Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ilyen hûtõ van rajta 😄hûtõ
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ma cseréltem le a videokarimat egy Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 as karira.
Szerintetek ez mennyire erõs vga?
Namármost, ha mondjuk már elmúlik 2 éves a kártya, és történik valami baja (max 1 hónap, utána elállhat a szerzõdéstõl), 2 év után azt a kártyát amit õ vett, valószínüleg már nem gyártják, csere, meg max ugyan olyanra, vagy pénz vissza. Azt hozzátenném, hogy ezek a kártyák nemnagyon javíthatóak, hacsak nem a hûtéssel lesz valami probléma... Így visszakaphatja a pénzét, és megveheti ráfizetés nélkül, az akkori kor középkategóriás kártyáját. (márha mondjuk 5770-et vesz) Jó, lehet hogy egy hónapot kell várni, de van egy új karid ingyen, én is így váltottam 4850-rõl 5770-re, és azt az 1 hónapot kibírtam...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
All hail the double x!
Köszi!
A 4890rõl azt olvastam ugyan az mint a 70, 5-10%-kal gyorsabb. árban plussz 5e lenne. Te arról mit tudsz? szerinted nem éri az meg? Vagy a 70 kiforrottabb?
Elõre is köszi
Sziasztok!
Most állok gép vásárlás elõtt, és nem annyira értek a videókarikhoz.Tudnátok nekem segíteni hogy az alábbiakból melyik kártyát válasszam?
GFX GTX260 896MB GAINW.
GFX GTS250 1024MB PCIE GAINWARD
Radeon HD4890 1024MB PCI-E MSI
Radeon HD5770 1GB DDR5 PCI-E ASUS
Radeon HD4870 1024MB Sapphire
Annyit kell még tudni, hogy egy intel quad proci lesz a gépben, gigabyte alaplap, 2x2 gb memó......
Játszanék, szal aszerint😊
Elõre is köszi!
U.i.: ha valakinek esetleg lenne egy chs és vagy ramiris árlistája, tudna nekem küldeni? csupán tájékoztató jellegel érdekelnének az árak.
Nineteen
Most direkt lemértem az elõbb, pontosan 7,8 sec volt, tévedtem, de általában gyorsabb. <#wow3>#wow3>
na jó hagyjuk...
What about the forests?
Saor Alba
Nem kis hülye gyerek vagyok, aki ilyeneket talál ki, mint írtam az alma logó megjelenésétõl, nem a power gomb megnyomásától számítva!
What about the forests?
Tudnátok segíteni
Szóval elromlott a gépem..
Bekapcsolom,de 2 másodpercenként sípoló hangot ad ki a gép és a monitor pedig ( a Led be se kapcsol)
Bocs h ide írok vki segítsen pls<#help>#help>
baurtwell haver
fotográfik kolomp edisön :D
Forza.
Sopronban jártok,szivesen vendégül látlak és kiprobálhatjátok az nvidia surroundját.
Különbségek, bármit nyitok meg rögtön az arcomba vágja, a boot az alma logótól kb 5 sec és nem ssd-én van, ekkor már desktop és nincs olyan, hogy gondolkodok, ha rögtön kattintok az adobe flash-re 2 sec és már ott is van, ez a pc-men kb jó 10 az i975-tel meg az erõs memóriákkal, ja és ssd-én.
A leállítás kb 2 másodperc! a win hol áll le ennyi idõ alatt, a konvertálásokról és a nagy fileok be és kicsomagolása is szinte rögtön történik. Minden olyan egyszerû és kézzelfogható, amit a win sosem fog tudni felmutatni, ha használok egy file-t a winben nem lehet törölni, se másolni, mac alatt akár kukába is kibaxhatom és ott is szól tovább, pl egy aiff lossless. Persze ezek csak apró dolgok, ahhoz, hogy igazán lássa az ember a különbséget, rendesen ki kell tapasztalni. A win-t én csak játékra használom, néha pár dologra ez mellett.
Soha nem ér a nyomába a windows, a MAC os-nek.
What about the forests?