moto racer 3 patch itt ! !

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hedge nekem a jatekkal egyutt johet de ha mar kesz van tudom az emilem
(en ma feladtam az enyim :-)
Már ne haragudj Hedgehog de ha kicseréled a patch-el exe file-t a régire akkor indításkor hogy a fenében fog neked bejönni a setup menü amit a patch-elt exe file indít el. Amúgy kipróbáltam de a setup menü nem jött be indításkor majd a pálya töltésekor lefagy az egész.
Hitm@n
A Gamecopyworld-ről is le lehet szedni a no-cd patch-et.

Amúgy ezen az oldalon még rengeteg játékhoz találni fixed exe-t és nocd patch-et.

Bye!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Törölt felhasználó
Az a nocd patch az én rippes verziómra műxik?
The Hedgehog
Ja és akinek kellene hozzá egy NOCD patch az maileljen küldöm! Címet ne kérjetek nem tom honnan van! kerestem! Találtam! Goggle isten!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Nem kell megvenni...sztem! Én kipróbáltam! Ugyanez volt a helyzet! Na uninstall. Újra fel az MR3, majd ráraktam az 1.1-es patchet és utána a régebben letöltött crackelt XP-vel is futó exe-t! Már megy is! nagy felbontás rulez!!!!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Azért leírom nálam mi volt. Patch indít. Cd-t bekér. Betettem a CD-t majd kiírta, hogy kevés a lemezterület. Azt nem írta melyiken, de gondoltam, hogy azon amelyiken installálva van az MR3. Megjegyzem 750Mb szabad hely volt. Na csináltam még 800-at és így 1300Mb-on elindult. Bekérte a serial-t. A lenti beírása után feltelepítette magát. Indítófile-al indítom bejön a setup menu. Oltári ocsmány tele hibával, de be lehet állítani a videókártyát és a felbontást (meg még egy csomó dolgot). Három gomb alul (alig olvashatóan) Mentés kilépés, Mentés indítás, Kilépés. Na mentés indítás a program leáll. Azt írja ezekkel a beállításokkal nem megy az MR3 rakjam fel a patch-et. Sajnos várható. Ezek után az eredeti CD-n lévő crack file-okat visszamásolom a direktoriba (Autorun.inf, mr3.exe, wave.aif). Ezzel elindul a game, de a pálya betöltésénél kifagy. Soha többet nem indul el. Uninstall.
Egy megoldás volna, ha meglenne hozzá a crackelt 1.1-es mr3.exe. De az meg nincs.
Egyébként már a hcgamer.hu -ról is letölthető ami azt jelenti, hogy kidobták hivatalosan is a patch-et a köznépnek.
Szóval akkor eddig senkinél sem működik. Várható volt. A másolt játékok csak feltört patch-el mennek (lásd még Comanche 4) és az isonews szerint nem jelent meg hozzá ilyen.
Hitm@n
Nekem is azt írja,hogy installáljam fel a játékot.
De már fel van installálva,igaz másolt cd-ről.
De a regiszterben akkor is benne van és fel kellene ismernie!

Ez hatalmas szemétség volt a Delphine Software-től,hogy félkészen adta ki a játékot.
Mert ugye a javításért fizetni kell, vagy az eredeti játék passwordje vagy mije.
De azokra nem gondoltak ezek a köcsögök,akinek nincs intenete,ahonnan letöltse a javítást?

Ez a Pc-Guruban is le vagyon írva.
Hát ha így akarják visszaszorítani a szoftverkalózkodást, rossz helyen próbálkoznak.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Ha nem tudod kivárni míg visszahozzák a cd-t,tölts le hozzá no-cd patchet.

Mondjuk pl. innen: http://www.gamecopyworld.com/

Imremagdi
Akkor most másolt cd-vel nem működik?
Mert nem tudom kipróbálni mert a cd-ét kölcsönadtam 1-2 napra

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

magus
jófej
ezt irja: csak akkor tudja frissiteni a fel lenne installálva...

magus
lehet felismeri a másolt cd-t...

Imremagdi, hát te sem vagy egy lángész. A patch ez: UpdateMr3Eu_1_1.exe
Imremagdi
Itt 3-fájl van, most ezek közül melyik a patch? A középső?
Próbálta már valaki?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Itt is megvan:

http://www.fileconnect.net/files.php?directory=Games/moto3/
Bazeg, nekem egyelőre nem megy... valami üzenet jön, hogy ez a verzió nem jó, és telepitsem a patch-et... nálatok is ez van?
Szériaszámot is kér. Ime:

54e9-a751-1da8-e109-efb3-51f9-d90f-75d0-2250
Végre megtaláltam a moto racer 3 patch-ét. Felbontás-változtatás, jobb menü stb.

ftp://motoracer3.com/pub/UpdateMr3Eu_1_1.exe

← ElőzőOldal 2 / 2