Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD procija van, de semmi köze a procinak a VGAhoz, nekem intel van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Dobronski neked milyen procid van?
Az nv+ati, amd+nv hát nem tudom, nem hiszek az összeesküvés elméletekben de jelen esetben elképzelhetõnek tartom.
http://goo.gl/gd6Zi5
De ez lehet hogy óriási baromság a részemrõl hozzátenném.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Fogd meg a motyót ,tegyél vissza mindent hiánytalanul a dobozba és ballagjál el a market ba. Mond meg hogy szar,és kéred vissza a pénzed. Ha megkérdezi mi a baja,akkor csak annyit mondj,hogy nem tudod, végtére is nem vagy te videó kártya szerelõ vagy mit tudom én mi de egy biztos ,nem mûködik az elvárások szerint. Legyél határozott és pont. Ha kell kérd a vezetõt.
Hidd el ,megunják és örülnek hogy megszabadulnak tõled.😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Baluman: mi 3 munkanap után?
fotográfik kolomp edisön :D
Nem mondom ,hogy mindennapos a dolog de az utóbbi idõben volt vagy három ilyen esetem,és mindig szó nélkül visszafizették a pénzemet.Egy pl a Tesco ban volt. Na most akkor hogy van ez? De még egyszer mondom nem vitatkozni akarok ezen. Lehet a fellépésen is múlik .
3 munkanapon belül csak és kizárólag hibás termék esetén kérheti a vevõ a pénzvisszafizetést (ill. 8napon belül internetes vásárlás esetén, indok nélkül)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-hangos
-majdnem annyit eszik mint egy 4870
-kb. 4830 alatt van teljesítményben
Egy 4830 szerintem sokkal jobb befektetés lenne.
De ne személyeskedj. Én csak reagáltam a kollega szerintem gyökér megnyilvánulására.
És ha egyszer az a véleményem ami akkor had ne kelljen az esetleges te vagy akárki más szája íze szerint mást mondanom. És ellentétben másokkal a saját tapasztalataimra alapozom a mondandómat nem a divatnak megfelelõen.
És hogy ne a levegõbe beszéljek.
Pár hónap alatt volt 4850 em. Szerintem nem annyira jó mint mondják a gts250 nekem jobban bejött. Ja a beüzemelése egy vicc.
Ezután vettem egy 4890 et ami bedöglött!!!
Kicseréltettem egy másikra. Szarakodott.
GTX 275 lett a vége. Hibátlanul mûködik.
Akkor mit írjak??? Hogy hú de jó az ATI?
Ez igen😄 De nem tartasz attól ,hogy valaki ,mondjuk pl én megkereslek oszt a seggedbe dugom a videó kártyádat ,hogy még több fpst produkáljon? He?
18-20ért milyen vidkarit ajánlanátok? 4730ról mi a véleményetek? Esetleg nvidia oldalon ilyesmi?
A kártyát nekem ismerõsöm is javasolta (aztán itt is megkérdeztem a véleményeteket errõl), neki is ilyenje volt, és nagyon jól ment neki minden. Biztos, hogy nem ennyit kellene tudjon a kártya. Pláne nem kellene, hogy majdnem minden fele olyan lassú legyen, mint az X1950 pro-n. 2 és fél évig volt az a kártyám, és semmi problémám nem volt vele, azon kívül hogy sajnos néhány újabb játék már nem igazán futott rajta élvezhetõen.
Igen ez a pénzvisszakérés is szerintem max akkor mûködik, ha rendesek a számtekboltban, nem azért mert létezik ilyen szabály 😄
Ilyen nem létezik már kb. 20 éve...
Zöldbuzi.
A fogyasztás tekintetében ez a sorrend: 9800 gt > 4850 > 4770 > 4670.
Ezt csak linkelném, itt viszont ugye kórájhét megy. tessék.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha normális tápod van, akkor azért el kell vinnie. Tudom én hogy nagyon nyomják a böszme tápokat, de kell néha egy kis józanság is:
Környezet:
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.6 GHz, Gigabyte P35C-DS3R Intel P35, 2x 1024MB A.DATA DDR2 1066+ CL4, WD Raptor 740ADFD 74 GB, OCZ GameXStream 700W, Windows XP SP2
* Peak: 3DMark03 Nature at 1280x1024, 6xAA, 16xAF. This results in the highest power consumption. Highest single reading.
9800 gt max. fogyasztás, összesen (hasonló mint fenn): 190 watt. 4670 max: 164 watt. 4770 max: 258 watt.
Magyarán, egy 80% hatásfokú -jó minõségû- 350-es táp elég kell legyen átlagos esetben.
Most én azthiszem makacsul maradok a 9600 vagy 9800 GT-nél, bár a legjobban annak örülnék, ha ez hardver hiba lenne, és ha kicserélik ugyan ilyenre, akkor jó lesz.
Nézz használtan valamit ha Ati akkor 4850 vagy a háromezres szériából,valami jót.
Itt egy link pl 4850
Néztem a Lordot, de a Tescompba most akciós volt, így 15700 -ért vettem meg a hd4670 -est, és 20000 valamennyiért volt 9800 GT (haverom azt vett, ugyan ott). Úgyhogy az lesz, 27-én visszaviszem, viszem a teszt eredményeket, meg fps képeket a játékokból, és megkérem, hogy teszteljék le õk is, vagy esetleg cseréljék ki, ha nem a kártya volt rossz, akkor meg január elején hozzáadok, és veszek 9800 GT-t.
De mondom, igazából nekem az is jó, ha lowon futnak a játékok, csak folyamatos legyen, ezért nem is akartam 15-nél többet kiadni most, így is le kell mondanom akkor pár dologról, ami szintén fontos lett volna 😞
Jóval nagyobb a füstje mint a lángja.Arra jók ,hogy HD felbontásban tudd mûködtetni a géped (a fiam gépében egy 4550 es van ,tökéletesen megy magas felbontásban ,de csak netezik,meg filmet néz vele. Ha megnézed az összehasonlító teszteket a neten ,hát láthatsz csodákat . Én javaslom,hogy szánjál még rá egy kis pénzt és minimum 4870 es kártyát vegyél.Már ha játszani is szeretnél vele. De a legjobban akkor jársz ha visszaviszed a pénzed visszakéred ,elteszed és vársz február ,márciusig. Most nagyon drágák a hardverek.
Ha eddig elvoltál az 1950 -el , csak kibírod még addig.
És mielõtt elfelejtem! Nézz rá a Lord ra. Szerintem a legjobb árakon adják ezeket a kütyüket.
Windows XP pro SP3, 2009 novemberig integrált frissítésekkel + Ie8 + sata driverek vagy mi. A helyzet tök ugyan az, mint Windows 7-en. De nem kellene probléma legyen a videókártya csere, ezt a radeonos topikba is írták, hogy valaki vagy 8x cserélte egy évben, és nem tette újra.
Mind1, karácsony után beviszem, hogy teszteljék, ha hibás akkor csere ugyan arra, ha nem akkor megpróbálom kicseréltetni egy nvidia-ra.
Ez már szinte biztos, hogy nem szoftveres hiba.
Azthiszem karácsony után visszaviszem, és én is cserélem valamilyen nvidiara, esetleg egy 9600 gt-re. :S
Kérdezték mi a baj,mondtam a kálváriámat . Na egy szónak is száz a vége vettem egy nv gts2500 et azt betettem a gépbe felcsaptam a drivert és azóta semmi gondom. Én nem vitatom ,hogy ""talán jobb kártya "" az ati de én öreg vagyok már küzdeni. És én is azt tapasztaltam,hogy ami a 8800GT-men hibátlanul futott az a 4850 en szaggatott mint a veszedelem.
Hogy mi volt az oka nem tudom ,de sok ismerõsöm aki mostanában atit vett szentül megfogatta,hogy soha többé még a lakásába sem engedi ezt a fajta kártyát. Pedig van ott 4870 ,4890 is . Egyik srác 4890 bõl négyet cserélt vissza több hónapig nem is volt ezért gépe.
Amúgy sok szerencsét ,remélem megtalálod a megoldást.
Én el tudnék képzelni egy oprendszeres, szoftverütközéses hibát, de ha az mondod, hogy alaposan lepucoltál mindent, megvan a .net, nem maradt semmi más vga-val kapcsolatos program, akkor elhiszem neked és nem fogom azt mondani, hogy telepítsd újra az op. rendszered...
Szóval marad a fenti, ha szerencséd van, akkor gyorsan, hatékonyan meg lehet nézni, másnál is produkál-e ilyet.
Ezekután én elég valószínûtlennek találom, hogy a driverrel lenne probléma. A kérdés most az, hogy a kártya hibás, vagy valami más miatt ilyen lassú? :S Mert ha a kártya hibás, akkor jó, mert valószínûleg cserélni fogják. De ha nem, akkor mi a fenét tudok csinálni, mi okozhatja ezt a problémát még? Az x1950 -esemen jobban futottak a játékok ennél.
Van az ATI-nak uninstall programja. Akár csökkentett módban uninstalláld a ati-hoz tartozó drivert.
Majd nézd meg, van-e korábbi más driver (nvidia?) illetve van-e esetleg ide kapcsolódó más program, például segédprogram (ATT, ntune, rivatuner, etc) Akár vesd be a korábban linkelt driver cleanert, driver sweepert.
A jóízlés kedvéért adj a pofájának ccleanerr-el tune up-pal.
A .NEt akkor megvan.
Két megoldást látok: vagy a hivatalos, legfrisebb driver telelpítését vagy a gyártó oldalán lévõt. Õszintén szólva én a hivatalosat tettem fel, de igaz, meg lehet próbálni a gyártó által kiadottal.
Sok sikert!😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3