41382
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Aleric
    Sziasztok én terveztem, hogy vásárolok vidókártyát. Viszont nem tudom mi a különbség a ddr és a gddr ramok közt. Ha eltudnátok mondani mit és mennyire befolyásol megköszönném!
  • Hecker007
    A CoD4 még a CoD1-ig is visszanyúlt teljesen, legalábbis a multi mappok terén biztos (Single-t nem játszottam) még a MoH:AA-ból is vannak a multi mappok között, csak ugye másik korba áttéve...
  • [HUN]FaTaL
    Jó a motorja ez tény. :) Én a játékot is szeretem, eléggé hajaz az UT99-re aminek a hangulatát a mai napig nem hozza egy játék sem. Ut2k3 & 2k4 számomra egy bullshit volt. Mi csak úgy hívtuk Unreal: Quake edition :D
  • Dobronski
    Jogos, UT3 is egy remake gyakorlatilag, de legalább a grafikai motorja elég nagy technikai innovációnak számít/számított (azóta is liszenszelik mindenfelé).
  • [HUN]FaTaL
    Én se CODozok, nem szeretem, de ettől még nem igénytelen játék. UT3 mitől igényesebb? Az is egy újradolgozott változat. UT99 hangulatát semmi nem hozza. Utolsó mondattal egyetértek, de nem minden játékra igaz.
  • Dobronski
    *lényeg
  • Dobronski
    16 éves? :-D. Mellé.

Igényes játékok: GoW,UT3,CoH,GW.

A léyneg nem az, hogy én mit programozok, hanem hogy a játékokba nem fektetnek kellő energiát, már a tervezőasztalon sem.
  • [HUN]FaTaL
    Mondja ezt egy 16 éves. :D És mit programoztál, hello worldot?:D Mert nem játékot az biztos...

Még mindig nem látom azokat az igényes játékokat. :))))
  • Dobronski
    "Programoztál te már egy sort is valaha?"

Képzeld igen.

De ezt átvitt értelemben kell érteni, nem szó szerint.
    Már ha tudod mit jelent ez. Ha nem, javaslom művelődj kicsit.
  • [HUN]FaTaL
    Aham. Mert az úgy működik.

Programoztál te már egy sort is valaha? Még jó, hogy a COD4nek pont semmi köze a sorozat korábbi részeihez.
  • Dobronski
    "Milyen az a ctrl+c és ctrl+v játék? Mert ilyen hülye kifejezést még nem hallottam."

Olyan játék, amibe nem fektetnek energiát, csak gyenge kópiája már kiadott más játékoknak, vagy ugyanazon sorozat előző részeinek.

Érted. Kópia, másolat, ctrl+c, ctrl+v...
  • [HUN]FaTaL
    Milyen az a ctrl+c és ctrl+v játék? Mert ilyen hülye kifejezést még nem hallottam.

Más: Milyen két óra, te miről beszélsz? Nem CODozok de szerinted hány órát lehet vele multiban játszani? Milyen igényes játékokkal játszol, kiváncsi lennék :D
  • Dobronski
    "ctrl+c és ctrl+v az a másolás beillesztés parancs...nem játék."

Majd elfelejtettem: te aztán nagyon otthon vagy informatikában, ezen tudásra iskolában avagy autodidakta módon tettél szert? Ha utóbbi, linkelhetnél néhány tutorialt a témában.

Egyébként nekem is kitalálhatnál valami - a tiedhez hasonlóan fantáziadús - nevet, próbáltam már kombinálni a darkot mindenféle dologgal, de semmi értelmes nem sült még ki belőle.

• Dobronski
    Nem arra értettem...omg lol.Hanem arra,hogy az ilyen Cod,meg nfs féle játékokat úgy nyomják,mint a szappan operákat.Szánalmas.2óra és kész.
  • DarkSector
    ctrl+c és ctrl+v az a másolás beillesztés parancs...nem játék.
    és ez miben kötödik a cfg-hez?
  • Dobronski
    Majd kipróbálom a cod4-t,csak az a baj,hogy én igényesebb játékokkal játszok,nem ilyen "ctrl+c;ctrl+v" játékokkal.
  • DarkSector
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    vagyúgy...lol
    de bakker ha már cfg-t teszel be, és nem normál telepítéssel nézed meg, akkor tárgytalan a dolog!!!!
  • DarkSector
    jaja végülis igazad van...
  • Dobronski
    Nem tudom,mert havernak volt (ugyanaza konfig),és ő azt mondta,hogy annyi.Amúgy vannak cfg-tk,amik felesleges szarokat kivesznek,és így több lesz.
  • kifli
    jó, de ilyenkor mikor kérdezik hogy fut egy game álltalában egy átlagfpst szoktak mondani (legalábbis én)
  • DarkSector
    jo ő gondolom azt nézte hogy hol 100 volt, hol meg kiakadt neki ha le vagy felnézett...:D
  • kifli
    :D 100-250, ez azért elég tág intervallum
  • DarkSector
    megsúgok egy titkot...én configommal win 7-el nyomatom...
    1680x1050-ben full details mellett ha rányomok 4x-et élsimitásnak.
    akkor 40-60 fps néha ugye feljebb ugrik, ha éppen úgy áll a kamera.

és akkor osszál-szorozzál:

Haver config-ja:

Core2 Duo E8500
    Gigabyte HD4890 1024MB (vagy sapphire már elfelejtettem a márkát...)
    2x 2GB DDR2 Ram (1066 MHz)

én még kevésnek is tartottam, de lehet vistat használ...és xp-n jobban is menne SP3-al
  • DarkSector
    mien configod van?
  • DarkSector
    jah igazad van lehet 1db 0-át elnézett a gyerek, vagy megbuherálta a HUD-ot....
    te jobban tudod mint a srác aki játszott a saját gépén...:DD
  • Dobronski
    Én komfigommal is 100-250.
  • kifli
    (baromság)
  • DarkSector
    gyereknek 4890-el jah és egy core2-es 8500-al van 600-700 fps 1280x1024-ben
  • DarkSector
    :DDDDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    7,4
  • pamcika
    De kb neked menyi egy játékon a fps ed??
  • zzeN
    Kipróbálod és megtudod.
  • pamcika
    Hali egy kérdés menyi fps em lesz a uj videó kártyával Cod 4 be??
  • Sir Quno Jedi
    Nyehehehheheee!
  • pxxl
    te vagy a leggyengébb láncszem. kérlek hagyd el a szobát. MOST.
  • Sir Quno Jedi
    nVidia8800GTS320MB
  • pamcika
    Na mek csé
  • pxxl
    jajajaa
  • Sir Quno Jedi
    Azt tuti, mert sosem vennék ilyen kártyát ennyi pénzért! :D
  • pxxl
    képként a link grat

amúgy milyen géphez lesz a vga?