41382
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • BiG G
    már szinte félek :DDD
  • Ari18
    Nem értem ezt a Ati,nVidia driver fikázást.Nekem amikor nVidiám volt felraktam a legfrissebb drivert azt csókolom.Úgyszint Ati-nál is.Sose volt egyik gyártó drivereivel problémám.
  • w77d
    na majd összeszövetkezek én azt öcséddel az lesz nemulass XD
  • BiG G
    nem :D
  • Solten
    Jó és miasz@rnak lovagolsz napokig a témán? Nincs probléma a driverrel, nekem soha nem volt. Tessék a válasz Aki nem whql-t használ hanem valami hekkelt driver-al vagy hekkelt op.rendszerrel szerencsétlenkedik, max. annak.
  • DarkSector
    Mire gondolsz?
    én úgy érzem, hogy senem bunkó nem voltak senkivel, és nem hiszem, hogy ennél értelmessebben meg lehet kérdezni, hogy mik ezek a problémák.
    Mert én pont hogy ellenkezőleg tapasztaltam ezt a feláéllást.
  • Solten
    Fejezd már be ezt az óvódás viselkedést...
  • DarkSector
    Monnyá valami hibát nvidia driverrel.
  • ates84
    öcsi gépére kár egy fillért is áldozni
  • Solten
  • w77d
    öcsi nem érdemel meg egy jobb gépet? XD
  • BiG G
    öcsi gépébe (2.66 Cel, 512mb ram, Rad9550) ma veszek játszani egy Giga Gef7600GT SilentPipe II-őt 6k-ért, szerintem jó vétel lesz
  • MaSzKa
    Ati driverek keményen fagytak,

biztos igazat mondasz :S lol

én ati tulaj vagyok már 4éve soha nem tapasztaltam fagyásokat

a 9xxx agp idejébe a Fast-Write-ot ki kell kapcsolni és nincs gond

• msgreg
    Hááááát én ezzel nemértek egyet:D
    Igaz,hogy mostanában előfordult,hogy az újabb nv driverek csak 2.telepítésre akarták az igazságot,de asszem ez a legkisebb gond!!!
    Ati driverek keményen fagytak,legtöbben inkább omega driverekkel próbálkoztak...:S
    (jah és tényleg voltak olyan driverek,amikkel a Farcry,később meg a World in Conflict jácchatatlanok voltak,de az újabb driverek mindig segítettek,így szerintem nincs azokkal semmi baj)
  • MaSzKa
  • Hecker007
    az nv drivereivel mindíg csak a szívás van, a régebbiek jók voltak de az újabbak szörnyű szarok, a catalyst-tal sose volt semmi bajom, minden normálisan működik benne
  • DarkSector
    Asszondod a srácok gépével van gáz...
  • Solten
    Hm, ha valaki még nem tudná a 9600GT, egy kiherélt 8800GT...
  • The Norberto
    ööö te a 8800GT ből egy jobbfajta anyi mint egy 4850 ami meg sokkal jobb referenciahűtésel is viszi a atom tuningot:D:D
  • msgreg
    Szerintem a 3közül 3870,8800gt,9600gt azt kell venni,amihez a legjobb áron hozzájutsz! játékokban akkora külömbség ugyse lesz...
  • Solten
    Hi. Jobban jársz egy 3870/8800GT-vel.
  • TBALINT19
    Hello. Geforce 9600GT videókártyákról van valakinek valami véleménye?
    Megéri megvenni? Mostani játékokhoz elég lenne? Előreis köszi...
  • w77d
    most méé elenkezzek XD
  • Solten
    Mer' őstehetség vagy
  • w77d
    2 napja váltottam és nekem sem okoz gondot XD
  • w77d
    nem, de azért biztos ami biztos megkérdeztem XD
  • Solten
    Catalysttal lehet hogy többet kell szívózni (már aki béna), soha nem volt gondom vele egyébként is az pancserkodik általában aki nvidiáról váltott, egy ati őstulajnak amúgy se okoz gondot
  • T0NI
    Ennyire hülyének nézel??
  • msgreg
    Igen,szerintem jobban megéri!
  • w77d
    egyáltalán tud az alaplapod SLI-t??
  • T0NI
    Teljesítménynövekedést akartam elérni, de nem akartam sokat rákölteni, kb 10 000 lenne még egy 8600GT, de ezek szerint inkább később vegyek egy, jobb kártyát! Köszönöm!
  • msgreg
    Amúgy meg az sli/crossfirex szinte ugyanott van,nemnagy a külömbség valahol ez,valahol az a jobb!!!de egyikről se lehet azt mondani,hogy jobb a másiknál,és igazából csak a hardcore-oknak éri meg(illetve azok költnek rá),mer most egy 9600gt,vagy egy hd3850 bőven felveszi a versenyt az sli/xfirevel!!!
    Mivel 2x9600gt árban kb 3850,de teljesítményben alatta van,fogyasztásban több,ugyanez kisebb kártyáknál 2x8600gt árban se éri meg fogyasztásban se meg teljesítményben sem!!!jobb az egykártyás rendszer (szerintem!!!)
  • The Norberto
    Régi a kártyád anál egy 30% max:) Atinán a crossfire az sokkal jobb nem tom emenyivel nő a teljesítmény desokkal jobban mint nV-nv-nél:):)

Amugy meg SLI és a CF teljesen más már technikai megoldások.

• msgreg
    Szerintem nemlenne olyan nagy a sebbeségbeli növekedés,hogy megérje,mivel szerintem egy 9600gt/3870 egymaga is erősebb a 8600gt sli-nél és a fogyasztásban kevesebb,árban majdnem ugyanott van...
  • T0NI
    Sziasztok!

Szeretném ha valaki felvilágosítana, mi a különbség a crossfire, és az SLi között. Azt tudom, hogy a leglényegesebb különbség, hogy Crossfire Ati, SLi pedig nV, de ennyi.
    Más.
    A gépemben egy 8600GT 256MB videókártya van jelenleg. ha én ezt kibővíteném még egy ugyanilyen kártyával SLi-be, kb mekkora teljesítménynövekedést várhatok?
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak az élsimításról beszélek nv kariknál hanem a normális színekről, meg arról hogy ne legyen olyan mosott szar a kép:D Bár az új kariknál nem tudom hogy van, ez még 7es szériás geforce volt.
  • w77d
    ezt tanúsítani tudom. két napja még nvidiás voltam, és igencsak kell driverből baszogatni a beállításokat például, hogy legyen élsimítás.....
  • [HUN]FaTaL
    Kurvára nem, ez a negyedik ati kártyám (volt nv is) és semmit nem kell állítanom. Bezzeg nv-t configolni kell hogy normális képminőség legyen :)
  • davidka003
    Kurvára nem.
    Nekem Vistám van és semmi baszakodás a Catalyst-al. Felrakom és játszok. Semmit nem kell állítani.
  • davidka003
    link
    link2
    link3

Akkor mi a gondod?