Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sem, de sokat dolgoztam mac-en, manapság csak néha szkennelek egyet-egyet G4-en. teszteltük anno a G5-öt 😊 komoly számítást indítottunk az akkori legerõsebb pc-n a cégnél meg a G5-ön egyszerre. hát jelentõs különbség volt 😄 (1 gigás ps-bõl distillerrel pdf-et írtunk) igaz a mac volt vagy fél milla a pc meg max 200k 😄
All hail the double x!
Ja meg harmad-negyedannyiert epitesz egy ugyanolyan eros PC-t 😊 Az OS X-nekem sosem jott be (lehet mert Windozon' szocializalt kocka vagyok 😄 - bar a Linux-ot kedvelem, eleg kellemes).
Saor Alba
<#wow2>#wow2> szép.
jah hát egy jó G5 konfig verhetetlen 😊 de ez kb mindig is így volt. a mac-ek bedarálták/ják a mezei pc-ket 😊 igaz sokkal drágábbak is 😄
jah hát egy jó G5 konfig verhetetlen 😊 de ez kb mindig is így volt. a mac-ek bedarálták/ják a mezei pc-ket 😊 igaz sokkal drágábbak is 😄
All hail the double x!
A gépet anno még tõle kaptam ajándékba, neki ez olyan volt, mint másnak egy zokni vétel. Õ olyan volt, mint a testvérem, sajnos 2 éve elment infarktusban, hiába sok felhalmozott milliárd, ha túlhajszolta magát, azóta a felesége kérésére in viszem tovább az üzleteit. Addig windows alatt nyomtam, viszont akkor jöttem rá, hogy igaz drága az apple, de a win sehol nincs tõle. Akkor még quadro fx 5600 stereo kártya volt benne, aztán én cseréltem az 5800-ra, de hogy minek, azt magam sem tudom.
jelenleg ez a mac configom :
Szóval kártyából ebbe a gépbe egy szerényebb is megteszi nekem, meg különben is mindjárt építkezem, szóval kell a lóvé.
Ennyi a történet nagy vonalakban.
jelenleg ez a mac configom :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MAC PRO Power Supply 1200W, Two Quad -Core Intel Xeon 3,2ghz, 32GB ram , 500 GB HDD +3 X1 TB HDD + 2X 2TB USB WD,
NVIDIA Quadro FX 5800 4GB, RME HDSPe AIO, Bose Companion 5, Apple cinema 30' Leopard 10.6.3
NVIDIA Quadro FX 5800 4GB, RME HDSPe AIO, Bose Companion 5, Apple cinema 30' Leopard 10.6.3
Szóval kártyából ebbe a gépbe egy szerényebb is megteszi nekem, meg különben is mindjárt építkezem, szóval kell a lóvé.
Ennyi a történet nagy vonalakban.
What about the forests?
Csatlakozok hozzad, egyeb szerszammal megtamogatva (link)... <#vigyor>#vigyor> Na jo, ne rosszalkodjuk... <#smile>#smile>
Saor Alba
pazzeg egyszer elmennék szétnézni hozzád mi van még a lakásban 😄 komoly cuccokat szerzel te össze 😄
All hail the double x!
Ha esetleg valaki profi tervezõi munkát végez, vagy a jövõben ilyenre adja a fejét, és esetleg lóvéja is van, az keressen meg ez miatt priviben.
What about the forests?
5000bõl megjárod pest-bécset oda vissza? nekem is kell ilyen verda 😊
am meg solten...sztem hagyjad 😄
am meg solten...sztem hagyjad 😄
All hail the double x!
Az elsõt Bécsben a mediamarktban vettem 200eurért"utolsó darab leárazva-20áfa",a 2.-at mult héten vaterán 45000ft 3.at Pesten nagykerben 57000ft.
43meg45meg57egyenlõ145e üzemanyagot hozzárakom 150e
43meg45meg57egyenlõ145e üzemanyagot hozzárakom 150e
Elég gagy ez a deskpit,küldök fotot aa cockpiemrõl. 😄
140e -bõl megvettem. Keresgéltem eleget vatera stb...
Ha kapnál 1 3D vision surround gépet "3monitor,sli,stb.." meg 1 ati 5970es gépet,te tuti az atit választanád.
Azértis az nvidia szar blablabla...
Azértis az nvidia szar blablabla...
Nem lehet kiváltani,nem értitek a lényeget,3 monitor van egymás melett, a 2 szélsõnek a széleit 15cm-el magad fele van állítva és ez kelti a qu dúrva 3d hatást.Max projektorral lehet kiváltani,de ahoz is hajlított vásznat kell csinálni.
Amúgy a lenti videóval sem tudod mirõl van szó,ezt látni kell..
6 monitor igénytelen 6x80000 az 480e ft,annyiért már 3D projektort kap az ember.
Amúgy a lenti videóval sem tudod mirõl van szó,ezt látni kell..
6 monitor igénytelen 6x80000 az 480e ft,annyiért már 3D projektort kap az ember.
káva töri háromba/hatba a képernyõt = igénytelenség
miközben az egész hobelevanc kiváltható egy 50"-es tévével ...
miközben az egész hobelevanc kiváltható egy 50"-es tévével ...
Forza.
Amugy az AMD is dolgozik az Eyefinity "3D-sitesen". Csak kell ugye hozza par 120Hz-s monitor meg szemcsike...
Saor Alba
Ha ram celzol, nekem az nem szokasom... <#rolleyes>#rolleyes>
#32503: bar nem harom - egy kijelzon lattam, qrvara megerolteti a szemet, masnak pedig olyan fejfajast okoz hogy ihaj. Radasul kell hozza a hulye szemuveg - kenyelmetlen. Persze nyilvan vannak "tunetmentes" egyenek is... <#zavart1>#zavart1> Btw.: nem ertem miert van par ember elajulva tole, nem nagy cucc. 3D tevem se lesz az tuti.
#32503: bar nem harom - egy kijelzon lattam, qrvara megerolteti a szemet, masnak pedig olyan fejfajast okoz hogy ihaj. Radasul kell hozza a hulye szemuveg - kenyelmetlen. Persze nyilvan vannak "tunetmentes" egyenek is... <#zavart1>#zavart1> Btw.: nem ertem miert van par ember elajulva tole, nem nagy cucc. 3D tevem se lesz az tuti.
Saor Alba
semmi esélyed... a vicc meg tényleg az, hogy olyanok mondanak véleményt valamirõl akik soha nem is próbálták az elõítéleteik miatt
fotográfik kolomp edisön :D
Miért marketing bullshit?
Elég nehéz eladni valamit,amit nem lehet képekkel ilussztrálni,vagyis nem lehet megmutatni,csak ha kiprobálod.
Elég nehéz eladni valamit,amit nem lehet képekkel ilussztrálni,vagyis nem lehet megmutatni,csak ha kiprobálod.
Volt nekem 4870x2 cf-ben,nem voltam tõle elájulva,ahogy kijött a gtx 295 repültek a házból,persze postával.😄
Látom itt a nagytöbbség atis.Esélyem nem lenne vitázni.
Látom itt a nagytöbbség atis.Esélyem nem lenne vitázni.
3D Vision surround miatt csak nvidia jöhet szóba.
Aki egyszer beül a 3 monitor elé a szemcsivel,többé nem kételkedik ati vagy nvidia.Ezt látni kell.
Aki egyszer beül a 3 monitor elé a szemcsivel,többé nem kételkedik ati vagy nvidia.Ezt látni kell.
nringyiát ne vegyél.
Hi!
2db gtx470 sli-ben,vagy egy gtx 480?
Számiítana ez játékoknál,vagy nem vennék észre különbséget?
2db gtx470 sli-ben,vagy egy gtx 480?
Számiítana ez játékoknál,vagy nem vennék észre különbséget?
Köszi <#eljen>#eljen>
Hát nem rossz bár én 18ért vettem múlt év nyara fele 😊 jó persze nettóba 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azert az 5750 a 4830-nal joval gyorsabb kartya. Meg modernebb, joval kevesebbet fogyaszt, kevesbe melegszik, stb. Ezen az XFX-en ez a pottom huto kulonosen nem szerencses.
Saor Alba
biztos? vagy csak a kép csal és nem ilyen egyslotos hûtõ van az XFX-en? mert a "termék honlapja" linken totál más a kártya - ott bíztatóbb 😊
Forza.
ohh köszönöm szépen , EZ lesz akkor a választás 😊
Köszönöm szépen urak a segítséget <#worship>#worship>
Csak siman az op.rendszer unistallerevel. Ha szivozna tovabb: driver sweeper. #32485: ezt olcsobban be tudod szerezni iponon: link. 33k az 1GB-os (HIS).
Saor Alba
Még lenne egy kérdésem. Most döntöttem a lejjebb linkelt ati mellett. Elõzõ kártyám nvidia volt , hirtelen meghalt. Valahogy megoldható egész rendszer újratelepítés nélkül az ati kártya betétele ?😮😊
jó lesz az, és nem felesleges az 1GB ram, ne halgass senkire
mondjuk jobban jársz egy használt 8800gt-vel nem kicsit
mondjuk jobban jársz egy használt 8800gt-vel nem kicsit
fotográfik kolomp edisön :D