Star Wars: Star Fighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan lehet a játékot ingyen leszedni? Csak a DEMO van meg😞
Törölt felhasználó
11 ftért viszem
Breki33
PS2-ot adsz hozzá? :-)
mad mind
Én egérrel elszenvedtem az utolsó pályáig, de azt már nem tudom megcsinálni. A játék nem rossz de nem is különösebben jó, egszóval átlagos.

Breki33
nem rossz ez a jatek emberek

nem negyed ora utan kene velemenyt mondani rola
pl en most kb 8-9 kuldinel jarok hat ott nem semmi ami van

ja es billentyuzettel jatszom es abszolute nem nehezkes...
mondjuk az egeret enis hanyagolom
Dynamic
Miért láttál ilyet a hozzászólásomban, hogy " Válasz "Lada" üzenetére "? Nem ! Akkor meg ?Akkor írom le a véleményemet amikor akarom.

skorpio7
Nem azt kérdezte , hogy milyen a játék és főleg nem a véleményedet , mert speciel nekem is tetszik a game .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
A legjobb , ha a CDRWin-t használod hozzád .Pofonegyszerű a használata és az egyik legjobb író progi .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magus
a rogue leader jön pc-re?

Dynamic
Tipikus konzolos primitívség.
Dynamic
Nagy szar, a demót sem bírtam megcsinálni a rohadt inverz mauz miatt.Ilyen fasságot.Miért nem lehet állítani?A néhány éves Freespace még mindig ezerszer jobb.
Help! Zöldfülü vagyok a témában. Leszedtem az ISO-t a netről. Felszeretném ugye írni CD-re. A kicsomagolás után egy .bin és egy .cue fájl maradt. Mit kezdjek velük? Milyen progival írjam meg a CD-t? Előre is Thx!
magus
azért tudnak, csak nem igy...

RangeR
Eccsém,ez megint egy tróger játék lett...Nem tudnak játékot csinálni,minek erőlködnek? Maradnának a filmeknél...

GAMECUBE
szerintem egy rakas szar a GC-s Rouge leader2hoz kepest mar bocsanat.
yolika
Jaja, egérrel, billel és gamepaddal szar, de joystickkal baromi élvezetes. Egyszerű kis arcade lövöldözős, de igényesen, és nem mellesleg király hangulattal.
magus
meg szar

ez a játék....... Irányíthatatlan
Laalee
ti meg biztos a SW jatekokban? 😊 a xwing vs tie ota nem lattam emlitesre melto SW jatekot

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Szerintem pont az a jó ha invert mouse van.
nem rossz
liquid
Nem. Ez PS2-es volt anno domini. A GC-s az a Rogue Leader, azzal én is szívesen gémelnék,ezzel az izével kevésbé.
K.András
A grafika az nagyon nagyon ütös de amugy nem tetszik....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Sephi
Ami SW az nem lehet rosz... kivetel a Force Commander

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dikkma
Hát igen, kár hogy nem RW-re írtam. :-)
Dikkma
Warezcenteren van. Tudom, hogy lassú, de van.
Nem tudjátok, hogy honan lehetne leszedni?