41390
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Borg
    Jah, mert 2 nap után levették, addig lehetett.
    Amúgy mondom, ez a kártya max engineering sample, ami annyit jelent, hogy 99%, hogy nem lesz rajta a véglegesen a két molex csati.
    Ráadásul nem egy emberben felmerült a kamuzás kérdése is, mivel picit lájtos a kártyán található elektronikai alkatrészek felhozatala, feltételezvén hogy nem kis áramot vesz fel a két csatin.
    Csak akkor azt a képet nem lehetett látni, ezt meg lehet...
  • Borg
    Kb 4-5 napja volt már a fórumban ez a kép...
    De hogy a végleges verzión két molex csati lesz, az kb annyira lehet igaz, mint a 7x sebesség :DD
  • Gabesz amd64
    ezt nem értem?Mire raktad be ezt a jelet:
  • ollie
    Gondolom annyira, mint anno az FX5800 volt jobb a Gef4Ti4600-nál... LoL
  • Gabesz amd64
    Nem kell félni ez még Paksi atomerőmünek az energiája se lesz elég! :-))
    Deez majd ütni fog!Azt rebesgetik,hogy a mostani FX 5950-es videókártyáknál 7-szer jobb lesz!!!
    Ki tudja?
    Nem kell sokat várni rá 3 hét múlva bemutatják!!
  • Gabesz amd64

Két tápcsati(MOLEX)lesz rajt!!
  • Gabesz amd64
    Mindjárt mutatok egy-két apróságot az NV40-ről!
    Aprón odabasz!
  • ollie
    hova tűnt a hozzászólásom???
  • Gabesz amd64
    csáá
    Szerintem nem rosz vétel ha nettó árban vetted meg!

De én FX-es vagyok,nem csipem az ATI VGA-kat!:-))

MSI FX 5950-es ami bejön!!
    De a Winfast se kutya!lásd:#2126 cikket
    cső
  • Furky
    Naná, hogy jó vétel, én már le is adtam rá a megrendelésem. Lefoglaltam az árút, szerintem tedd gyorsan te is ezt. De kérdezd meg, hogy garanciás-e, meg, hogy dobozos-e, meg ilyesmit. Kicsivel többért tudok olyant, ami 53000+áfa, de 2 év garancia, és dobozos, kábelekkel, CD-kel.
  • ljoe
    Hi All! Van egy Sapphire ATI Radeon 9800pro 128MB TV / DVI OEM új és nettó 48600 Ft. A gyártó honlapját nézve 256 bit, és 8 pipe. Szerintetek jó vétel?
  • efter
    ja de még ezis finomitás alatt áll! még nincs kész teljesen! a csavarok is egy picit nagyok :))
  • efter
    NADE nemrossza hütés! az enyém meg igy néz ki!
  • Gabesz amd64
    Ja egyik nap felkeltem 10 órakor nekiáltam egészen 5-ig!
    Aztán másnap folytatás!
    Jóccakát!
  • Gabesz amd64
    Itt van a folytatása
    Sirályak a képek, biztos nem kevesett szenvedtél a reszelgetésekkel, vágással!
    Na cső, húzok aludni!
  • Gabesz amd64
    Régen én is barkácsoltam ilyeneket, én alaplapokat buheráltam, míg az egyik nap a nemtom a nevét alaplapom megsült...
    Azóta csak bóti hűtést veszek, és nem modolok semmi!
    Na jó, mondjuk videókarit két napja, de tegnap megjött a zalmanom, és tegnap óta non sufni tuning!
  • Gabesz amd64
    Ez a 3 rézlemezzel indultam!
    Fasza az a kék hosszabbító!
    Az se mai darab már.
    Ellenben a fehér taszítja...
    Fesd fehérre!
  • Gabesz amd64
  • Gabesz amd64
    Igazad lehet!A fekete inkább szerintem "szívja a meleget magába"példa:menjél ki nyáron 30 fokba és verőfényes napsütésbe!Hát izadni fogsz mint egy parizer!:-))
    Kend be, annyit úgyse csökkenhet, de arról, hogy a fekete festéktől nőne a hőv. képessége, még nem hallottam!
  • Gabesz amd64
    Már azthiszem tegnap leírtam,hogy rakok még rá ventit csak nem tudom hogy még hova!!Majd kiagyalom!
    Ezt most már tényleg nem tudom,hogy ha be van festve feketére akkor most jobb-e vagy sem?
    Feketén jobban néz ki!Nem?Majd hétvégén beföstöm!!!!!
  • Narancs
    Egy PcTuningolás 2000 című könyvben olvastam, hogy ha a bordát feketére mázoljuk a hővezető képessége nő, a színe miatt...
    Nem tudom, ez igaz lehet?
    Bírom az ilyen sufni megoldásos hűtéseket, de erre kéne egy jókora venti is sztem!
    Ja és ne fesd be a rézlapokat, mert veszít a hővezető képességéből egy cseppet, és így is jól néz ki, ahhoz képest, hogy otthon csináltad...
  • Gabesz amd64
    Ha akarjátok tudni így nézet ki előtte:
  • Gabesz amd64
    Igen 3 ponton van felfogatva!a memóriachipekre egy kis hűtőzsir ment!
    Otthon volt nekem rézlemez!Úgy vágtam én össze!
    De majd be lesz feketére festve!Meg a csavarok is faszán le lesznek rövidítve(ami kilóg!)
    Ez még csak prototipus,nincs még kész!
    Akkor majd faszában fog kinézni!
    Amúgy ilyet boltba szerintem nem kapsz!
  • Gabesz amd64
    Haha!Lehet jobban jártam volna,de így is mükszik!
  • mikike
    Hali!

Segítsetek nekem is.
    Milyen videokártyát vegyek és hol?
    Paramétereim:
    20-30e Ft készpénz
    Video In bemenet
    TV Out kimenet

• janos666 #2194
    Hú, haát most felül 3 ponton fúrtad át a nyáklemezt, alul meg sehol? nem lett volna 1 fent, 1 lent, vagy nem fért el?
    És mennyi volt ez a rézcucc? Készen vetted, vagy lemezekből vagydaltad össze?
  • Narancs
    Ezt a sok rezet te operáltad rá?
    Ha beadod a méhbe jobban jársz, mintha eladnád a kártyát!
  • Gabesz amd64
    Akkor én kérek elnézést!!
  • Gabesz amd64
    Köszz!!
    És állítólag már okozott zárlatot is valakinél, mer' vezeti az áramot is, nem csak a hőt!
    Ja és van egy cikk róla valahol, hogy nem is tartalmez ezüstöt, csak valami alumínium port, ami valamivel keverve hővezető (áram is)...
    Úgyhogy nem éri meg kockáztatni, hogy szétkúrjon akármit is ez a szar, jó az öreg fehér trutymó is (nem arra gondolok, amit egyesek gondolnak)!
  • ollie
    te miről beszélsz??? 2177-re írtam, hogy az ezüstös szilkionpaszta alig számít valamit.