Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Na én meg 37" 1360*768-as LCD TV-t vettem hozzá és HDMI-n ugyanúgy minden suhanik a 8800GTS320MB-mel és az E6400-ammal. 😄DD

Monitor az max. melóhoz jó, vagy arra sem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszi.Amúgy ne basztassátok már egymást!Mindenki tudja hogy most az ATI szénája jobban áll mint az nv-é.Az hogy a gyerek éldegél az álomvilágában...hagyjuk meg neki.
kifli
ja darksector csinálj már egy tesztet hogy aa-t felrakod maxra
Hecker007
nincs, vagy el se indul a gép, vagy fagy mint állat hogyha terheled a rendszert

Olyan van hogy ha a psu nem elég a rendszernek akkor rosszabbul teljesít?Elég nub kérdés.
kifli
darsector hol is veri a 4850-et a karid?:

minnyá kipróbálom w7-en is, 06-ot meg vantaget-is
Davidus
17" monitorral AA nélkül még mindig highon lehet tolni bármit 8800GTS 320-al.
nekem is ilyen kombóm volt😄 Fallout3, Mass Effect, Bioshock meg úgy kb minden frankón ment vele.
azóta vettem 22" monitort és gondolom mondanom sem kell hogy ehhez már hurka meg kóbász

V9ykn8_TZL0

Lobsterman
Miért kell 2* leírni ugyanazt egy kommentemre? Nem vagyok fogyatékos. Ha elolvastam amit írtál válaszolok 😊
3dmarkra nem tenném fel egy forintomat sem. 1 az hogy csal, nem is kicsit, 2 nem használati alkalmazás hanem hülyegyerekek szórakozása hogy tudjanak játszani "az enyém a nagyobb" játékot. Szóval lehet hogy több pontod volt 3dmarkban, de hazudik. Crysisról meg mégcsúnyább a véleményem. 😊
A 8800GTS egy jó kártya, csak nem olyan erõs mint azt te gondolod. Nem tapasztalatból beszélek, nekem sosem volt, de ha minden teszt azt mondja hogy gyengébb a 8800GT-nél, akkor miért mondod azt hogy máz azért sem? Ha tuningolva van értem hogy gyorsabb egy tuningolatlan GT-nél, de az nem összehasonlítás. Azt meg nem hiszem hogy akkora golden sample lenne hogy lever mindent.

Amúgy én azt tudom mondani neked, ha már nem vagy elégedett a kártyád teljesítményével(játékokban, programokban) és van pénzed újítani, add el a régit valami baleknak és vegyél helyette újat. Ha még mindig elégedett vagy a teljesítménnyel, ne erre pazarold a pénzed inkább rúgj be belõle haverokkal 😊
Nem kell állandóan azon stresszelni hogy kihajtja e a procid, meg elég sebességnövekedés lesz e a régi kártyához képest, meg több pontot kapsz e majd a kártyával 3dmarkban mint a szomszéd kölyök. Ha kell új kártya akkor megnézed mennyi lóvét szánsz rá, és abból az árkategóriából kinézed a legjobb ár/teljesítmény arányút.

Hecker007
jók is azok az nv driverek, mikor az a játék se megy rendesen vele amin rajta van az nv logó pl: World in Conflict....
a krájzíszban meg tényleg kevesebb effekt van mint, mint ati kártyával...
szóval no comment a 8800GTS 320 nem egy rossz kártya de már a 8800GT jobb volt nála és azóta nem változott az nv-nél semmi, az ati viszont olyan karikat adott ki amik aláznak ár/teljesítményben rendesen és a driverekkel se értem mi a baj, nekem eddig minden futott simán...

zsebrocky
köszi

kifli
am megkérdezhetem mikor volt utoljára atid?
kifli
<#wilting> de pl ha nem jeleníti meg az árnyékot vagy füstöt ködöt akkor a kép az máris nemolyan szép, vagy tévedek?
far cry 2-be pl nvidia nemrenderel annyi füstöt érdekes módon, szal ha a 2 kari nem ugyanazt a képet adja akkor nem összehasonlítható. ATI csak annyit csinál hogy nem csal a drivereivel és akkor máris szarnak tûnik a driver, pl vannak játékok ahol nvidia driver után 50%-ot ugrik a teljesítmény (állítólag) ezekszerint eddig alkalmatlan volt a játék futtatására a kari, nincs az a driveroptimalizálás ami ilyen teljesítménynövekvést okoz, szerintem csak megy a szokásos trükközés ugyanúgy mint az átnevezésekkel.
Az átnevezést azért írtam mert te mondtad meg akarod nézni hol a karid "vége" így megnézheted
de mitvárjunk olyantól aki szerinte xbox-on a graf jobb mint pc-n...
[HUN]FaTaL
Persze produkálja az effectek felének a kikapcsolásával. Mint amikor NFSPSben nem volt árnyék. 😄

Semmi baj az ati driverekkel.

DOnmarcello neked meg külön grat, van segítség topic oda írj a hanggal kapcsolatban. Drivert meg www.nvidia.com vagy www.ati.amd.com

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
tökmindegy mit tiltottak el, attól még a 8800gts produkálja a teljesítményt, és ez a lényeges...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zsebrocky
hello,bocsi hogy ide írok,de nem tudom hogy hova kéne...
ujraktam a gépem és most nincsen hangja...
Multimédiás audióvezérlõ:Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
PCI modem:Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Videovezérlõ (VGAkompatibilis):Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Mit kell ilyenkor csinálni???
Honnantudom letölteni az illesztõprogramot?
Elõre is köszi aki segít!jöhet privátba is...

kifli
3dmarkot is próbáld más exe névvel 😊
kifli
sajna ez nemígy van, nvidiának sokba került az hogy az õ termékére optimalizáljanak :/
Az meghogy a driverben látod akk valszeg letiltoták driveresen az olyan dolgokat amit a kari nem bírt, mondom próbáld ki 1234.exe-vel 😊
DarkSector
nah hogy ne keresgélj...
A videót azért vettem fel 1280x768-ban, hogy fraps mellett ne szaggasson a videó...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mondom olvass vissza...nem rosszból, de nem figyelted...mit irok...

DarkSector
nem éppen...de mindegy ...olvass vissza.
mert akkor ezekszerint 3dmarkban is havernak joval több pontot kellne kapnia...
3 magos procival...enyim csak 2 magos.
és szerinted erõssebb kártyájával...😄

meg ajánlom figyelmedbe, hogy a crysisnak sem igy kéne mennie régebben én ugy emlékszem mintha szarabbul ment volna ...sokkal szarabbul.
Én a driverben látom a különbséget...szerintem a mostani driverek kihozzák a kártya teljesítményét...és ez az amitõl életembe mindig féltem...az ati driver-tõl

mert jok a karik, de csak adatokban...mikor játszol már nem annyira lehet látni...😄

de megnéznék egy 4830-ast az én procimmal...lehet a core 2-es erõssebb mint az amd x3-asa, és azért van ez....

[HUN]FaTaL
Úgy igen. Sajnos a proci visszafogná (már most is) nagyon a rendszert. Lehet, hogy gyorsulna valamennyit, de annyit biztosan nem, hogy megérje az anyagi ráfordítást.

tiburon26
ugyerted nem lenne szamottevö javulas?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

[HUN]FaTaL
Felesleges, már az 1950 is cpu limites.

tiburon26
ja es a ramokat lecserelem 2x2gb 800mhz-re

Solten
"Amúgy milyen elbaszott felbontás ez a 1280*768?"

<#hehe>

Na erre en is kivancsi voltam, valami "Planar" gyartmanyu 17"-es csoda TFT-k tudjak pl.. <#vigyor>

Saor Alba

tiburon26
üdw
1magos p4 3ghz proci
2x512mb ddr2 ram
x1950pro
ez van most.tudom hogy teljes gep csere kellene mar de csak a videokartyara van penzem.hd 4830-ra gondoltam.szerintetek?

Lobsterman
dark: 8800GTS<8800GT=9800GT<4830<4850<4870
Ennyire egyszerû a dolog.
Amúgy milyen elbaszott felbontás ez a 1280*768? Meg legalább valami gyári beállításokon tesztelnéd nem házibarkács inivel. 😄
Amúgy 18at nincs az az isten hogy kapsz a a karidért, mert annyiért már lehet újonnan venni jobbat is. Szerintem 12-t kapsz érte akkor már örülhetsz.

kifli
ITT magad is láthatod 😊
kifli
nem, csak úgy nv drivere nem ismeri fel és akk nemtud trükközni, pd anno pro streetbe ezzel lehetett megoldani hogy legyenek rendes árnyékok (atinál nemkelett)
sith7
Mindenképpen próbáld ki

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

DarkSector
majd elkérem kölcsönbe tõle és meglesem...

[HUN]FaTaL
Semmi baj vele, csak nem jön ki az ereje. 😊 Másképp fogalmazva: Kb ugyanannyi FPS-e lenne magasabb felbontáson. Szerintem CPU limites is a gépe ha ugyanolyan procija van mint neked.

DarkSector
nem várok addig max az uj nvidiát vagy az 5xxx-et megvárom.

DarkSector
jah...
az akkor fasza...

rvn
Akkor ne cserélj karit. Maradha tmég a gts plus 2 évig😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

[HUN]FaTaL
1440x900hoz nem igazán ajánlott a 4850.

DarkSector
1234.exe?
begyün 5 uj single mission vagy mi?
😄

DarkSector
haver 1440x900-as monitorral küldi 1680-ast nem tudta megnézni...

kifli
crysis exe-jét nevezd át pl 1234.exe-re és úgyis nézd meg 😊
[HUN]FaTaL
Mert az E6550jével, ha nincs húzva rég CPU limites a 4850e, azért. Egyáltalán milyen felbontásban használjátok? 4es sorozatnak 1680ban jön ki az ereje.

sith7
akkor ok. PEACE <#integet2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

DarkSector
én karim 23ezer forint.
18-at kapnék érte talán...nah most akkor?

4870-esre gondoltam ami 46ezer...de egyenlõre +30ezer forint...huh SSS

DarkSector
elhiszem neked...nem arról van szó, de akkor miért van töb fps-em...vagy ha mindig nem is több, de ugyanannyi?

értesz engem? én elhinném, mivel nekem is érdekem, hogy lássam a különbséget, mert akkor nyugodt szivvel vennék uj karit évvégén, de eddig nem látom az ár/értéket. :SSS

[HUN]FaTaL
Rakjál már a gépedbe egy 4850et és húzd újra a wint, meg fogsz lepõdni. Hány tesztet linkeljek még, hogy elhidd, hogy egy 4850 gyorsabb mint a GTSed? Jó kártya volt a maga idejében, de azt hajtogatni, hogy leveri az új középkategóriás kártyákat, enyhénszólva is, szakmai tudatlanságra vall.

DarkSector
jól olvastad csak rosszul értelmezted...és nem kéne minnya bunkónak lenni ezzel a smile-vel légyszíves...énse téged szidtalak.

Mit csináljak, hogy elhidd nekem, vagy arra gondolsz, hogy csak kitaláltam?

DarkSector
Rosszul olvastad,....😄

DarkSector
jah és szó sincsen versenyrõl...
no-no-no-no!!!

én is az vagyok, hogy leszarom hogy havernak 4850-ese van...meg másiknak 1gb-os 4xxx-ese van...
hisz én is ugy vettem gépet 2007 decemberében, hogy 2 évre kb szolgáljon ki az akkor ujjonnan vett 1680x150-es monitoromon...

Csak nekem azért érdekessek a tesztek, mert más nem hiszi el...😄

És monnuk mint említettem énis ebben lennék ha nem látnám a gépemet itthon...játék alatt...

😄

[HUN]FaTaL
"
irnak egy tesztet, hogy 3765 vs 36753 ....és a 4276=6542 a 6475=hssfgd-el és az x=y-al....
és kész az egyenlet...
😄"

<#wilting>

Talán ha megnézed a specfikációkat rájössz hogy a 9800GT miért ugyanaz mint a 8800GT.

[HUN]FaTaL
Ki nem szarja le a crysist?😄

1280x768 <#wilting>

Ne érts félre nem mondom, hogy szar a géped de normális felbontáson tesztelj már.