Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Javítani szerintem nemfogják a levelezésben is helyettesítõt említenek.
Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.Manapság mi felel meg egy gtx470 amp szintnek.(Ergo mit fogadjak el a cserének).Köszi a választ.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy Asus,Giga,MSI esetleg Palit JetStream
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=163&tPage=4
ez volt az
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
de mivel azt is nemsokára cseréled, így egyértelmüen 760gtx azonnal 😊 (mivel írod is, h belefér)
Forza.
aki ért hozzá az válaszoljon nem vagyok kiváncsi mindenféle erõfitogtató bencsmárkokra full durva konfig mellett... a PCIe 1.0 VS 3.0-ás kártya a kérdés!!!
egyébként gondolkodom hogy GTX760 vagy R9270X...de úgy olvastam elég nagy flame lett belõle és ha jól szûrtem le akkor mindenképpen GTX760 (az a 10 20 k nem érdekes...)
egyébként hamarosan beszerzek egy i7 4770k és egy jó lapot mellé... <#alien2>#alien2>még mielõtt kiakadna mindenki hogy egy ilyen fos régi lapba beleteszem...demost ez van ... <#vigyor>#vigyor>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Anno Asus kiadott egy elég jó HD4870 kártyát, utána kijött a HD4850 egy már nem túl szerencsés hûtéssel ami már oda is kevés volt ... majd nem sokkal késõbb ezt a gagyi hûtést elkezdték a 70-es kártyákra tenni. Az összes kártya visszajött megfõve 2 héten belül. Persze utána kijötte mindkettõ kártya jobb, értelmesebb hûtéssel.
Ezt tapasztalatból állítom, volt jó pár kártyám tõlük, de én errõl tudtam és megoldottam értelmes pasztával.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért pasztát cserélek mert ránézésre már nem jó sz.tem kell neki.
2g paszta elég rá vagy inkább 4g?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Sapphiret meg soha többet, eddig mindegyik zafír kártyám megfeküdt az ánusból meg megy a mai napig mind, meg az VTX3D is. Mondjuk ez az újabb fajta DC2 ahogy hallom nem valami jó, romlik a minõség itt is...
Végülis mindenki azt veszi ami neki szimpatikus...
*a topikban jelenlevo zsenialis szakemberek mar kifejtettek nem egyszer,hogy a Sapphire bizony szar. Nem baj,hogy a huteseik kurva jok es alapvetoen ugyanolyan megbizhatoak mint az anusz meg a gigafos,attol meg szar es kesz.
Nem gondoltam volna mert nem is olvastam utána hanem mivel gyorsan kellett döntenem és kevés pénzem volt így csak Passmark-ot néztem az meg egész jó pontot írt rá 15e.ft-ért😊
vs. GTX 670 ref @ TechPowerUp! - A külcsín valóban nem sokat változott, a mûanyag fedõlap alatt rejlik a lényeg, a 670-nél rövidebb NYÁK került alkalmazásra és a hûtõ miatt tûnik 470-szerûnek a hossza. Változott a heatsink is, a Bit-Tech Review képein látszik... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
márpedig ez utóbbi lenne a topik célja, azt gondolom
Forza.
Forza.
a 750 szar ajánlat volt, pusztán vallási okokra alapozva.
minden más csak finghámozás.
Forza.
Mind2 anyagfelhasználása,súlya,mérete,színe,design,esküszöm ugyanaz😄
2 játékot teszteltem hát mintha a régi 670-el használtam volna.
Csak mert árba van különbség mintha a régebbi 50 ezerrel drágább lett volna de másba?😊
Valahogy nem rémlik,hogy az hú de mennyivel gyorsabb volt-.-
De én biztos egy drágább Nvidia-t vennék valahogy beboltolnám olcsóbban😊)
Annyira bejöttek az utóbbi években a geforce-ok,hogy AMD-t nem vennék.Persze aki nem ragaszkodik egyikhez sem az mondjuk most 55-ért R270x a best..
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Aha,vegulis egy 660OC 46k (giga wf3) egy 750Ti pedig 39k (giga wf2) (bezzeg itt mar nem szamit a +5k,igaz?)
Amugy meg egy nagyon picit probald meg hasznalni azt a zoldhalyogos paranyi agyadat. Ha valakinek van 55k-ja egy VGA-ra,akkor szerinted elkezdenek remegni az illeto terdei ha kiderul,hogy 58k kene?
Nem.
Mellesleg meg befejezhetned itt az oktatasodat,te voltal az aki egy 270X-et inkabb kivaltana egy joval szarabb 750Ti-vel,csak azert mert az zold es kokemeny 50W-tal kevesebbet eszik. Vitathatatlanul egy remek kartya a maga kategoriajaban de a 270X nem az o ellenfele.
Ha ebbe a topikba jossz,akkor probalj meg objektiv lenni es vedd le a zold szemuveget. Ha nem megy,akkor ne gyere ide.
Bocs, hogy ati-t írtam, nekem örökre az marad. <#vigyor>#vigyor> Anno megjártam vele párszor, büdös életbe nem kell többet nekem 'amd' kártya. 270x-et meg nem kap 55k körül. max zafírban. 660oc tényleg jó választás lenne, de az ára még annak is magas (750-el egyenlõ kb), akkor már inkább a 750. 660ti meg még a 270x-nél is drágább. Szal felejtõs. 270x meg 60k. Honnét tudod, hogy van rá simán +5k-e, ha 55k-öt írt. Jah, akkor már dobjon rá még egy meg még egy 5k-öst és vegyen 760oc-t vagy 280x-et.
Mind1, vegyen amit akar, én zöld párti maradok.
ui:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
R9 270X-et NEZTE,ami kurvara agyon veri a 750Ti-t.
Ha van penze egy 290X-re,akkor mi a banatert venne egy fele olyan eros kartyat?
Mellesleg meg ATi-t mar senki sem venne,leven hogy AMD a neve.
Erre te vallási okokból ajánlottál neki egy lényegesen szarabb nvidiát.
Vszeg a kutyát nem érdekli a játék közbeni +50W, ha 30-40%-al gyorsabb mellette a kártya, 10ezernél is kevesebb plusz-forintért.
Forza.
Flame volt, de ajánlani nem tudtál jobbat.
grat