41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Borg #2234 Jah, mert 2 nap után levették, addig lehetett.
Amúgy mondom, ez a kártya max engineering sample, ami annyit jelent, hogy 99%, hogy nem lesz rajta a véglegesen a két molex csati.
Ráadásul nem egy emberben felmerült a kamuzás kérdése is, mivel picit lájtos a kártyán található elektronikai alkatrészek felhozatala, feltételezvén hogy nem kis áramot vesz fel a két csatin. -
#2233 Csak akkor azt a képet nem lehetett látni, ezt meg lehet... -
Borg #2232 Kb 4-5 napja volt már a fórumban ez a kép...
De hogy a végleges verzión két molex csati lesz, az kb annyira lehet igaz, mint a 7x sebesség :DD -
#2231 #2228 -
ezt nem értem?Mire raktad be ezt a jelet:
-
-
Gondolom annyira, mint anno az FX5800 volt jobb a Gef4Ti4600-nál... LoL -
Nem kell félni ez még Paksi atomerőmünek az energiája se lesz elég! :-))
Deez majd ütni fog!Azt rebesgetik,hogy a mostani FX 5950-es videókártyáknál 7-szer jobb lesz!!!
Ki tudja?
Nem kell sokat várni rá 3 hét múlva bemutatják!!
-

Két tápcsati(MOLEX)lesz rajt!!
-
Mindjárt mutatok egy-két apróságot az NV40-ről!
Aprón odabasz!
-
hova tűnt a hozzászólásom???
-
csáá
Szerintem nem rosz vétel ha nettó árban vetted meg!

De én FX-es vagyok,nem csipem az ATI VGA-kat!:-))

MSI FX 5950-es ami bejön!!
De a Winfast se kutya!lásd:#2126 cikket
cső
-
Furky #2220 Naná, hogy jó vétel, én már le is adtam rá a megrendelésem. Lefoglaltam az árút, szerintem tedd gyorsan te is ezt. De kérdezd meg, hogy garanciás-e, meg, hogy dobozos-e, meg ilyesmit. Kicsivel többért tudok olyant, ami 53000+áfa, de 2 év garancia, és dobozos, kábelekkel, CD-kel. -
ljoe #2219 Hi All! Van egy Sapphire ATI Radeon 9800pro 128MB TV / DVI OEM új és nettó 48600 Ft. A gyártó honlapját nézve 256 bit, és 8 pipe. Szerintetek jó vétel? -
ja de még ezis finomitás alatt áll! még nincs kész teljesen! a csavarok is egy picit nagyok :)) -
NADE nemrossza hütés! az enyém meg igy néz ki!
-
Ja egyik nap felkeltem 10 órakor nekiáltam egészen 5-ig!
Aztán másnap folytatás!
Jóccakát! -
Itt van a folytatása
-
#2210 Sirályak a képek, biztos nem kevesett szenvedtél a reszelgetésekkel, vágással!
Na cső, húzok aludni!
-
-
#2208 Régen én is barkácsoltam ilyeneket, én alaplapokat buheráltam, míg az egyik nap a nemtom a nevét alaplapom megsült...
Azóta csak bóti hűtést veszek, és nem modolok semmi!
Na jó, mondjuk videókarit két napja, de tegnap megjött a zalmanom, és tegnap óta non sufni tuning!
-
Ez a 3 rézlemezzel indultam!
-
#2206 Fasza az a kék hosszabbító!
Az se mai darab már. -
#2205 Ellenben a fehér taszítja...
Fesd fehérre!
-
-
Igazad lehet!A fekete inkább szerintem "szívja a meleget magába"példa:menjél ki nyáron 30 fokba és verőfényes napsütésbe!Hát izadni fogsz mint egy parizer!:-))
-
#2202 Kend be, annyit úgyse csökkenhet, de arról, hogy a fekete festéktől nőne a hőv. képessége, még nem hallottam!
-
Már azthiszem tegnap leírtam,hogy rakok még rá ventit csak nem tudom hogy még hova!!Majd kiagyalom!
Ezt most már tényleg nem tudom,hogy ha be van festve feketére akkor most jobb-e vagy sem?
Feketén jobban néz ki!Nem?Majd hétvégén beföstöm!!!!!
-
Egy PcTuningolás 2000 című könyvben olvastam, hogy ha a bordát feketére mázoljuk a hővezető képessége nő, a színe miatt...
Nem tudom, ez igaz lehet? -
#2199 Bírom az ilyen sufni megoldásos hűtéseket, de erre kéne egy jókora venti is sztem! 
Ja és ne fesd be a rézlapokat, mert veszít a hővezető képességéből egy cseppet, és így is jól néz ki, ahhoz képest, hogy otthon csináltad...
-
Ha akarjátok tudni így nézet ki előtte:
-
Igen 3 ponton van felfogatva!a memóriachipekre egy kis hűtőzsir ment!
Otthon volt nekem rézlemez!Úgy vágtam én össze!
De majd be lesz feketére festve!Meg a csavarok is faszán le lesznek rövidítve(ami kilóg!)
Ez még csak prototipus,nincs még kész!
Akkor majd faszában fog kinézni!
Amúgy ilyet boltba szerintem nem kapsz! -
Haha!Lehet jobban jártam volna,de így is mükszik!
-
Hali!
Segítsetek nekem is.
Milyen videokártyát vegyek és hol?
Paramétereim:
20-30e Ft készpénz
Video In bemenet
TV Out kimenet
-
Hú, haát most felül 3 ponton fúrtad át a nyáklemezt, alul meg sehol? nem lett volna 1 fent, 1 lent, vagy nem fért el?
És mennyi volt ez a rézcucc? Készen vetted, vagy lemezekből vagydaltad össze? -
Ezt a sok rezet te operáltad rá?
Ha beadod a méhbe jobban jársz, mintha eladnád a kártyát!
-
Akkor én kérek elnézést!! -
Köszz!! -
#2190 És állítólag már okozott zárlatot is valakinél, mer' vezeti az áramot is, nem csak a hőt!
Ja és van egy cikk róla valahol, hogy nem is tartalmez ezüstöt, csak valami alumínium port, ami valamivel keverve hővezető (áram is)...
Úgyhogy nem éri meg kockáztatni, hogy szétkúrjon akármit is ez a szar, jó az öreg fehér trutymó is (nem arra gondolok, amit egyesek gondolnak)!
-
te miről beszélsz??? 2177-re írtam, hogy az ezüstös szilkionpaszta alig számít valamit.