Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akkor mondom legyen inkább Gigabyte 6600gt és most azt is fikázzátok most akkor mi a jó mert ez már idegesyit <#duhos2>#duhos2>
Kb május körül vennék új gépet és a VGA-n gondolkozok már egy fél éve. Sokszor írtam már nektek hogy milyet kéne venni és a sok választ köszönöm.
Akkor térjünk rá a VGA-kra. Na most NVIDIA vagy ATI? Erõsen gondolkodom egy GeForce 7900GT-ben csak nem tom hogy mennyibe fogy kerülni? De azelõtt gondolkodtam egy 7800GT-ben. Az ATI hasonló gyorsaságú kártyái pedig drágábbak. Most ha új gépet veszek egy idõre leszeretném tudni a gépújítást.
A proci egy 3200+ Athlon64 lesz 1GB memóval. Légyszi írjatok hogy melyik VGA lenne az ideális! Elõre is KÖSZ!!! Ja és PCIE!
inkabb elkoltottem hazra (P150) 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Garancia van rajta még, ezért cserélik?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Megy egész nap a gép, semmi gond. Kari hõmérséklete 40 fok. Elkezdek bármivel játszani, 5 percet tudok, elkezd a kép szarakodni, mint mikor túl van húzva a kártya. a fok felmegy 47-ig. Mi lehet a baj?
Ha kilépek a játékból, visszaáll 40 fokra és mûkõdik tovább rendesen
Kártya: saphire 9600 xt
AMD Athlon 64 3200+
1 Gb ram
Geforce 6800 256 PCI
ASUS A8N-E NFORCE4 939 ATX
COOLINK SILENT POWER 450W
Erõl mi a véleményetek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Gigabyte az alapverzióra ugyanolyan hûtõt tett a karijára, mint az Inno3D. Az a coolermaster hûtõ annyira penetránsan szar, hogy még az inno is erõszakot vett magán, és kicserélte egy egészen tûrhetõ teljesen noname cuccra. De a gigánál sem voltak restek, kidobták a passzív verziókat, csak persze felárral.
Állítólag ha lecsavarozod a védõrácsot, akkor halkabb lesz, mivel ehez hozzáér a venti!! (LOL)!
Ha PCIE kell akkor no para, nyugodtan. De az AGP-set a ratyi hûtés miatt kerülném, vagy Zalmannal egészísd ki és úgy tutkó jó lesz.
6600GT-ben csak az ilyesztett meg, hogy szar a hûtésük. Most ez csak modolóknak szól, vagy átlagos, mindennapi felhasználóknak is kárt okozhat? Nem akarom elhinni, hogy pl. a gigabyte kiadja a kártyáját úgy, hogy ahoz minimum zalmit kéne csomizni.
Eddig Gainward 6600 GT 256 Mb AGP akartam venni, de:
Megijesztettek a "F1 Challenge 99-02" forumba,hogy ez a játék nem igazán megy evvel a kártyával ! Meg 1-2 Régi játéknál gond lehet !
Van valami tapasztalatotok (6600GT-sek) ezzel kapcsolatba (fölleg: F1 Challenge 99-02)
Így ATI - t kell választanom ? !
Milyen ATI -kat ajánlanátok 50 ezer alatt, AGP 256 Mb -osokat ? Sapphire X800GTO ?
Gyártókat és ahol vannak AGP -sek !
Köszi elõre is !
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kicsit lejjebb ránéznél a kettõre !
Szerinted, véleményed, mivel neked is ilyen van !
Gainward !
6600 GT 256 Mb
Milyen hangos a ventilátora, úgy hallottam van 1 kis hangja !
A többi márka Gt-i nek tényleg olyan gázok a hûtõi, hogy egy NON tuning felhasználónak is zalman meg apámtöke kell rá? Nah nehogy már...!
míg a 128-asokon DD3 1000MHz
nem mintha szserintem olyan nagyon sokat számítana
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Milyen hangos a ventilátora, úgy hallottam van 1 kis hangja !
De nem akarlak lebeszélni sem, ha az összeg megvan már erre, vedd meg nyugodtan a Gainward-ot, jó márka az, nekem is az van. 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
AGP 6600 GT 256 mb -osért!
Ha tudsz, illetve tudtok AGP 6600 GT 256 mb -ost 40 Ezer alatt, hát szoljatok !
Leadtek, Asus, MSI,Gigabyte.Club3D, Gainward, vagy ilyesmiket !(ezek a jók,igaz?)
Én már alig találtam AGP 6600 GT 256 mb -ost
Elõre is köszönöm !
Amúgy én kicsit sokkallom a 40k fölötti árat egy 6600GT-ért, ha mindenáron ilyen vga kell, inkább nézz körül olcsóbbért (csak ne valami gagyi gyártótól), akár kéz alól is. (én nem adnék ki 25-nél többet érte).
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
MSI, Leadtek, Gigabyte (elõny-hátrány)???
Vagy vmi más?
A kérdésem, melyik a kett közül, egyformák ! De mégse teljesen ! ?