Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Driverekrõl: nincs hivatalos win7 driver a dell optiplex gx280ra, illetve egészen pontosan a hozzá tartozó alaplapra. Ezzel kapcsolatos az is, hogy nincs vga driver sem. Semmi nincs win7re. Viszont ha alaposan googlezel találsz rá, 50bõl egy jó volt😊 de csak ennyire..😊 😞
adobe: alap, hogy be van frissíve
böngészõ: google chrome, nem is ismerem a maxthont, ettõl még lehet jó
"arty" üzenetére: 240p igen, esetleg, de nálam az is ratyi..
En nem telepitek soha semmilyen kodek szarsagot,felrakok egy SplashPro-t meg egy MPC-HC-t es csokolom. Barmit lejatszok veluk,mindenfele utolagos baromsag nelkul.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nekem kodec a CoreAVC van fennt a hd filmek miatt, Haali Media Splitter, AC3 az 5.1 miatt, és MediaPlayerClassicHomeCinema x64 -el játszok le minden filmet, BR lemezt meg az Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum-al.
Ennyi.
Driver, kodec frissítve, legalább ez lenne jó...
újra is raktam már miatta a gépet win xp rõl cseréltem win7re, de így sem jó...
Viszont elgondolkodtató amit említettél karácsonyi akció ide, vagy oda lehet érdemesebb lenne megvárni a tavaszt !
Köszi az infokat Neked is !
290x ref hûtésérõl sok jót nem írnak, a 780ti-rõl viszont igen - ergo ha pénz nem számít, akkor én utóbit választanám
ha valamennyire számít, akkor viszont 290, X nélkül 😊
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha mégis most vásárolnád -> Gigabyte R9 270X OC 2GB GDDR5 @ 50e Ft <- szvsz jó ár-érték arányú cucc ennyiért. 😊
Ami nagy valószínûséggel eldöntené nálam a kérdést, melyik tuningolható jobban és így melyik a CSENDESEBB, mert a tesztek alapján a teljesítményben nincs nagy difi.
A Hd6990-esem megizzasztva olyan hangos, mint egy orosz hajszárító!
Elõre is köszönöm a véleményeket!
Forza.
akkor kb. jól gondolkodtam mert 50.000 ft környékét, és a HD 7850-et nézegettem eddig.
szóval jobb megközelítés, hogy mennyid van rá ...
R9 270 alá mindenesetre ne nagyon nézegelõdj (kiindulva a W2-bõl és feltételezve, hogy nem akarod nagyon butítani)
de ha nagyobb is belefér, akkor 280X !
(+50%ak erõsebb, mint a 270, viszont árban 50 helyett 80ezer, azaz aránytalanul drágább is = nem a legjob ár/teljesítményben)
Forza.
VGA csere elõtt állok, és ehez kérnék tanácsot. Az új kártya egy i5-2500k-s procival dolgozna együtt, és a jövõ béli cél a Witcher 3 futtatása lenne 1920x1080-as felbontáson. ATI vonalon szeretnék maradni.
Válaszokat elõre is köszönöm !
melyik a legerõsebb VGA ami érdemes bele? fHD felbontás.
HD4600 elképesztõ mikre képes egyébként...
amikor tönkrement a táp, akkor szembesültem vele, h az is spéci kell bele, mert alap atx-es nem volt bele jó -> kuka, hosszutávon így az olcsó gép drágább lett volna... mert legközelebb az alaplap, ram kezd el szivatni és ezek a dellek mindenre háklisak 😞
Radeon 5450 low profile
5ezer ft, sok pirospontos eladótól
legalább nem ddr2-es, hanem ddr3as - de egyébként ez egy vérgyenge vga, inkább csak videozni/netezni jó, játékra nemigazán - max olyanokra, amik a p4 idején jöttek ki - tehát max 2005-ös dátummal jöttek ki (késõbbiek közül csak az extrém módon jól futók, de ez egyre ritkább lesz, ahogy nõ az évszám - pl 2013-as játék kb semmi nem fog futni a gépen jól)
2005-ös játékok
Pl a GUN-t ajánlom, ha még nem játszottad, de van itt sok jó játék, ha a grafikát el tudod fogadni
Forza.
low profile - félmagas kártya -> méregdrága
Forza.
persze, h vettem egy új gép összerakva többe került volna jóval, plusz ennek a konfignak az alkaltrészei közül csak a memóriát, esetleg a hdd-t tudtam volna felhasználni az újba..
Ha mindenkepp szivatni akarod magad,akkor meg egy 10-esert veszel hardverapron egy HD4850-et aztan kesz.
összegezve, így újonnan természetesen nem éri meg, nem tudva azt sem, h mit tudhat aztán...mint ahogy írtad el kell felejteni 😊
/egyébként ez egy tartalék gépem, az enyém sajnos lefoglalás alatt van 😞 /
tehát ha találok hozzá használtan egyet a fentibõl olcsón, akkor lehet beruházok rá, ha nem nem.
esetleg ha van használt cuccrol link jöhet..!
ez árban még belefér?
hogy mit bír el egy p4? semmit, az már akkor szar volt, amikor az intel piacra dobta.
még1x: ha játszani akarsz, elfelejted ezt a gépet.
Forza.
alaplap: Dell Optiplex GX280 Motherboard Y6281
http://www.ascendtech.us/dell-optiplex-gx280-motherboard-y6281_i_mb4dely6281.aspx
processzor: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz 1mag
memória: 2gb
videokari driver: Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family
Így esetleg valami?
(írjatok már egy pár játékot is amihez még elég lenne az új karival!)
ha az fc3 cél, akkor ezt a konfigot felejtsd el, nem érdemes rá költeni - az LP vga drágább, s p4 mellé játékra kb bármi elég felesleges
gef8/9e-et nem ajánlom, mert eléggé tönkremenõsek mostanra (rossz forraszanyag)
Forza.
Hasznaltan vegyel egy HD5770-et vagy 6770-et (1GB GDDR5)
a cél, h fusson pl. egy call of duty2, vagy egy far cry3. úgy gondolom ezeket talán indítaná egy vidikarival, mindenképp használtat vennék persze.
p4 mellé erõsebb kártyát kár lenne tenni, sokat erre én már nem költenék - használtad vennék valamit.
egyébként mi volna a cél?
netezni?
valami (régebbi)játék is elinduljon rajta?
mkv-t/filmet néznél rajta?
Forza.
Bar a gep felepiteset elnezve a banat tudja hogy elfer-e ebben egy normal magassagu VGA.
Errõl lenne szó, sorry, lemaradt!
Szeretnék a fenti számítógépembe egy videókártyát vásárolni, mivel egy játék sem hajlandó elindulni a meglévõ integrált kártyával...
Melyek, vagy mely a megfelelõ választás?
Forza.
a pár napja ajánlatként kapott 7870 vagy R9270X kártyákhoz árban/képességben milyen nvidia passzolna,hogy lássam a másik oldalt is?