41
SWSF
-
Chapsy #41 Honnan lehet a játékot ingyen leszedni? Csak a DEMO van meg:( -
#39 11 ftért viszem -
#38 PS2-ot adsz hozzá? :-) -
#35 Én egérrel elszenvedtem az utolsó pályáig, de azt már nem tudom megcsinálni. A játék nem rossz de nem is különösebben jó, egszóval átlagos. -
#34 nem rossz ez a jatek emberek
nem negyed ora utan kene velemenyt mondani rola
pl en most kb 8-9 kuldinel jarok hat ott nem semmi ami van
ja es billentyuzettel jatszom es abszolute nem nehezkes...
mondjuk az egeret enis hanyagolom -
#32 Miért láttál ilyet a hozzászólásomban, hogy " Válasz "Lada" üzenetére "? Nem ! Akkor meg ?Akkor írom le a véleményemet amikor akarom.
-
#31 Nem azt kérdezte , hogy milyen a játék és főleg nem a véleményedet , mert speciel nekem is tetszik a game . -
#30 A legjobb , ha a CDRWin-t használod hozzád .Pofonegyszerű a használata és az egyik legjobb író progi . -
#29 a rogue leader jön pc-re? -
#28 Tipikus konzolos primitívség. -
#27 Nagy szar, a demót sem bírtam megcsinálni a rohadt inverz mauz miatt.Ilyen fasságot.Miért nem lehet állítani?A néhány éves Freespace még mindig ezerszer jobb. -
Lada #26 Help! Zöldfülü vagyok a témában. Leszedtem az ISO-t a netről. Felszeretném ugye írni CD-re. A kicsomagolás után egy .bin és egy .cue fájl maradt. Mit kezdjek velük? Milyen progival írjam meg a CD-t? Előre is Thx! -
#24 azért tudnak, csak nem igy... -
#22 Eccsém,ez megint egy tróger játék lett...Nem tudnak játékot csinálni,minek erőlködnek? Maradnának a filmeknél... -
#21 szerintem egy rakas szar a GC-s Rouge leader2hoz kepest mar bocsanat. -
#19 Jaja, egérrel, billel és gamepaddal szar, de joystickkal baromi élvezetes. Egyszerű kis arcade lövöldözős, de igényesen, és nem mellesleg király hangulattal. -
#17 meg szar -
Dante #16 ez a játék....... Irányíthatatlan -
#13 ti meg biztos a SW jatekokban? :) a xwing vs tie ota nem lattam emlitesre melto SW jatekot -
#11 Szerintem pont az a jó ha invert mouse van. -
lengyela #9 nem rossz -
#8 Nem. Ez PS2-es volt anno domini. A GC-s az a Rogue Leader, azzal én is szívesen gémelnék,ezzel az izével kevésbé. -
K.András #6 A grafika az nagyon nagyon ütös de amugy nem tetszik.... -
#5 Ami SW az nem lehet rosz... kivetel a Force Commander -
#4 Hát igen, kár hogy nem RW-re írtam. :-) -
#2 Warezcenteren van. Tudom, hogy lassú, de van. -
lengyela #1 Nem tudjátok, hogy honan lehetne leszedni?