Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal jo kartya ennyi penzert
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Elég érdekes kis cikk
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ezt a karit szeretném megvásárolni...vki esetleg tudna írni róla vmit?
megéri-e a pénzét stb...
zene egyenlõ élet
szerintem feccolj bele.babaán fog menni.nagyon jó kis alaplap...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Erre gondoltál?: Asrock 939DUAL-SATA2 ULi M1695
Eladnám az asus deszkám+ a bartont, és még megmaradna a 9800 pro így alig kellene költenem.
Késõbb így meg bármikor ráérek kártyát cserélni.
Nagyon jó vételnek tûnik.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Lenne pár kérdésem. Egy Radeon RX1300-as 256MB kártyám van, játék közben kb 15-20perc használat után elkezd fagyogatni élvezhetetlen a játék. Gondoltam a hutéssel lehet a baj, rááldoztam és vettem rá egy Zalman VF-700 Cu hutot, minden nagyon pöpec, de a hiba továbbra is fennál:( Mi lehet a probléma, van valami ötletetek?
Még az is érdekelne, hogy ennek a kártyának hogyan lehetne, milyen progival vagy egyáltalán lehet-e a hömérsékletét ellenõrizni.
Válaszokat elõre is köszi!
De egyébként oda van írva a második sor elejére, hogy "Nemsokára:" :D
De mivel nyomjam össze?
Mert kézzel nem tudom, fogóval meg nem merem(A Radeon 9550-emnél próbálkoztam fogóval, de megkarcoltam a kártyát kicsit vele, szerencsére nem lett baja)
Én reménykedem benne, hogy az AMD az árak és a reagálási,és a középkategória szintjén is egy kicsit rendet vág az Atinál..
Azt hiszem Rialto-nak hívják, bár elég kevés AGP-s Radeon van forgalomban (X1300p, X1600p), állítólag nem szeretik a régi 4x-es AGP-s lapokat. Meg jön majd RV560 (X1650xt) is AGP verzióban. Meg létezik AGP+PCIE kártya is, talán X1600p és GF7600 kártyából, csak az árán veszel 2 kártyát vagy egy új lapot és egy kártyát.
De neked jó megoldás lenne az asrock dual sata 939-es lapja ami lehet hogy asrock és rossz szájízed van tõle de egy nagyon jó kis lap,akinek van az ódákat regél róla.Jól tuningolható,a chipset-se nem melegszik,2 foglalat van rajta tehát egy úgynevezett combó.AGP+ PCI-E
na ebben egy 3000+ 2600mhz felhúzva nagyon szépen fog muzsikálni..
a lap 15.000,-ft a proci kb 18.000ft memcsiket amiket meg most használsz ebben is okésak.33-ért van egy új géped és a külömbség szemmel látható lesz ezt garantálom..
Egyébként jelenleg 9800Pro-m van ami nagyon jó kártya, de elkéne néha már a sebességtöblet.
És az a HSI híd plusz pénzbe kerül, ezért drágábbak.
Lehetséges, hogy ezt a HSI hidat csak az nVidia használja, amikor hallottam róla, akkor asszem, hogy még csak az nVidia kártyák használtak ilyet, azóta lehet, hogy már az Ati is használja.
MSI neo2-es alap,Használtan kapsz már egy 10-ért.
Plussz 939-es proci.28000,-ft ból ki is jön a dolog.
Annyiba kerül a 3500+-os mint amennyiért 2 éve vettem a 2800-as bartonom.
Viszont lap+proci+kártya csere elég drágán jönne ki.
Majd lehet télen váltok,addigra biztosan sokat mennek még le a VGA árak.
ha rá akarják szoktatni a népet a PCI-E akkor egyáltalán ne adjanak ki AGP és mindenki secpecc alatt átszokik feltéve ha játszani akar a mai játékokkal...
Erre mit csinálnak, fogják kiadják 4000ft-al drágábban.
Beszar@s..
http://www.coneco.net/PriceList.asp?COM_ID=1060724004
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Honda - The Power of Dreams
kössz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Én is egy ilyenre pályázom...
http://shop.pcworld.hu/story.php?sid=6253
kép rola:http://shop.pcworld.hu/apix/0605/gigabyte.jpg
és ha vki tud akkor irjon léci rola vmilyen véleményt...hogy jó,szar. esetleg elavult...
köszi!!:)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A régebbi Radeonokban 1.4-es, az X1000-es sorozatban meg 3.0-ás.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
mostmár nem is foglalkoztat annyira :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(Na meg ezért várjuk a kevésbé forró RV570-est.)
másik meg, hogy ez fogyaszt a legtöbbet PH szerint
most lesem a tesztjét PHn...