41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Akuma #1316 én csak azért nem ajánlom az ultrát, radeonnál az xt-t, mert azoknak már ott végük van.. nem úgy értem, hogy kampec, hanem húzás szempontból (itt sem szó szerint értem). nekem jobban bejönnek a visszafogott kártyák, azokat lehet húzni, nagy hűtést rátenni és szerintem a visszafogott kártyákból jobban jár az ember anyagilag is még akkor is, ha vesz mellé egy vízhűtést (mivel az nemcsak a vga-t szolgálja ki, hanem a procit is) -
Ez baromi drága, akkor inkább már a 5900XT...
-
Balli #1314 FX 5700 ULTRA 128MB DDR, BOX GigaByte 2év bruttó: 56 800 a m*gicompban -
Balli #1313 TORNADO GEFORCE-FX 5700U 128MB 8X-AGP VGA +DVI +TV Bruttó: 50,400.- Ft a m*klanban -
mochee #1312 Halihó!
Tervezem egy videokártya vásárlását, és azt szeretném tudni, hogy GeForce Fx 5700 ultra kártya ára mennyi, mert sehol sem találtam meg, valószínű, mert olyan új. Pc Guruban olvastam, hogy ez nagyon megfelelő a legujabb cuccoknak is, de ha tudtok ennél jobbat, akkor lécci azt mondjátok. Bár nem tudom az árát, de ha olcsóbb mint az 5900 se, akkor asszem ez lenne a legjobb. -
nem jelenthetne gondod..... de az ámítástekknikában minden lőferdűlhet.
:D -
Nem jelent gondot.Álltalában lefelé kompatibilisek a lapokkal tehát ha egy kari 8X-os akkor tud 4X-en is és soxor 2X-en is működni. -
Nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget!
Egyébként... DTK kérdésére... engem is érdekelne a válasz... magasabb kártya AGP szorzó gondot jelenthet, ha a gép nem tudja azt?
tehát gép: mondjuk 4X AGP
a kari pedig: 8X AGP -
Nem válltozol!
-
Borg #1307 Akkor nem értem, miért mész újra és úra fejjel a falnak... -
Hello!
Vettem egy Manli GF4MX440 AGP8x grafkartyat es beleraktam egy QDI Advance 9 alaplappal rendelkezo gepbe amely max 2x AGP-t tamogat. Eleinte ment, bejott a windows (xp) csak az volt a problema, hogy par perc utan le is fagyott. Masnap ujra probalkoztam vele de akkor mar a biost sem tudtam elohivni csak bekapcsolt a monitor es fekete kepet adott. Kiprobaltam egy MSI GF4Ti4200 AGP 4x kartyaval a masik gepembol es ezzel mar semmi gond. Az MX-et leteszteltem a masik gepben es ott sem adodott semmi problema, abban MSI 648Max alaplap van ami tamogatja a 8x AGP-t. Jol gondolom hogy az a problema hogy az MX-nek keves a 2x AGP-s alaplap? Vagy mas a gond? -
Itt konkrétan ténylef jobb a ti4200, de akármilyen Geforceról lebeszéltek volna, de hagyjuk, ezzel már eleget szopattattam magam...... -
Azért van ez a lebeszélés, mert rendesek az emberek a fórumon és legtöbben értenek is hozzá, vagy legalább vették a fáradságot és elolvastak 1-2 tesztet is (ellentétben veled barátom) mielőtt mondanak vmit...
Az FX 5600 SZARABB és annyira sem éri meg az árát mint a Ti4200 vagy a 9600PRO, ezért beszélnek le mindenkit a vételről... -
Látod, pont erről a lebeszélésről beszéltem én a SIS/GXI-n, és jól le is baszták miatta a felyemet! -
Balli #1302 Ez a téma már nagyon sokszor ki lett beszélve.
Ha van időd olvasgass vissza.
Egyébként nem a fejlesztése, és inkább G4 Ti 4200-est érdemesebb venni. Én legalábbis ezt szűrtem le a fórumból. De mindenképp érdemesebb beruházni egy 9600pro-ra, bár az még +péz: én pont most vattam a napokban:)
Ugy indultam, hogy ti4200-est veszek, de rábeszéltek a Pro-ra. Az FX-ről meg nagyon lebeszéltek -
I94 #1301 Nem. -
szerintetek 1. Geforce4 Ti 4200
vagy
2. FX 5600
melyik jobb kártya? ugye a 2. az 1.nek a fejlesztése... akkor ugye jobb is nála? -
Jah, elmegy vele az FS2004, de azért nézd meg, hogy néz ki egy Radeon 9500+ kártyán, és utána ülj vissza az MX elé... (gonosz vagyok, mi?:)) -
Borg #1298 GTA3 egy PS2-ről portolt szar, nem engine. Teljesen alapvető DX7, és 1-2 DX8 tulajdonságot tudott csak kihasználni, és azt is csak hót bugosan. -
Hát GTA3-ban én gef2 MX-el is láttam tükröződő tócsát, lehet, hogy ez rossz példa. -
vonyarc #1296 Köszönöm a segitséget,akkor megvárom a márciust hogy a sulinetben lehessen alaplapot venni.Utána jöhet a videokártya. -
Laci #1295 Az új diverrel úgy néz ki támogatja az mpeg4 digizését hardveresen az aiw8500DV. Nem lehetne valahogy a divx-et is támogattatni vele? -
Pl nézd meg az NFSU-t egy Radeon 9500/9600/9700/9800-on vagy egy FX-en, és az MX-en. Kétszer annyi fényeffekt lesz, eg az egész játék sokkal látványosabb lesz a directx9-es kártyákkal, MX-en az egész sokkal fakóbb. Ennyi az eltérés. -
Másról van szó. Az MX440 az hardware-esen directx7-es gyorsító, vagyis ha egy játék directx8/9-es effekteket tartalmaz, az az MX-en nem jelenik meg, pl mattabb a fal, nincs meg minden fényeffekt, pl GTA3-ban pl nincsenek tükröződő tócsák, és sokkal fakóbb a játék. Nem azt mondom, hogy nem indul el, de ha megnézed, hogy hogy néz ki a játék DX8-as vagy DX9-es gyorsítóval, akkor meglátod az eltérést, mert elég jelentős. Viszont van olyan játék is ami DX7-es kártyán már NEM fog elindulni. Az megint más, hogy fel tudod telepíten ia DirectX9-et olyan kártyával is, csak nem fognak vele menni a DX9-es effektek. -
#1292 Ti miről beszéltek?
Egy GF Mx 440-ennel, simán lehet nyomni a Flight Simulator 2004-et, vagy a Need for Speed Undergroundot, igaz kicsit szaggat, de frankón megy a DirectX 9 támogatású játékokkal... -
Azért nézz meg egy DX8-at támogató progit a DX7-es MX-en, és a DX8-as Ti4200-on, hát ég és föld... Persze, ha az ár a legfontosabb, akkor a GF2 MX-et tényleg bőven lenyomja egy GF4 MX, de szebb nem lesz semmi, ráadásul az újabb progk el sem fognak rajta indulni, aminek már minimum DX8 vagy kell, és amúgy már a DX9-et is támogatnák... -
Akuma #1290 akkol tévedtem bocs, de amit mondtam kártya, akkoris franyó :) legalábbis sebességre (de már a ti4200-akat is csak azért szeretik, mert gyors, nem azért, mert dx8-as)
deha tényleg ilyen olcsó, akkor ti4200 az Adu!!! -
30-ért ha valaki megveszi a Ti4200-ast, akkor az meg is érdemli, újonnan 20 körül van, használtan meg meg lehet kapni már 15-20 ropiért is... Azt itt most inkább nem árulom el, hogy én mennyiért szereztem magamnak egy Siluro Ti4200/128/TV-out+DVI kártyát a második gépembe, mert abból valószínűleg lincselés lenne, mindenesetre anniyt elárulhatok, hogy a bolti ár töredékéért... Apronet-en szét kell nézni, vannak gyakran nagyon jó alkalmi vételek ott! -
Akuma #1288 igen csak, aki egy 20ezerforintos alaplapon vacilál, annak nembiztos, hogy engedi a pénztárcája a ti4200-at (ami talán 30ezer Ft) -
Akuma #1287 ha tudsz szerezz be abit siluro gef4mx440se videokártyát, akár használtan is! nem tartozik egyáltalán a drága kártyák közé és iszonyat húzható! tudom, mert olyan van apám gépébe :p ráadásúl úgy dupláztam meg majdnem rajta a frekvenciákat, hogy csak a procin van egy passzív hűtés (aluminium borda, kicsi) és alatta egy gyenge házventi áramoltatta a levegőt! -
Viszont a Geforce 4 Ti4200 meg sokkalta többet tud, és gyorsabb is mint az MX 440, jóval, nembeszélve, hogy ez már DirectX8-as, míg az MX-ek csak 7-esek. Egyszóval, ha ma valaki olcsó, de gyors és jó kártyát akar, akkor GF4Ti4200 a legjobb választás! -
attól függ mennyire erős karit akarsz venni.... egy gef4MX 440 is már a háromszorosát adja az mx-ednek... -
vonyarc #1284 Igazad van,gef2mx400 van most. -
steweee #1283 30 rugóért gef4ti4200/4600 ha kapsz még vhol.ha csak kétszeres az agp-akkor mindegy, mert azt hamarosan lecseréled, vagy ne is vegyél bele most videokarit, mert nem lesz sokkal gyorsabb mint ami jelenleg benne van.gondolom egy gef2 vagy gef4mx körüli van jelenleg -
A Direc connecten nem láttam, csak a Counter condition zero-t nevezték el így. Hehe, de számomra nem volt jó vicc.
A Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaj disznóvágáskor-t kaptam mikor leszedtem a Horrorra akadva 3-at. -
vonyarc #1281 2x.-es AGP-t tudó alaplaphoz milyen videókártyát érdemes venni kb.30 e.Ft-ért?Egyálltalán befolyásolja a 2 dolog egymást? -
ezé nem szabad 4x1-es 9600-ost venni. se se ,se le, se pro, se xt.. -
Dc++
-
Mármint a HL2 alfát? A p2p filecserélőknél jobbat sajnos nem. -
Nem tudod honnan lehetne most letölteni a beta verziót?