Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem az lenne hogy jelenleg asus 560TI videokarim van, és érdemes lenne egy Asus 760 OC re váltani? Észrevehetõ e a teljesítménynövekedés,persze ár/ érték arányban. Az 560 assal és egy i5 procival pl battlefield 3 full hd felbontásban ultrára állítva olyan 35 fps t produkál.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Forza.
Windows 8.1 rendszerhez milyen Nvidia tweak programot használjak(Gtx 760)?
Inkább csak a hûtés miatt kellene,tuningolni úgyse kell.Vagy ha nem teszek fel ilyesmi programot az se gond?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
máshol akár annyit se megy a kettõ, mint egy
játékfüggõ... ilyen kategoriában értelmetlen az SLI, add el és vegyél erõsebbet a két 650es árából
SLI csucskártyához jo, ahol már nincs feljebb lépési lehetõség, csak a két kártya...
Forza.
Forza.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszi a hozzáértõ válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
vannak-e vélemények a 760as eme példányáról?
termékfórum egyik kommentje hangosnak ítéli,másik halknak.találja ki az ember,hogy melyik igaz 😊
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Szeretnék egy kis segítséget kérni új videokártya vásárláshoz, kb. 40.000.- Ft-t körüli összeget szánnék rá.
Konfig:
Asrock FM2A85X Extreme4
AMD A10-5800K
8GB 2400MHz Kingston HyperX Ram
A választ elõre is köszönöm.
760 illene a gépedbe simán 😊 (ha anyagilag megteheted, azt vedd)
Forza.
Válaszokat elõre is köszönöm!
szeretnék egy kis segítséget kérni új videokártyát szeretnék venni a mostani integrált ATI Radeon HD 4200 helyet és az lenne a kérdésem hogy milyent érdemes venni kb 20000 ft körül amivel már lehet játszani is és még azt szeretném megkérdezni hogy az ajánlott kártyához milyen táp kellene
a választ elõre is köszönöm
konfig:
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
ATI Radeon HD 4200
AMD Athlon™ II X2 240 Processor
2GB ram
Tervben van egy egy ips monitor vásárlása: DELL U2713HM.
Az lenne a kérdésem hogy ehhez milyen vga kellene, mert azt olvastam hogy nem minden vga kimenete bírja lefedni a monitor színterét.
Ez a elég lehet? R9290-DC2OC-4GD5 ?
Köszi a válaszokat, ha van valahol egy jó cikk a témáról szívesen elolvasnám.
van egy integrál Intel HD 4600, ez gondolom nem elég játékok futásához
Van egy AMD HD 8570M és egy GF GT740M.
Esetleg van valami olyan megbízható oldal, amin össze tudom hasonlítani vagy legalább egy normális lista van?
Elõre is köszönöm!
katt
de nem akarlak lebeszélni a dologról, játékon kívül pl videokodolásra sokat hozhat egy erõsebb cpu - de ha a cél a játék, én a cpura szánt pénzbõl inkább erõsebb vga-t vennék ....
Forza.
meg hosszú távon aláraknék a kártyának egy pci3-as lapot a mostani 1es helyére 😊
Forza.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Gigabyte alaplap 1366 foglalatában egy i7-920(2.6g)proci,pci 1es vga foglalatában 4890es kártya és 6giga ram..
mikor tervbe lett véve egy vga csere,akkor 7850/7950 körüli tippeket kaptam..azóta bejöttek újak és én most egy r9 270x-re gondolok..
50e körüli értékben mozgok,tippeket kérek cseréhez köszönettel
Végülis csak ennyit szerettem megtudni amiket leírtatok.Köszi szépen mindenkinek.
Majd õsszel jövök tanácsot kérni v.mi felsõ kategoriás VGA ügyben az új gépbe majd!
Addig most ezt szét nyúzom,egyébként bírja a strapát,kap rendesen.AC4 high beállítás minden on,2xMSAA és simán játszható a game akadás nélkül igaz 90 fok😄
Ez fölé nem megy már.
De tényleg ami rohadt érdekes,hogy így 90-rõl alt+tab és pár másodperc múlva 40 fokos a kártya lol
Szar a hûtés mert ref kártya de szerintem másik aktívval se lenne jobb..
Forza.
Ha visszaveszem grafikát akkor csak pár fokot megy vissza.Mintha mindegy lenne neki,hogy low vagy full grafon játszok,ez is érdekes..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Kaptam eredeti Win7-et és egyszerüen a VGA hõfoka 85-90 fok között mozog.
Eddig csak Win8.1 használtam amivel 80 fölé sose ment.Ugyanazok a beállítások,Msi afterburner minden.Nincs húzva semmi.
Ez miért lehet így?Nagy baj lenne ha így használnám vagy dobjam el W7-et és tegyem vissza az elõzõ Windows-t?GTX470 a vga,reference.
GTX660-am van, és nagyjából egy õszi driver frissítés óta alvó módból visszatérve fekete képernyõ fogad, csak megerõszakolt kikapcsolással tudom leállítani, de az meg szétbasz mindent ... akkor visszatettem a régi drivert amivel rendesen mûködött ....... mostanáig, mert feltettem a legutóbbi drivert, de most ezzel is csinálta ... baromira idegesít ... most teszem vissza az ezer éves drivert és javíthatom a hibákat (pl vírusirtó már el sem indul) ...
Van akinek még produkáltak hasonlókat ezek a driverek?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Árválkodik egy az egyik hardwer oldalon.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mintha ezt is kifejtettek volna a masik forumon...
Másik fórumban is írtam, hátha több infót kapok. Tudom nem jó.
6G ram van. Oké nem várhatok high end-t. Eddig ATI-m volt (tizen éve) de szívesen váltanék nvidia-ra mert az utóbi idõben elég sokszro szoptam az ATI driverekkel.
Új VGA-t vennék. Most egy HD4850 van ami már régi egy amd x3-s proci lenne alatta. Ár érték arányban fasza kártyát keresnék.
Ötlet? 😊