Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hasonlítsd össze te is a teljesítményeket: http://www.hwcompare.com/category/gpu-comparisons/
Használtban gondolkodva: HD4830 12-14k, HD4850 14-16k (félreértések elkerüléséért: nem biztos, hogy ennyiért kapsz, viszont szerintem ennyit érdemes érte kiadni).
a játékra nézve szégyen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gépem e2220 2.4 kétmagos 2 giga rammal.Használt is jöhet persze.
milyen a gép többi alkatrésze?
(12ezerért szerintem még nem kapni olyan kártyát, ami meg is éri az árát. játszani mind alkalmatlan, akkor pedig inkább egy alaplapi integrált, "ingyen". amit érdemes lenne venni: 5670, 16k, iponban - feltéve, hogy nem valami öreg p4-be kerülne)
Forza.
Van ahol hasonlóan teljesít mint a 6950 es,van ahol alatta.
Akkor már az 570 es vagy a 6950.
Nem lehet itt kiigazodni már ,szerintem annyira egyformák a teljesítmények ,olyan kicsik az eltérések,hogy csak okoskodni lehet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze drágább is. A 70 pénz az jó ár,ha azt nézzük van ahol az 50 est is közel annyiért adják. 80 fölött már azért egy 20 as a különbség ,ami nem kevés.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(jelenleg csak full HD felbontást tudom kihasználni<1 monitoron>1 monitoron>)
Éppen nézegettem a kártyákat és láttam, hogy a Sparkle GTX570 ugyanannyi mint az MSI 6950-je. (igaz a sparkle nem biztos, hogy a minõség csúcsa, de míg a sparkle 70k addig a gigabyte már 84k, az asus meg 88)
Ha az 50 est moddolod akkor nem éri meg az 570,ha nem moddolod akkor szerintem megéri.
70 pénz az teljesen jó érte.
Egy 2 gigás 6950 helyett szerintetek jobban járok egy Sparkle gtx570-el ?(csak 70k)
Ha hutesi teljesitmeny egal is, tuti halkabb.
Saor Alba
VGAkhoz adott játék kupon meddig érvényes? Meg hogy mûködik ez? Felmegyek az Nvidia oldalára, letöltöm akkor gondolom kéri a kódot és aztán van egy teljes warezmentes verzsönöm? Egyébként a karit 2010 decemberben vettem érvényes még a "kupon"?
Szerintem ez a király😊
megdöglött a jó öreg 8800GT-m. random fagyások szép kicsi kék csíkokkal + újraindítás után is megmaradnak, 800x600-as max felbontás mellett. 3-4 restart kell, hogy minden helyreálljon. szerintem VGA, nem tudok nagyon másra gondolni, CPU-RAM stressz-teszt nem produkálta a problémát
szóval max. húszezeré' mit ajánlotok? már egyáltalán nem ismerem az árakat, lehet sokat is írtam. a lényeg, hogy mellé van egy E8200 és 2 giga ram Gigabíte GA-P35 DS3 lapba nyomva, ezt kéne kihasználni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Tápokhoz nem értek igazán,tedd fel a kérdést a milyen gépet vegyek topikban . Pontosabban amit én vennék bárki helyében annak olyan ára van ,mint egy 460 as GTX nek😊
Köszönöm türelmed és segítséged!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ottan van . Így kell beüzemelni.
Amúgy elvileg igen ,jól érted a dolgot😊
Akkor még egyszer,hogy megértsem.A videokártyán 2 külsõ hálózati csatlakozó van.Mind a kettõt ilyen átalakítóval tudom csatlakoztatni,amelyeknek a fehér felét összesen 4x kell megtáplálnom.
De szerintem bekopogsz a szomszédhoz ,az is hozzád vág egy marékkal😊 De ha nem az elsõ ,a harmadik biztos😊
Azért dupla mert két molexet kell beledugni.
Nos ha neked nem dupla a "fehér" vége akkor lehet elég neki egy is.
A kártyádon ugye kettõ ilyen csatlakozó hely van. Tehát vagy van a tápodnak is egy 4 pines csatija (mint a képen a fekete) vagy kell szerezned egy másik ilyen átalakítót.
Az újabb (2-3 éves ) tápokon azért szokott lenni egy szál ilyen csatlakozó azért.
(de ha nagyon olcsón jutottál hozzá, akkor meg is érhette, ezért kérdeztzem mennyibe fájt)
Forza.
Ha nincs mind a kettõ bedugva abszolút nem is mûködik a videokártya?
Ilyet adtak hozzá. Csak egyet? A tápodon nincs egy hasonló?
A lényeg,hogy mindkettõbe kell egy ilyen.
Azt mondod a táp kevés.Mûszerrel mérve nem vesz fel a gép 220W-nál többet.Amúgy egy 450W-os táp van benne.
Annó én is belefutottam egy hasonlóba,,pedig asszem 550 es táp volt (de elég eccerû😊 ,hogy finom legyek) na azt kicseréltem egy minõségire ,és jó lett. Az a kártya egy 460 as volt.Lehet háklisak a delejre.
(egyébként miért vettél 460SE-t? hulladék ár/teljesitménnyel rendelkezik. vagy baziolcsón vetted???)
Forza.