Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7600gt-m volt, memória hibával elhalálozott.
Kellene valami olcsóbb max 20k környéki kártya.
amd atholn 3800+ X2-es procim van. 2ghz
Nem egy nagy erõmû, új gépet nem akarok egyenlõre venni, így komolyabb kártyát se nagyon tudok/akarok.
nézegettem párat, egy kis segítség kellene
9600gt
gts250
9800gt felé hajlok, de kérdés az, proci menyire hajtaná ki?
Köszi elõre is a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
#30926: Sapphire toxic
http://goo.gl/gd6Zi5
sokszor kijön mostanában egy PHYSICAL MEMORY DUMPING felirat.
Kék háttér fehér betûkkel!!!
Legtöbbször letöltések alatt ....
azt irták, hogy ez vga driver okozza állítólag!!!!????
valami tipp??
mert a faszom kivan, és ráadásul sok dolgot beállítást el is felejt utána a rendszer...!!!!
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#bdead>#bdead>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ma megrendeltem az új vga kártyát ami ez lesz: XFX ATI HD4870 512MB/DDR5 DUAL DVI PCI-E.
Eddig Nvidia kártyákat használtam, nekem egyikkel sem volt bajom. Úgy gondoltam ideje kipróbálni a másik nagy által gyártott kártyát is. Remélem nem fogok benne csalódni. Az új kártya a lenti konfigurációban fog dolgozni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
viszont az 1gb-os változat vaporx-esben is csak 47 körül van, úgyhogy ennek utánajárok, ha télleg ennyire felesleges a 2gb, akkor nyilván jó lesz a fele is..
Bar ha futi ra a te dolgod . A nagyok azt mondjak hogy felesleges a 2GB-os.
ゾルターン
ゾルターン
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ゾルターン
Anyway ... Fatalnak igaza van . Jobban megeri a HD5850 de teljesitmenyben gyengebb . De ha minden felekeppen HD4870x2-ben gondolkodsz akkor jarj utana mert szerintem olcsobban is be tudod szerezni . Ha le tudod szurkolni a HD5850 ara ala akkor jo ideig meg oromodet leled benne .
ゾルターン
most készülök 1 új konfigot összerakni, és némi nézelõdés után kiszúrtam magamnak ezt...most a pixmania nem lényeg, csak itt találtam linket hozzá. Kérdés, jó vétel -e ez most, vagy inkább az árkategóriában vmi mást? Egy Core2Quad Q9650-el hajtanám meg...
ゾルターン
Amugy milyen monitorhoz lenne ???
ゾルターン
Videó kártyát akarok venni de nem tudom eldönteni melyik lenne hosszútávon jó választás ati 4770 és 4850-en gondolkozom nagyjából egy árban látom õket 512-esek. Vagy inkább 1gb-os 4850 ami 3000-ft több esetleg várjam meg a 5750-est bár annak még nem tudni az árát de teljesítményre hasonló a másik két kártyához. Játékhoz használnám és egy pár évig nem szándékoznák venni ha már meglesz az új.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mi a véleményetek a GF ECS 9800gte/ddr3/1gb/256bit vgarol?Melyik az erösseb vga GF ECS 9800gte vagy ASUS ATI 4850.
Az én karim 23 cm, annál nem hosszabb egy 9600GT az biztos.
Ha rövidet akarsz akkor galaxy kínálatában nézelõdj, õk cisnálnak érdekes dolgokat.
Tanácsot szeretnék kérni vga vásárláshoz.
A jelenlegi konfig:
abit ab9pro
intel core 2 duo e6750 2,7 Ghz
750 gb samsung hdd
4 x 1 gb kingmax ddrII 800-as Ram
450 W - os chieftec táp
A mostani vga-m egy saphire x1950pro 512 mb ddr3 - as ramokkal. Lényeg,h a hûtése jó legyen és hogy ez a konfig maximálisan ki tudja hajtani.
elõre is köszi szépen!
techpowerup.com, de mindkettõnél más a tesztkörnyezet, ezért csak viszonylagos, ráadásul az is számít milyen felbontással, milyen szûrõvel használod.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(az 5xxx szériában igen dícséretes az idle fogyasztás, hosszútávon számít, ha nem cserélsz gyakran kártyát)

A két kép inkább érdekesség, hiszen függ a tesztrendszertõl, ne adj isten drivertõl, patchtõl is mennyi jön ki. De viszonylagosan látható.
Én a helyedben még nem kapkodnám el, várnék.