Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Forza.
Nem az összes termékük volt szar, de néhol a support csapnivaló volt a driverek tekintetében.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Abbahagyta de fájlalom is. Jókat csinált ,legalábbis szerintem. Meg még sokak szerint.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van különben még Nforce Phenom II -höz is.
Athlon II X4 et .Ahogy néztem nagyon gyors rendszereket lehet építeni ezekkel a procikkal.
Eljárt már az alaplapom felett az idõ, no meg jön az IL2 COD .
Ja videó kártya is lesz,vagy gtx580 vagy még töprengek az Ati -n de úgyis 580 lesz😊 Az a legjobb VGA a piacon ez tény. Én nem vagyok híve a kétkártyás rendszereknek amúgy.
akkor az én példám eltörli a tiédet? 😄
1 példa nem trend, a pécé nem exakt tudomány, te pl megjártad, de ennek semmi köze az amd lap és az nvidia vgahoz - ha lenne, tömegével lennének ilyen gondok. nincsenek.
amugy milyen amdt akarsz sandyra cserélni és miért? vagy a 460 is cserélve lesz?
Forza.
Nah vittem vissza a kártyát, de ott náluk minden kafán ment. Azért rendesek voltak és adtak egy másikat (7900 csak más márka, mert nem volt már amit én vettem). Betettem, mondom ez már jó lesz. Hát a nagy lópikulát. Hibák szintén ugyanazok voltak. Képzelheted mekkora volt a fejem. Ott tartottam hogy kettéfejelem az alaplapot, majd a kártyát és kivágom az ablakon az egészet asztalostul.
Néhány mély lélegzet után elmentem aludni egyet a problémára, másnap egy furcsa sugallatra kivettem a ramokat és kicseréltem az egyik akkori haverommal. (A két 512-esemet 4db 256-osra 😛). Már nem fagyott ki a gép, de még mindig kékhaldoklott és pár perc játék után szétesett a kép. Gondoltam kísérletezem tovább. Egyik ram kivesz (maradt bent 768). Hibátlanul ment a gép. Ram betesz, hibahegyek. Aztán rá pár nappal vettem új alaplapot és minden gondom elszállt. Utána egy szervízes ismerõsömet kértem hogy derítse már ki mi a pék van az alaplappal, mert piszkosul érdekelt ám. Állítólag az alaplap memória vezérléssel volt valami, de hogy ennek mi köze volt a VGA-hoz azt õ sem tudta. Viszont mondta hogy egy BIOS frissítéssel megoldódott a gond és az enyémhez hasonló konfigon is hibátlanul futott.
Nah urban legendek /OFF
Ja 8800GT volt benne . A lap még mindig üzemel most egy gtx460 el, 4 magos athlonnal ,tökéletes. De nyugdíjazom nemsokára,csak jönnének már a javított 1155 ös lapok.
Na nehogy komolyan vedd😊)
Saor Alba
Nforce-s a lapom. Most nem kívánok belemenni ATI vs NV vitába ,úgy hogy kérlek a helyén kezeld a mondandómat.
Tavaly az év elején felbuzdulva az Ati kártyák sikerén beszereztem egy 4850 est. Mindenki mondta,hogy remek . Nem ecsetelem,siralmas teljesítményt nyújtott a 8800 asom sokkal jobbnak tûnt. Mielõtt okosítanál,szûz rendszerbe tettem.😊 Vissza a boltba 4870 es kihoz beletesz ,szarakszik. Vissza 4890 es beletesz ,szarakszik.
Vissza ,NV kártya betesz ,hibátlan. Én nem állítom,hogy ez mindig így van ,de felettébb gyanús a dolog. Még ABU is eltöprengett ezen amikor értekeztünk errõl. Én azóta szkeptikus vagyok. Fiam gépében Ati kártya van és hibátlan ,de az AMD -s.
(de mondjuk én nem bízok az AMD -ben simán megcsinálhatja, hogy nem menjenek az Nvidia kártyák a lapjaiban)
Sztem AMD -s gépbe Radeon, de nem kell komolyan venni 😊.
ATI = Új technológiák, friss széria
nV = Physix, játéktámogatás (mindenki ismeri az nV logót a játékok elején)
De te döntesz.
Még ha igaz is amit írsz (szerintem nem) akkor is mi köze ennek a kollega kérdéséhez. Azt kérdezte melyiket. KB egyformák. Jut eszembe akkor a 6850 es is késett másfél évet? Szóval visszatérve a kérdésre ,te mi alapján döntenél? Hogy szerinted másfél évet késett ezért jobb a másik?
Kíváncsivá tettél ,de komolyan😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amelyiket olcsóbban megkapod. Véleményem szerint tök mindegy.
Mindíg utólag derülnek ki dolgok basszus xD
lehet, hogy a beletett AGP-s kártya nem megy majd vele. ezt a gépet hagyd a francba, nincs vele továbblépési lehetõség
az 5200as nvidia egy hulladék, alig erõsebb az integrált megoldásnál - felesleges pénzkidobás lenne megvenni, ráadásul lehet nem is menne az AGI portban
Forza.