41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#32371 igen -
#32370 Hi. Ujonnan?? Leesett a kamionrol? -
#32369 sziasztok a segítségeteket szeretném kérni..
vásárolni fogok egy Gigabyte nVidia Geforce 9800 GTX+ os videókártyát 20000 FTért újonnal szerintetek megéri -
#32368 köszönöm
közben azért utánaolvastam -
#32367 ddr5 jóval (asszem 2x) gyorsabb :) -
#32366 előre bocs a low miatt
sokat számít ha ugyanazon grafikus kártyán mondjuk 512mb GDDR5 vagy ugyanennyi GDDR3 memória van? telejsítményben az mit jelent? -
#32365 PEG - PCI Express for Graphics -
#32364 Nem, a PCI az a sima PCI :) -
Ambient #32363 Akkor nem inkább a PCI-re kellene tennem? Mindegy közben számomra ismeretlen okok miatt megoldódott a probléma, bejött a kép ahogy átállítottam onboard-ra majd vissza PCI-re, jelenleg azon van és működik!
Köszönöm szépen a segítséget, jó látni, hogy errefelé segítőkészek az emberek!!! -
#32362 Hogy a PCIEre tegye a képet elsőnek. Bár ettől még mennie kellene. -
Ambient #32361 És az mit is takar? -
#32360 PEG-re tedd. -
Ambient #32359 Az alaplap egy Gigabyte GA-G31M-S2L -
Ambient #32358 Olyant találtam a BIOS-ban, hogy " Init display first"
-PCI
-Onboard
-PEG
Itt a PCI-n van beállítva. -
Ambient #32357 igen dvi-t, basszus akkor nem értem ráadásul kettő ilyen kártyám is van próbáltam mindkettőt és ugyanaz a helyzet, valamit biztos az alapoknál elrontok.
-
#32356 na, arra biztosan nem kell külső táp. jóformán beteszed a kártyát, rádugod a DVI kábelt (DVI-t használsz a monitorod és a videokártya összekötésére?) és máris látnod kellene a képet -
#32355 az a kapcsolo általában a PCI/PCI-E vga közt enged választani, csak amolyan 101%-os megoldásként gondoltam rá, mert nekem ahány lapom volt eddig, mind elindult PCI beállitás és PCI-E kártya mellett is :) -
Ambient #32354 Ez egy MSI n9500GT md512/d2 -
Ambient #32353 A BIOS-ban milyen szöveget kell keresnem, hogy elsődlegesen a PCI-E adjon képet? -
#32352 konkrétan milyen videokártya ez? -
Ambient #32351 1. kérdésre a válasz: nem tudom kell-e hozzá külső táp? Van hozzá egy narancssárga-fekete rövid kis kábel de az valami SPDIF Internal cable, az kellhet hozzá?
2. kérdésre a válasz: ha rádugom ha nem, akkor is jelenleg egy üres képernyő fogad miközben hallom, hogy dolgozik a vinyó(gondolom tölti be az op.rendszert)
3. kérdésre a válasz: BIOS-ban sehol nem találok ilyen beállítást
Nem lehetek ennyire béna..(vagy igen..?) -
#32350 - ha kell külsö tápcsatlakozó a pci-e kártyára, az rá van dugva?
- VGA/DVI kábelt a pci-e kártyára dugod, ugye?
- BIOS-ban lehet allitani, h melyik adjon először képet, ott válaszd ki a PCI-E-t (ha lehet) -
Ambient #32349 Sziasztok!
Segítséget kérnék pci-e kártya telepítés ügyben.
Jelenleg alaplapi kártya üzemel a gépben, amit már le tiltottam.
Viszont amikor behelyezem az új kártyát nem jön be semmi csak a fekete képernyő (ugyanez volt a helyzet amíg még nem volt letiltva az alaplapi vga)
Ha kiveszem a pci-e kártyát és újraindítom a gépet simán bejön a kép persze gyengébb felbontással hiszen letiltottam az alaplapit.
Mi a franc lehet a probléma. Bios-ban nem találtam olyant, hogy pci kártyák engedélyezése vagy bármi hasonló, eszközkezelőben nincs sárga felkiáltójel semmi előtt a pci és pci-e eszközök használatban vannak. -
sobika #32348 nincsmit -
zozox333 #32347 Köszi! -
sobika #32346 A 196.75-ös volt a problémás driver. A legújabb 197.13-asban már ki van javítva ez a hiba. -
zozox333 #32345 Úgy értem a 197.13béta -
zozox333 #32344 A 196.21 vagy a 196.34béta volt aminél a túlmelegedések jelentkeztek?
A 197.13 az tuti lehet? -
#32343 thx. -
#32342 + így van -
rumkola #32341 van új béta, venti vezérlés javítva (nvidia.com) -
Inquisitor #32340 Mivel egy DVI vagy HDMI-ről analógba alakító "kábel" (értsd digitálisból analógra) cirka 30.000 forint, a legolcsóbb megoldás pár külső doboz, amik VGA jelből csinálnak S-video, Composit és Scart-RGB kivezetéseket. Ezek márkától és tudástól függően (no meg forint árfolyamtól függve) 12-22.000 forint között vannak. Általában a drágábbak nagyobb felbontásokat is tudnak, de mostanában egy olcsóbb modell is támogat 1280-as felbontást is, aminek meg régi TV-nél úgy sincs értelme.
Én neked a Grand Hand View II-t ajánlom, azzal jók a tapasztalatok, olyan 12-13K az ára, és mivel USB a tápja notihoz is lehet használni. Persze egy DVI/VGA átalakító(kábel) azért kell majd elé. -
#32339 van már az Nvidia drivernek javítása, mert a 196.25 vagy minél ezelőtt volt hogy néhány játékban túlmelegedett a vga.
tud valaki erről infót hogy javították-e már a drivert? -
#32338 nincs rá mód -
#32337 SziaSztok. Hogy lehet egy ati 5770 videókártyás gépet összekötni TV-vel ami nem lcd. Bocsánat hogy ide írok de nem nagyon találtam külön rész neki. DVI, HDVI kimenet van a kártyán és S -video kellene valahogy..
Pls help.. -
#32336 hosszu távon azért egy 50-50%-os piac egészségesebb lenne, mint a mostani ... (nv nem tudna tisztességtelenül játszani és az árakkal/fejlesztésekkel harcolnának csak), emiatt remélem a fermi után az ati árban durva nyomást gyakorol majd a zöldekre! -
#32335 No igen, sok user fel is van haborodva hogy az 5750 ami kb max. 5%-al gyorsabb mint a 4850, hogyhogy ~30, es miert nem 15k magyar valuta...??? :))
Amugy az arak a konkurencia jelenlegi arszabasahoz vannak igazitva igazitva (nem pedig az elozo generaciohoz, barmennyire is hihetetlen egyeseknek) ugy hogy ar/teljesitmenyben szepen leverje az ellenlabast. -
#32334 hjakérem, akkor az alternativa a 8600GT volt, a 88gt maga volt a megváltás! :D
az ATI saját maga tehet róla, h a 4850-el anno "túljó" "középkategoriát" teremtett és most nem tudja lazzzánnn überelni ;) -
#32333 Ja hogy szamodra az felhaborito hogy a 4850-nel joval gyorsabb 5850-et a gonosz gyarto nem kinalja 30k-ert?? En foleg orulnek neki ha igy lenne, csak nem szakadtam el a realitastol.
Persze anno az 50-60 rugos 8800GT-t vette/vitte mindenki mint a cukrot... -