41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Legjobb ha beírod Google barátunkba a monitorod pontos márkáját.
Szerintem ezzel a géppel az 1440x900-as felbontás gond nélkül megy, de lehet hogy nagyobb is menne. Ebben nem vagyok biztos. :) -
Skyrim #37700 Hol tudom megnézni hogy az én monitorom milyen felbontásra képes ? -
Skyrim #37699 Nekem AMD Athlon 4 magos 2,6Ghz,és 4GB RAM,Win 7,Dx 11.Ilyenekell milyen felbontásra képes ? -
Nekem 1440x900-as felbontású monitorom van, de szerintem nagyobb felbontást is gond nélkül meghajt, persze megfelelő processzorral.
Sokan mondják hogy az ASUS-nál inkább a nevet fizetik meg, de akkor nem tudom hogy az ugyan ilyen kategóriájú ATi verzió miért drágább? :D
szóval: megéri. :) -
Skyrim #37697 Tudom hogy hülyeséged kérdezek de mindegy hogy ASUS vagy valamilyen más márka ? -
Skyrim #37696 Ezt szerettem volna hallani nekem is olyan lesz 2-3.-án ><.És milyen felbontáson mennek 1980-1080p ? -
Nekem ASUS HD7770-es, GDDR5-ös, 1 GB verzió van. Tökéletesek vele a mai játékok is :) -
Blum #37694 A masik topikban is belinkeltem mar,kerlek szepen OLVASD MAR EL!!!
HD7770 TESZT!!!! -
Skyrim #37693 Az Ati 7770 GDDR5 1gb-os VGA miylennek számít ? Hogy mennek vele a mai játékok ? -
Ha minden igaz akkor a gyári hűtésed ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A VTX hűtési partnere az AC, szerencsédre aftermarket hűtőket is gyárt:
Accelero L2 Pro
Ez elvileg ugyanaz mint ami a gyári hűtőd, csak a piros cicoma nélkül! :)
Ha többet áldoznál a hűtésre és csendességre vágysz: ARCTIC COOLING Accelero S1
+ extra ventik hozzá maximalistáknak/kusztomizálóknak - ACTurbo Modul -
Inquisitor #37691 Csak annyit jelent, hogy a komplett HD-val kezdődő sorozat, a legkisebbtől a legnagyobbig, még integráltak is, rendelkeznek egy UVD nevű egységgel.
Ez az egység két dologra képes. Részben hardveres videó lejátszásra, emlékeim szerint egyszerre maximum 2db 1920x1080-as HD videó lejátszására (Mpeg2, VC1 vagy H264), meg persze a régebbi formátumok gyorsítására, illetve van bennük egy egyszerűsített hangkártya ami meg jó minőségű hangot tolja ki a HDMI-re. A legutolsó generáció meg már tud UHD (3840x2160) gyorsítást is, meg nagyon pöpec videó skálázást is.
Tehát nem a monitor vezérléséhez, nem is a játékokhoz van köze csak simán a HD videózáshoz. -
ToM1113 #37690 A mostani Ati kártyáknak van benne a nevükben a HD, ez egyfajta széria név.
Az Nvidia kártyákon nincs HD jelzés lásd gtx 660, 670, 680,...
Nincs semmi féle nem lehet rákötni vagy nem kompatibilis dolog.
-
Sziasztok, egy nagyon bárgyú kérdésem lenne, már nagyon régóta nem követtem már a videokártya árak/tudás változását meg mosolyogtató kérdés lesz. EGY HD videokártya legyen az ATI vagy Nvidia miben különbözik egy sima (nem HD-s) szimplán számozással ellátott videokártyától? Tehát ez azt jelenti, ha van egy HD monitorod nem tudod rákötni vagy nem játszik le HD filmet, mert nincs HD videokártyád vagy ez szimplán, csak a játékoknál alapkövetelmény? -
Hali!
VTX3D Radeon HD6750 1GB 128bit DDR5 PCI-E videokártyához tud valaki ventilátort ajánlani? Aláírásomban a gépem alkotóelemei.
Köszöntem előre is!
-
1440x900-as felbontás ;) -
Puhos #37686 Nem fogadok nálam ez elv. Lehet hogy van annyi fps mert ez ugye felbontás függő dolog is. -
Ár-érték arányban szerintem a Giga az igazi, az ASUS-nál inkább többletként a nevet fizeted meg, minthogy lényegesebb extrák lennének hozzá, de végülis egyikkel sem járhatsz rosszul... :) -
Szeretnél velem fogadni? Volt szerencsém játszani a FarCry 3-mal, jelenleg is a gépemen van :) -
Puhos #37683 Kizárt, hogy dx11-ben annyit menjen! Esetleg dx9-ben!!!! -
Csak halkan jegyzem meg hogy a FarCry 3 Ultra grafikán megy, stabil 40 FPS-el :)
A BF3 nem érdekelt annyira hogy beszerezzem, így arról nem tudok véleményt mondani :) -
Puhos #37681 Már van olyan játék! BF3 FC3! -
Én ASUS kártyát vettem, igaz "csak egy" HD7770-est, de a legújabb játékok közben is jég hideg a kártya, és nincs ami megakasztaná :D -
ladislaoca #37679 Köszönöm a segítséget! :)
gtx660-as kártyák közül melyik gyártót érdemes választani?
Van aki szidja a GIGABYTE kártyáit, én pedig ha lehet választanom akkor ASUS-t vennék. -
Az eddigi hírek szerint 13' nyara előtt elvileg nem érkeznek újabb generációs desktop karik! A GTX6xx gen DX11.1-es.
Az olcsóbb választás:GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE
A drágább választás:
[URL=http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r787oc_2gd_hd7870_2gb_gddr5_pcie_/201966]GIGABYTE GV-R787OC-2GD HD7870 2GB GDDR5 PCIE
GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5 PCIE -
ladislaoca #37677 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Pár hónapon belül új gépet szeretnék vásárolni!
Szeretném megtudni hogy Nvidia kártyák közül (60-80e Ft-os ár között)
milyen kártyák támogatják már a directx 11.1-et?
Vagy várhatóak tavasz folyamán újabb kártyák?
Ha esetleg tud valaki erről valamit azt megköszönném!
-
Vedd az általad linkelt kártyát.
Vannak akiken nem lehet segíteni :) -
*A PhysX egy zárt nVidia feature, így nyilván nem megy ATi-AMD karival...de náluk ott van az OpenCL hasonló célokra. Jelenleg szvsz meglehetősen kihasználatlanok mindkét gyártó részéről ezek a technikák, 1-2 év és a next-gen konzolokkal talán kibújik végre a szög a zsákból...ideje lenne már. :) -
A PhysX támogatást nem igazán alsókategóriás karikhoz találták ki, támogatják a bizonyos feature-t, de nem sok kraft van bennük hozzá...a 20-30e Ft-os kategóriában szvsz inkább legyen még meghatározó az ár-teljesítmény viszonya [amelyben az ATi-AMD győzedelmeskedik egyértelműen], mint az olyan extrák mint a PhysX. Szvsz a PhysX egyébként is nagyon kevés játékban nyújt érezhető többletet, pl. Borderlands 2 vagy Mirror's Edge amiben tényleg tuti volt - számomra. A többi játékban általában elég felejthető, nem mondanám hogy gameplay szinten integrálták volna, hanem csak inkább neve legyen a gyereknek itt-ott lobog szépen egy-két zászló féle parasztvakítás... :) -
Nem fogsz semmiféle változást észlelni az általános felhasználás módját tekintve. Karit a gépbe beszerel, a gyártó oldaláról a legújabb driver-t feltelepít, enjoy...ebben nincs különbség az ATi-AMD/nVidia között...az alsókategóriás karik ár-érték arányában ellenben meghatározó, az ATi-AMD javára. :) Egyébként nem "az összesről" van szó, ne általánosíts, említette arty fórumtárs is, csak egy bizonyos árkategóriáig/termék osztályig...egy GTX660 vs HD7850-nél már kevésbé lehetne vitatkozni miért nem az nVidia...csak az már az 50-60e Ft-os szint. A 8600GT kora óta jócskán megváltozott a vga ipar, eltolódtak a termékkategóriák, velük együtt az árak is...most nagyjából egy GTX650Ti jelentené azt a kategóriát amit régen a 8600GT jelentett. :) -
Harbinger #37672 Én csak megszoktam az nVidia, több, mint 10 éve csak nVidia kártyám volt és... Nyílván egyszerűbb lenne, ha szimplán azt mondám hülye fanboy vagyok NVIDIA - It's meant to be played pólóval, de nem. :D
PhysX megy ATI-val is? Bár kb. 2-3 játékom van, ami támogatja. Mirror's Edge, Dark Void, Cryostasis. -
Blum #37671 Miutan elolvastam a kerdest haromszor,mar meg is ertettem. Kosz
-
akkor mi a kérdés? vedd meg amit belinkeltél :) ha neked nem számít, hogy adott pénzért jelentősen jobbat kapnál, semmi gond, nem a mi pénzünk.
az meg, hogy nem volt amd-d - és? gondolod azt nem tudnád betenni a gépbe és felrakni rá a drivert?
nemértem... amdhez se kell agysebészi gyakorlat... :D -
szar az ár/teljesítménye (az alsóbb kategóriákban) -
Blum #37668 Hogy erted azt,hogy vacak? -
Harbinger #37667 Nem tudom elhinne, hogy az összes 8600 GT utáni nVidida kártya ilyen vacak. :S ATI-t nem akarok, sose volt. -
Most látom hogy a HD7750 is már egyes gyártóktól egészen korrekt áron megkapható:Sapphire HD7750 1GB GDDR5 @23e Ft - és jóval erősebb mint egy GT440, HD6670, a GTX650 szintjét is hozza szódával. . :) -
A GT440 újkorában is felejtős volt, az nVidia megoldásait jelenleg ~25e Ft alatt jobb elfelejteni, ami játékra érdemesnek és korszerűnek tekinthető termékük az a GTX650-től kezdődik. A legolcsóbb megvételre érdemes megoldás szvsz az ATi-AMD HD6670-e. -
Blum #37664 Udv!
HD6670 -
Harbinger #37663 Üdv!
Csak egy érdeklődő kérdésem lenne, hogy egy aránylag alsó kategóriás gépbe milyen VGA-t érdemes venni? Nem kell semmi extra, csak valami, ami jobb egy 8600 GT-nél. És hogy a Mass Effect, BioShock, Dead Space, Unreal3 címek.
Ja, és egy ASUS P5KPL-AM SE mATX alaplapom van, ami behatárolja a VGA méretét. Azt tudom, hogy x10, x20, x30 szériából nem érdemes venni semmit. Én kapásból egy ilyet néztem ki. -
A bizonyos videokarit talán ajánlottam is valamikor régebben, hasonló keretből vásárló fórumtársnak, megbízható, méltán neves gyártó...ha mégsem olyan megbízható a termék, akkor ott a 3 év garancia, rosszul nem járhatsz! A memó tökéletesen megfelelő lesz a meglévő mellé, a memóriák elég ritkán hibásodnak meg rendeltetésszerű használat alatt, de ha mégis dolgozik az ördög, az 5 év gyári gari kihúz a csávából...avagy röviden: jó döntések, szolgáljanak a cuccok sokáig! ;-) :)