Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megéri várni rá,sõt addigra olcsobb is lesz a 7800Gt mert kijön a 7900 akkor lejebb mennek az árak.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Megint lenne VGA-val való kérdésem! A pénzem úgy gyûlt össze hogy ha GF 6800GS-t vennék akkor mellette tudnék venni alaplapot, viszont ha GF 7800GT-t vennék akkor nem tudnék venni alaplapot csak olyan május körül. Szerintetek megéri várni tavaszig? Nagyon sok különbség van a 6800GS és a 7800GT között? Jó tudom hogy a 7800GT jobb mindenben, de érezhetõ lenne a különbség a játékokban? (fõleg a next-genesekben)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
csak leírtam a véleményem, hiszen ez 1 fórum.
ennyi
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Vicces.
Akkor sem kedvelem az ilyen embereket. Mindíg nagy az arca... a borbély négyzetméterre borotválhatná.
No ne mindegy...
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
2 milliószor el lett mondva Csapinak hogy még az X700-asok is gyengék, de õ nem hajlandó megérteni és egyre gyengébb kártyákról kérdezget
3 a 6600/6600GT nem drága kártya, korrekt árú belépõ szint ha játszani akar az ember
százezerszer le lett írva neki,hogy mit vegyen.
össze lett neki állítva 3 vagy 4 gép az adott pénzbõl és abba benne volt a 6600Gt-s gép is.És az se tetszett neki erre megint variál.
még azt se tudja milyen deszkát vegyen.variál egy Pci-ex-es x550-el utána meg egy 9600Xt-rõ érdeklõdik.<#falbav>#falbav>
no comment
Te biztos ilyen újgazdag palánta vagy, azért nem fordul meg ez a fejedben, vagy egyszerûen nem jut el az agyadig.
<#conf>#conf>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A három közül valamelyiket elfogadnám.
Szerintem az utolsó betûig olvass el mindent!!!
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Azert van esetleg valami linked erre vonatkozoan, hol tudnek errol tobbet olvasni? (Igy elso nekifutasra google-ban nem talaltam).
Merthogy meg a vasarlasig van jonehany het, addig informalodok minden pozitivumrol es negativumrol :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sztem 60-ért kapsz 6800GT használtan (talán újonnan is). Én 40-ért vettem 6800-at (12/6) 3 hónapja.
Akkor azt hiszem, hogy megerosodott bennem, hogy egy Sapphire X1600XT lesz a "nyero" kartya nalam.
Megbugázni -> beszerezni, megszerezni
Eddig kevés X1600XT tapasztalatott olvastam, de szerintem a Club3D, Sapphire és HIS gyártókban nem fogsz csalódni.
Elvileg januar 20-an kapott a bolt belole, es azota van is nekik keszleten.
(Mit jelent, hogy megbugazhato?)
Ha marad az X1600XT, esetleg mit javasoltok, melyik gyarto? Es melyik ne?
Ebben az árkategóriában az X1600XT és a Gf6800GS a két konkurens, ha ATi párti vagy, akkor X1600XT, csalódni aligha fogsz benne.
Ha jobbat akarsz jobban a zsebedbe kell nyulni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
(Tovabbra is varom azert, hogy mit ajanlotok!)
Ebben a kategoriaban, amit irtal tobb evig nem fog kiszolgalni.
55-60K kategoriaban (ATI kartyat akarsz), tudsz venni 1600XT-t.
Ebben a kategoriaban vannak meg a GTO es GTO2 kartyak, viszont az ennel megesebb kategoriajuak nem fernek bele az altalad leirt osszegbe. X850XT ara 75-79K korul kezdodik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
En egyenlore itt tartok, de ez meg keveske, ennel szeretnek joval tobbet megtudni, hogy merre tartsak.
Mit mondjak meg rola?
Elsosorban ATI-ban gondolkodtam, de mostmar inkabb nem korlatoznam le emiatt a lehetosegeimet, ha jobban jarok a masik gyartoval, akkor lehet az is.
Hosszabb tavra vasarolnek, tobb evig ez a leendo kartya fog kiszolgalni tervek szerint.
Vagy jól körülnézve valami jó kis GF6800, talán akár GT is?
Coolbits 2 unleashes hidden function within ForceWare drivers, it enables several new Direct3d and OpenGL configuration tabs, and even more tweaking capability from the nVidia taskbar settings panel.
Nagyon el vagyok mar veszve a piacon jelenlevo videokartyak tengereben.
Arra kernelek Titeket, hogy ajanljatok nekem 55-60 ezer HUF ertekben kartyat, ami ebben az arban szerintetek a legjobb teljesitmennyel rendelkezik.
Van mar, amivel szemezek, de nem irom, mi az, mert ettol fuggetlenul szeretnem hallani, mi a (lehetoseg szerint) legjobb vetel.
Koszonom elore is!
Nyugottan javits ki, ha .....
A Radeonok tudják kezelni ezt a Problémámat, Tuttommal ! De javits ki ha nem így lenne !
Javaslatokat, Tippeket Szívesen fogadok !
És nem szeretnélek megbántani, de ez a 100Hz-es okoskodás amit leírtál, orbitális butaság. Minden mai VGA tudja 100Hz-en hajtani a monitort ill. a játékokat.
33 körül kapsz 6600GT-t (PH!-n olcsóbban is), erre mindenképp gyûjts, ugyanis a 2 kari közti különbség dupla.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Számítógépbe, Videokártya kiválasztásába kérnék segítségüket, javaslatukat!
A Játékok jó futásához!
AGP-s : Radeon vagy GeForce ?
Az „újabb” GeForce–ok és a Driver-eik tapasztalataim szerint nem kezelik a 100 Hz-en való futást azoknál a Játékoknál, amikbe nincs lehetõség beállítani a 100 Hz-es futást! (Nem úgy mint a GeForce 5200-asnál és a Driver-eiknél amit jelenleg használok!)
Erre tudtok megoldást ???
A Radeon-ok kezelik Állítólag, tuttommal a 100 Hz-es futást azoknál a Játékoknál is, amelyikeknél nincs a menüjébe lehetõség a 100 Hz-es futás beállításához!
Tehát akkor a Radeon-nál kell maradnom!?
ABIT NF7-es alaplap AMD Athlon 2800-as Proci 512 Ram
30-35, 000 Ft körül Szánnák rá! Mit, Miket tudnának ajánlani?
Connect3D RADEON 9600XT 256 MB26,004 Ft
Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB 27,152 Ft
Javaslat, Vélemény ? ........Köszi !
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Narancs!
Ha van molex átalakító hozzá akkor az azt jelenti, hogy a sima molexes táp is táplálni tudja, ergo ez valami vakítás nem? Nem nagyobb kraft.