Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnek tobb FPS-t kihozni a jelenlegi gepembol, de nem tudom, hogy videokartyat kene vegyek, vagy egyeb hardware-en kene javitsak a configomban, ezert kerem a tanacsotokat.
Mostanaban Aion-nal, Battlefield2-vel jatszogatok 1900x1200ban a kovetkezo configon: core2duo E8500, 4G Ram, XFX GeForce 8800GTX (768MB).
Mindket jatek egesz jol megy, de lehetne jobb is (Aion pl. max beallitason fut, de van, hogy leesik 5-15 fps-re, Battlefield2 pedig mediumon jatszhato).
Szerintetek uj videokartya lenne a megoldas, vagy mast is kene csereljek? Amennyiben videokartya csere eleg, akkor melyik lenne a legjobb ar/ertek aranyu kartya, amivel jelentos teljesitmeny novekedest erhetnek el?
koszi a segitseget
Ennek a srácnak írsz privit,õ tud hozni neked! w.daywalker!
Én tõle veszem!Korrektnek tûnik,és nagyon korrekt áron!
MSI HD5850 OC-t vásárolnék! Ötelt tapasztalat?Eddig Nvidiáim voltak!
Köszi!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
vásárolni fogok egy Gigabyte nVidia Geforce 9800 GTX+ os videókártyát 20000 FTért újonnal szerintetek megéri
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
sokat számít ha ugyanazon grafikus kártyán mondjuk 512mb GDDR5 vagy ugyanennyi GDDR3 memória van? telejsítményben az mit jelent?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Köszönöm szépen a segítséget, jó látni, hogy errefelé segítõkészek az emberek!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
http://goo.gl/gd6Zi5
-PCI
-Onboard
-PEG
Itt a PCI-n van beállítva.
Forza.
Forza.
2. kérdésre a válasz: ha rádugom ha nem, akkor is jelenleg egy üres képernyõ fogad miközben hallom, hogy dolgozik a vinyó(gondolom tölti be az op.rendszert)
3. kérdésre a válasz: BIOS-ban sehol nem találok ilyen beállítást <#nemtudom>#nemtudom>
Nem lehetek ennyire béna..(vagy igen..?)
- VGA/DVI kábelt a pci-e kártyára dugod, ugye?
- BIOS-ban lehet allitani, h melyik adjon elõször képet, ott válaszd ki a PCI-E-t (ha lehet)
Forza.
Segítséget kérnék pci-e kártya telepítés ügyben.
Jelenleg alaplapi kártya üzemel a gépben, amit már le tiltottam.
Viszont amikor behelyezem az új kártyát nem jön be semmi csak a fekete képernyõ (ugyanez volt a helyzet amíg még nem volt letiltva az alaplapi vga)
Ha kiveszem a pci-e kártyát és újraindítom a gépet simán bejön a kép persze gyengébb felbontással hiszen letiltottam az alaplapit.
Mi a franc lehet a probléma. Bios-ban nem találtam olyant, hogy pci kártyák engedélyezése vagy bármi hasonló, eszközkezelõben nincs sárga felkiáltójel semmi elõtt a pci és pci-e eszközök használatban vannak. <#help>#help><#help>#help>
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
A 197.13 az tuti lehet?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
fotográfik kolomp edisön :D
Én neked a Grand Hand View II-t ajánlom, azzal jók a tapasztalatok, olyan 12-13K az ára, és mivel USB a tápja notihoz is lehet használni. Persze egy DVI/VGA átalakító(kábel) azért kell majd elé.
tud valaki errõl infót hogy javították-e már a drivert?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pls help..
Forza.
Amugy az arak a konkurencia jelenlegi arszabasahoz vannak igazitva igazitva (nem pedig az elozo generaciohoz, barmennyire is hihetetlen egyeseknek) ugy hogy ar/teljesitmenyben szepen leverje az ellenlabast.
Saor Alba
az ATI saját maga tehet róla, h a 4850-el anno "túljó" "középkategoriát" teremtett és most nem tudja lazzzánnn überelni ;)
Forza.
Persze anno az 50-60 rugos 8800GT-t vette/vitte mindenki mint a cukrot... <#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Persze ,hogy gyorsabb egy 60-70 rugós kártya egy 30 ezresnél.
Két malomban õrlünk ,no de üsse kavics.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.