Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ilyen kombóm volt😄 Fallout3, Mass Effect, Bioshock meg úgy kb minden frankón ment vele.
azóta vettem 22" monitort és gondolom mondanom sem kell hogy ehhez már hurka meg kóbász
V9ykn8_TZL0
3dmarkra nem tenném fel egy forintomat sem. 1 az hogy csal, nem is kicsit, 2 nem használati alkalmazás hanem hülyegyerekek szórakozása hogy tudjanak játszani "az enyém a nagyobb" játékot. Szóval lehet hogy több pontod volt 3dmarkban, de hazudik. Crysisról meg mégcsúnyább a véleményem. 😊
A 8800GTS egy jó kártya, csak nem olyan erõs mint azt te gondolod. Nem tapasztalatból beszélek, nekem sosem volt, de ha minden teszt azt mondja hogy gyengébb a 8800GT-nél, akkor miért mondod azt hogy máz azért sem? Ha tuningolva van értem hogy gyorsabb egy tuningolatlan GT-nél, de az nem összehasonlítás. Azt meg nem hiszem hogy akkora golden sample lenne hogy lever mindent.
Amúgy én azt tudom mondani neked, ha már nem vagy elégedett a kártyád teljesítményével(játékokban, programokban) és van pénzed újítani, add el a régit valami baleknak és vegyél helyette újat. Ha még mindig elégedett vagy a teljesítménnyel, ne erre pazarold a pénzed inkább rúgj be belõle haverokkal 😊
Nem kell állandóan azon stresszelni hogy kihajtja e a procid, meg elég sebességnövekedés lesz e a régi kártyához képest, meg több pontot kapsz e majd a kártyával 3dmarkban mint a szomszéd kölyök. Ha kell új kártya akkor megnézed mennyi lóvét szánsz rá, és abból az árkategóriából kinézed a legjobb ár/teljesítmény arányút.
a krájzíszban meg tényleg kevesebb effekt van mint, mint ati kártyával...
szóval no comment a 8800GTS 320 nem egy rossz kártya de már a 8800GT jobb volt nála és azóta nem változott az nv-nél semmi, az ati viszont olyan karikat adott ki amik aláznak ár/teljesítményben rendesen és a driverekkel se értem mi a baj, nekem eddig minden futott simán...
far cry 2-be pl nvidia nemrenderel annyi füstöt érdekes módon, szal ha a 2 kari nem ugyanazt a képet adja akkor nem összehasonlítható. ATI csak annyit csinál hogy nem csal a drivereivel és akkor máris szarnak tûnik a driver, pl vannak játékok ahol nvidia driver után 50%-ot ugrik a teljesítmény (állítólag) ezekszerint eddig alkalmatlan volt a játék futtatására a kari, nincs az a driveroptimalizálás ami ilyen teljesítménynövekvést okoz, szerintem csak megy a szokásos trükközés ugyanúgy mint az átnevezésekkel.
Az átnevezést azért írtam mert te mondtad meg akarod nézni hol a karid "vége" így megnézheted
de mitvárjunk olyantól aki szerinte xbox-on a graf jobb mint pc-n...
Semmi baj az ati driverekkel.
DOnmarcello neked meg külön grat, van segítség topic oda írj a hanggal kapcsolatban. Drivert meg www.nvidia.com vagy www.ati.amd.com
http://goo.gl/gd6Zi5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ujraktam a gépem és most nincsen hangja...
Multimédiás audióvezérlõ:Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
PCI modem:Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Videovezérlõ (VGAkompatibilis):Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Mit kell ilyenkor csinálni???
Honnantudom letölteni az illesztõprogramot?
Elõre is köszi aki segít!jöhet privátba is...
Az meghogy a driverben látod akk valszeg letiltoták driveresen az olyan dolgokat amit a kari nem bírt, mondom próbáld ki 1234.exe-vel 😊
A videót azért vettem fel 1280x768-ban, hogy fraps mellett ne szaggasson a videó...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert akkor ezekszerint 3dmarkban is havernak joval több pontot kellne kapnia...
3 magos procival...enyim csak 2 magos.
és szerinted erõssebb kártyájával...😄
meg ajánlom figyelmedbe, hogy a crysisnak sem igy kéne mennie régebben én ugy emlékszem mintha szarabbul ment volna ...sokkal szarabbul.
Én a driverben látom a különbséget...szerintem a mostani driverek kihozzák a kártya teljesítményét...és ez az amitõl életembe mindig féltem...az ati driver-tõl
mert jok a karik, de csak adatokban...mikor játszol már nem annyira lehet látni...😄
de megnéznék egy 4830-ast az én procimmal...lehet a core 2-es erõssebb mint az amd x3-asa, és azért van ez....
<#hehe>#hehe>
Na erre en is kivancsi voltam, valami "Planar" gyartmanyu 17"-es csoda TFT-k tudjak pl.. <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
1magos p4 3ghz proci
2x512mb ddr2 ram
x1950pro
ez van most.tudom hogy teljes gep csere kellene mar de csak a videokartyara van penzem.hd 4830-ra gondoltam.szerintetek?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Ennyire egyszerû a dolog.
Amúgy milyen elbaszott felbontás ez a 1280*768? Meg legalább valami gyári beállításokon tesztelnéd nem házibarkács inivel. 😄
Amúgy 18at nincs az az isten hogy kapsz a a karidért, mert annyiért már lehet újonnan venni jobbat is. Szerintem 12-t kapsz érte akkor már örülhetsz.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
az akkor fasza...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
begyün 5 uj single mission vagy mi?
😄
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
18-at kapnék érte talán...nah most akkor?
4870-esre gondoltam ami 46ezer...de egyenlõre +30ezer forint...huh SSS
értesz engem? én elhinném, mivel nekem is érdekem, hogy lássam a különbséget, mert akkor nyugodt szivvel vennék uj karit évvégén, de eddig nem látom az ár/értéket. :SSS
Mit csináljak, hogy elhidd nekem, vagy arra gondolsz, hogy csak kitaláltam?
no-no-no-no!!!
én is az vagyok, hogy leszarom hogy havernak 4850-ese van...meg másiknak 1gb-os 4xxx-ese van...
hisz én is ugy vettem gépet 2007 decemberében, hogy 2 évre kb szolgáljon ki az akkor ujjonnan vett 1680x150-es monitoromon...
Csak nekem azért érdekessek a tesztek, mert más nem hiszi el...😄
És monnuk mint említettem énis ebben lennék ha nem látnám a gépemet itthon...játék alatt...
😄
irnak egy tesztet, hogy 3765 vs 36753 ....és a 4276=6542 a 6475=hssfgd-el és az x=y-al....
és kész az egyenlet...
😄"
<#wilting>#wilting>
Talán ha megnézed a specfikációkat rájössz hogy a 9800GT miért ugyanaz mint a 8800GT.
1280x768 <#wilting>#wilting>
Ne érts félre nem mondom, hogy szar a géped de normális felbontáson tesztelj már.
lehet félreérthetõ volt.
nem haragszom se rád sem senkire.
Én csak mondom, hogy sokan tévhitben élnek...
irnak egy tesztet, hogy 3765 vs 36753 ....és a 4276=6542 a 6475=hssfgd-el és az x=y-al....
és kész az egyenlet...
😄
Részemrõl legalábbis nem komoly.
Én is azt hiszem hogy erõsebbek, de eddig haverokkal miket néztem meg topikokban háát nem tulságossan erõsített meg.
Én pont hogy látni szeretném végre, hogy hol az a nagy erõ a karikban, mivel énis gondolkodok egy 4870-esben, és addigra kéne látnom, hogy mit kapok a pénzemért.
De egyenlõre semmi értelmét nem látom a váltásnak...:S
Én elfogadnám hogy gyege a konfigom...sõtt énis azt mondom hogy régi és szar...és már elavult, de játékokban még igy 1.5-év után is meglep, hogy eddig kibírta....<#nemtudom>#nemtudom>
De hasznos ha Fraps-al vagy Xfire-val veszek fel videót!!!
Talán azért mutatnék 1-et:
Videó beállítások:
1280x768
no AA
saját details (Ultra High config-ot töltsd le, és a fájlokban mindent a duplájára kell állítani, ha pedig lefelé megy valamien érték ritka esetben, akkor fele annyira, vagy 0-ára..
Crysis full
Amúgy nem tudom, miért ez a hangnem ,de én jószándékkal írtam Neked az elején, hogy jó géped van, mert az enyémnél több pontot kapott, azóta Te teljesen fel vagy háborodva... <#confused>#confused>
Nézd , én 1 hónappal ezelõtt egy AMD 2800 - as géppel, 1Gb ram-mal, meg egy HD2600XT - vel játszottam, ha azt annak lehetett nevezni.
Most van ez a gépem, és nagyon örülök neki, és minden játék, ami fennvann, a monitorom által megengedett legnagyobb felbontásban megy.
Engem nem zavar, ha másnak 2586080 pontja van. Én örülök a gépemnek, szerintem örülj Te is a tiednek.
Tessék a csudajó GTSed:
Ehhez képest alig pár játékban veri meg a 2900XT-t.
Régi teszt, HD3870 az 2900XT 55nm-en. 4850 30-40%-kal gyorsabb mint a 3870 (2900XT). 1280as teszteket meg leszarom, bár ott kb kiegyenlített az arány.