évet várni, amíg hardver ára értelmes szintre süllyed.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ebbe a hónapba lehet hogy én is veszek 1-et
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
gepbovites kapcsan kerult kepbe egy asus gf7800 gtx 256 mb videokari csak kicsit mellbeutott a 128k ara.Kineztem egy gigabyte gf 7800gt 256mb karit ami csak 80k.Mi a ket kartya kozott a kulonbseg melyiket erdemesebb megvenni illetve a GFX kartya megeri-e azt a +40k ft-t?
Fonok.Ki az a corporation?
árlista
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ez meg milyen szörnyeteg? <#wilting>#wilting>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Inno3D-n kívül szinte bármit megvehetsz...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Tipikus kérdés következik: a legkevesebb kesbõl, melyik gyártó melyik kártyája a legjobb választás?? 2800+ proci és 1gb ram mellé kéne játékra (most egy 9550XT-m van). A másik pedig: inkább egy erõsebb 128MB-s, v. egy gyengébb 256MB-s? (nem akarom húzni és AGP-s kell a lapom miatt)
jah és 30e körülire gondoltam, mert tényleg csak zsebpénzbõl menne a dolog 😊)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
6800GT meg közel sem nem olyan jól húzható. Az nem kérdés, hogy jobb kari, de jóval drágább is, és nekem nem érné meg a plusz kes, ha tuninggal be tudom hozni. Mondjuk nem mindenki ilyen állat, hogy rögtön szarráhúzza a friss cuccát, meg nincs mindenkinek vízhûtése sem rá, ez való igaz.
én is az vagyok,hogy ne hasonlítsunk egy 6800GT-t egy GTO-hoz
<és nézett már elég sok tesztett>és nézett már elég sok tesztett>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kurvajó kari a GTO, jobb mint a 6600GT, picivel jobb mint a 6800 sima, de nehogymá a GT-hez hasonlítsuk.
A GS-t meg pláne nem alázza, mivel az az esetek 90%-ban a magasabb órajelnek köszönhetõen gyorsabb a 6800GS mint a 6800GT. 16 pipa ide vagy oda....
Volt direkt FarCry HDR demo az X800 szériához, mikor kijött ... na ott át lehet kézzel variálni, hogy lemenjen R300 magon is (Radeon 9500-9700-9800), meg talán az agyonbutított R9600 magon is. Hát 9500-ön olyan diavetítés volt, hogy csak na. Szóval tudja, de olyan részletesen nem az igazi a sebesség.
Állítólag már a GeForce elötti NVidia kártyák is tudtak FSAA-t, de olyan lassú volt, hogy kiszedték a driverbõl. Vagy pl. volt az elsõ Radeon kártyához PixelShader 1.0-s vízdemo, de aztán a DX8.0-ban már csak PS1.1 támogatás került, vagy csak szimplán bugos volt és kihagytákk, már sose derül ki.
és Leadtek-nél lehet nem is gyártottak AGP-be ilyet, de cáfoljon már vki konkrét helyekkel meg, ahol lehet kapni😊
Tud vki írni olyan helyet bolt. stb.,
ahol lehet kapni Leadtek vagy MSI 6600GT tvout 128Mb AGP videokártyát újat
Hogy is van a HDR megvalósítva hardverbõl?
Meg lehet valósítani Pixel Shaderekkel - itt attól függ, hogy az adott PS verziót támogatja-e a hardware.
Meg lehet valósítani FP16 frame buffer segítségével - ezt nem tudták az nVidia Gf FX kártyák, de tudják már a Gf6x00-tõl felfele.
És azt se felejtsük el hogy az X1000-es sorozat kivételével semelyik jelenlegi kártya nem tud HDR mellett AA-t is nyomatni, ami túl nagy ár érte. Az eddigi hírek szerint a 7900 se fogja.
És még 1x: ez a HDR megvalósításától függ. DoD:S alatt nagyszerûen játszottam HDR és FSAA mellett...
A FarCry patch esetén nem volt HDR és FSAA (pontosabban Multi-Sampling AA). Ez valami kavarás miatt van az shaderek FP16 frame buffer alkalmazása miatt, de ezt nem látom át teljesen (egymásnak ellentmondó magyarázatokat találni). Az új ATi kártyák már képesek arra, hogy FP16 frame buffert használó HDR megvalósításnál is be legyen kapcsolva a Multi-Sampling FSAA...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!