Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pci-e sebessége pedig alaplapfüggõ: ha mindkét foglalat tudja a 16x-et "cf" esetén, akkor "külön hajtva" is fog menni annyin
Forza.
"LCD TV vetel kizarva, halal draga D/A konverter szinten."
Ezek 200 dollartol indulnak es az a leggagyibb ugy altalaban.
A DVI to Svideo kabelek jo resze pedig nem is mukodik, ami a netrol beszerezheto.
Erdekelne ez a lehetoseg, mivel mas megoldast hirtelen nem talaltam az analog TV-m meghajtasara.
Tehat csak azert tartanam meg a regi 4850-m, hogy annak az Svideo kimenetevel vezereljem a regi analog TV-t es a a masik mondjuk 6850-nen meg vezerelnek minden mast pl a monitort stb.
Valamint meg egy olyan kerdesem lenne, hogy ilyen esetben mi tortenik a PCI-E-vel, leredukalja a 16X-t X8-ra ?
egy passzív 5570es ATI-t, lehetõleg ddr5 rammal vegyél minimum
Forza.
Forza.
Nálam most E6750 -el megy az 560Ti.
Azon filóztam, hogy vegyek e egy Core2Quad-ot, vagy inkább lépjek tovább a SandyBridge irányába 😊
Mondjuk a Quad inkább már csak pénzkidobás ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
e6500-as procc !NAGYON! gyenge lenne egy hd5770 karihoz vagy egy gtx 460-hoz? Azért csak nem fossa össze magát a procim.
<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
A 460gtx itt van a polcomon ha valakinek kell, megbeszélhetjük.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
GIGABYTE GTX560 Ti 1Gb OC
56.125 FT
Nálam most ez muzsikál, egész kellemes a teljesítménye 😊
Szoval itt allok ugy, hogy vennek egy uj VGa-t de nem tudok, illetve nem akarom elveszteni annak a lehetoseget, hogy a TV-re kotve nezzem meg a filmeket akar agyban fekve is.
80-100k-ert meg nem akarok venni LCD TV-t mert akkor megint kolthetek 150 ezret a VGAval, hogy meg gepet se frissitettem.
Szoval tele a hocipom es az a gaz, hogy irtak regen egy kinai dsubos 6850-es VGA-t, aztan meg se csinaltak meg, mert egy szakuzletben nnem latom csak a tech hirekben, hogy lesz ilyen kartya, mert akkor siman megoldanam egy DSUB to RCA kabellel az osszekotest.
Szal ez egy nagy fosh igy es nem ugy tunik, hogy barmelyik VGA gyarto is akarna csinalni egy spec kartyat amin van svideo vagy ilyen kimenet, pedig hajlando lennek plusz penzt is aldozni ra.
http://goo.gl/gd6Zi5
Azzal nincs is bajom, mivel van rajta svideo out, es arrol siman megy a TV-m, tehat nem kell trukkoznom sem, ellenben pl egy 6850-t ha vennek mar nem jatszik ez a megoldas, mert csak egy DVI/DSUB atalakitot adnak, arrol meg mar nem lehet tovabb vinni a jelet, mert nem mukodik.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
MSI R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC 1GB GDDR5 PCIE
GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Egyébként többnyire fimet, DVD-t, HD-t, majd egyszer esetleg BD-t néznék vele. Játékból meg inkább a régebbi játékok izgatnak, ugye Source, Unreal3.
Egyébként az hogy lehet, hogy a régi SiN játék a 8600GT-n lefagy C++ hibaüzenettel, de az integrált GMA3100-on meg megy?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
vagy
ATI R585OC-1GD HD5850 OC 1GB/DDR5 GIGABYTE
melyiket vegyem meg?
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
LCD TV vetel kizarva, halal draga D/A konverter szinten.
Konfigot se szeretnek cserelni mert az is 100ezer es akkor a regi VGA-t is megkellene tartani. A lapomon sajnos csak egy PCI-E csatlakozo van tehat kulon ket VGA vezerles is ki van zarva. 😄
"meg ha lehet olyan Márkanéven fusson a VGA, mint az alaplap..."
wut? na ekkora marhaságot is rég olvastam...
All hail the double x!
Geforce 210 GT és a Radeon HD5450 tökéletes, ha erre a célra keresel kártyát, annyit nézel ,hogy melyikhez illik a ChipSet-ed meg ha lehet olyan Márkanéven fusson a VGA, mint az alaplap...
pl: Gigabyte Lap --->Gigabyte radeon vagy geforce...
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
A mostani kártyám szeretném egy olyanra cserélni, ami csendesebb. Lévén a ventilátort nem lehet rajta kicserélni - legalábbis mindenhol ezt mondják. Már néztem, hogy van pár olyan VGA is, amin passzív hûtés van. Láttam Geforce 210 GT-be és Radeon HD5450-be. Bár azt is tudom ez low end kártyák, de egy 8600 GT-tõl biztos jobbak, de legalábbis nem gyengébbek.
Az lenne a lényeg, hogy csendes legyen. Nem kell, hogy a Crysis 2 HD-ba fusson, nem akarom tuningolni és az se érdekel, ha a 3DMark gyenge pontot ad rá - évek óta úgyse tudom már telepíteni se XP-s lévén. Ha a Source játékok elfutnak rajta én már boldog vagyok.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Informatikus vagyok...de...elakadtam
Ilyen a Kérdésem...
Van egy Gigabyte Hd 5670 1Gb GDDR5(OverClock)-ös Vga (ATI) a Gépemben...sajna erre volt csak pénzem régen, de ezt is megtunningoltam...
Ati OverDrive: Gpu Órajel :850Mhz
Nagyteljesítményü Memó Óra : 1050Mhz
a régi statok: Gpu: 785Mhz
Memo: 1000Mhz
Lényegében, most vennek egy ugyan ilyet és Crosfire vagy vegyek egy teljesen uj kártyát? mert sajna 30 ezrem van most feleslegben és egy CrossFire Kábelem...
Proci :intel i5 3.2Ghz
Lap: Gigabyte P55-usb3
Winyo : 1TB Western Digital
Memo: 8Gb Geil Tunning ramok
Táp: chieftec 600W
Tanácsokat elõre is köszönöm. üdv.
Cortez.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Melyiket érdemes megtartanom? ( a tápom egy Gigabite 460 Superb)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
SAPPHIRE 11180-03-40R HD6850 1GB GDDR5 HDMI PCIE
ZOTAC ZT-40403-10P GTX460 AMP 1GB GDDR5 HDMI PCIE
Elõre is köszi

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
"A középkategóriás HD 5770-et másfél év után sikerült az NVIDIA-nak lenyomnia egy széthúzott videokártyával. A GTX 550 Ti egy kisebb termékpaletta-frissítés, és ennek megfelelõen nem kell tõle csodákat várni, bár ami azt illeti, ennél azért többre számítottunk, már csak az árazása miatt is. Az egy dolog, hogy az NVIDIA kiad egy átnevezett, túlhajtott GTS 450-et (kb. ugyanaz a helyzet, mint anno a 9800 GTX és a 9800 GTX+ idején), de ha már így tesz, akkor egyrészt a termékszámozással ne tévessze meg a vásárlókat, másrészt az árakat reálisan lõje be, mert a 40-45 000 forintért már GTX 460-at kapunk (ami gyorsabb), alig pár ezressel többért pedig ott van még a HD 6850 is, ami nem csak hogy kb. 20%-kal gyorsabb, de fogyasztása is alacsonyabb. "
Saor Alba
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Adott 150k ebbõl kellene gazdálkodni.
Monitor nem kell.
A legfontosabb szempont a fogyasztás.
Fõleg játékra használnám.
Ja másik szempont azért valamilyen szinten fejleszthetõ legyen még.
Elõre is köszi
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én cserélném a helyedben mindenféleképp. Mármint a kártyát.
Max veszel egy tápot ha nem bír vele.