Star Wars: Star Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet a játékot ingyen leszedni? Csak a DEMO van meg😞
Törölt felhasználó
11 ftért viszem 

Én egérrel elszenvedtem az utolsó pályáig, de azt már nem tudom megcsinálni. A játék nem rossz de nem is különösebben jó, egszóval átlagos.
nem rossz ez a jatek emberek
nem negyed ora utan kene velemenyt mondani rola
pl en most kb 8-9 kuldinel jarok hat ott nem semmi ami van
ja es billentyuzettel jatszom es abszolute nem nehezkes...
mondjuk az egeret enis hanyagolom
nem negyed ora utan kene velemenyt mondani rola
pl en most kb 8-9 kuldinel jarok hat ott nem semmi ami van
ja es billentyuzettel jatszom es abszolute nem nehezkes...
mondjuk az egeret enis hanyagolom
Miért láttál ilyet a hozzászólásomban, hogy " Válasz "Lada" üzenetére "? Nem ! Akkor meg ?Akkor írom le a véleményemet amikor akarom.

Nem azt kérdezte , hogy milyen a játék és főleg nem a véleményedet , mert speciel nekem is tetszik a game .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A legjobb , ha a CDRWin-t használod hozzád .Pofonegyszerű a használata és az egyik legjobb író progi .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nagy szar, a demót sem bírtam megcsinálni a rohadt inverz mauz miatt.Ilyen fasságot.Miért nem lehet állítani?A néhány éves Freespace még mindig ezerszer jobb.
Help! Zöldfülü vagyok a témában. Leszedtem az ISO-t a netről. Felszeretném ugye írni CD-re. A kicsomagolás után egy .bin és egy .cue fájl maradt. Mit kezdjek velük? Milyen progival írjam meg a CD-t? Előre is Thx!
Eccsém,ez megint egy tróger játék lett...Nem tudnak játékot csinálni,minek erőlködnek? Maradnának a filmeknél...
Jaja, egérrel, billel és gamepaddal szar, de joystickkal baromi élvezetes. Egyszerű kis arcade lövöldözős, de igényesen, és nem mellesleg király hangulattal.
ez a játék....... Irányíthatatlan
ti meg biztos a SW jatekokban? 😊 a xwing vs tie ota nem lattam emlitesre melto SW jatekot
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nem rossz
Nem. Ez PS2-es volt anno domini. A GC-s az a Rogue Leader, azzal én is szívesen gémelnék,ezzel az izével kevésbé.
Ami SW az nem lehet rosz... kivetel a Force Commander
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudjátok, hogy honan lehetne leszedni?