80
moto racer 3 patch itt ! !
  • Xanyi
    Nah az 5. hangkártya driver feltevése után no problém! Végre tudok vele jáccani :)))
    Amúgy 56K-s modemmel szedtem le én is az ISO-t, nem is tartott sokáig...
    Xanyi
  • Anee
    semmi ez van csak eredetivel megy a pecs úgy igazán tört pecs meg nincs
  • Bandee
    Letöltöttem a Class-os moto3 rip-et, de nem tudom beállítani az irányítást sehol, valamint a grafika is csak közepesen marad hiába rakom fel csutkára (demo-hoz viszonyítva), és felbontás ? Várom a megoldást, előre is köszi :) - A patch-et leszedtem, de azt mondja hogy game not installed (ne ne má!). Most mit csináljak ? ISO-t nem töltök le mer' csak 56K-s modemem van ! 5let ?
  • Xanyi
    Nah nagy nehezen összehoztam, hogy elindul a játék! Viszont megint egy jó kis hibába ütköztem... A játékba a motornak a hangja egy jó 5 mp-t késik, néha meg kiakad... Szal egyszerüen játszhatatlan! Működő patch ugye meg még nincs...
    Szal szerintetek mér csinálja ezt?
    Más is tapasztalt már ilyet?
    Xanyi
  • Xanyi
    Hi!

Én az ISO-t a www.tar.hu/xtreamwt -röl szedtem, kiírtam CD-re, de nem megy! Telepítés OK, menü is OK, de amikor töltené a tényleges játékot, kilép! Próbáltam a patchet, úgy a beállítás ablak után tovább sem megy! Kb ez van akkor is, ha crackelem a mr3.exe -t!
    Valakinek valami tippje?
    Előre is köszi!
    Xanyi
  • Anee
    isoval se nagyon megy...
    eccer ment azóta halott..úgyhogy újra kellett rakni
  • dev!l
    most nem azert hogy kotoszkodjek vagy vmi, de egyik peccs se jo hogy rugjam hatba a delphine-t.
    (buffaloval:))
  • Simon Templar
    Atlasz: az 1.1 patch nem azért kell, hogy működjön a játék nálam például rendesen működött anélkül is hanem azért mert ezzel lehet konfigurálni a képernyőbeállításokat és a játékvezérlőket. Ez ugyanis a sima verzióból kimaradt.
  • Atlasz
    Na sziasztok újra.

Asszem sikerült megoldanom.

Menjetek el erre az oldalra http://go.to/gamefix
    ott lesznek a cuccok hozzá.
    Először
    Moto Racer 3 v1.0/ENGLISH [1.3 MB] WinXP/Win2K Executable

majd
    Moto Racer 3 v1.0/ENGLISH [10 KB] NoCD Patch

Nálam müxik.
    és nem kell hozzá az 1.1-es PATCH
    lehet hogy úgy is müxik nem próbáltam.

Na sziasztok.

• Atlasz
    Sziasztok, Nem tudom nekem olyan dolgot csinált hogy feltelepítettem és ment, kiléptem, újra játszottam ment aztán gép kikap (WIN XP Stand By) majd visszakapcsoltam és ment. Majd amikor újraindítottam a Windows-t rendes Restart-al azután már nem ment.
    Na ehhez mit szóltok? Ez rejtély.

Egyébként a játéktól sem nagyon estem hasra eddig szerintem az első rész volt a legjobb na mindegy ez az én véleményem.

Jó lenne valami megoldást találni erre a problémára.

Sziasztok.
  • Breki33
    Hedge nekem a jatekkal egyutt johet de ha mar kesz van tudom az emilem
    (en ma feladtam az enyim :-)
  • Simon Templar
    Már ne haragudj Hedgehog de ha kicseréled a patch-el exe file-t a régire akkor indításkor hogy a fenében fog neked bejönni a setup menü amit a patch-elt exe file indít el. Amúgy kipróbáltam de a setup menü nem jött be indításkor majd a pálya töltésekor lefagy az egész.
  • Hitm@n
    A Gamecopyworld-ről is le lehet szedni a no-cd patch-et.

Amúgy ezen az oldalon még rengeteg játékhoz találni fixed exe-t és nocd patch-et.

Bye!
    Az a nocd patch az én rippes verziómra műxik?
  • The Hedgehog
    Ja és akinek kellene hozzá egy NOCD patch az maileljen küldöm! Címet ne kérjetek nem tom honnan van! kerestem! Találtam! Goggle isten!
  • The Hedgehog
    Nem kell megvenni...sztem! Én kipróbáltam! Ugyanez volt a helyzet! Na uninstall. Újra fel az MR3, majd ráraktam az 1.1-es patchet és utána a régebben letöltött crackelt XP-vel is futó exe-t! Már megy is! nagy felbontás rulez!!!!
  • Simon Templar
    Azért leírom nálam mi volt. Patch indít. Cd-t bekér. Betettem a CD-t majd kiírta, hogy kevés a lemezterület. Azt nem írta melyiken, de gondoltam, hogy azon amelyiken installálva van az MR3. Megjegyzem 750Mb szabad hely volt. Na csináltam még 800-at és így 1300Mb-on elindult. Bekérte a serial-t. A lenti beírása után feltelepítette magát. Indítófile-al indítom bejön a setup menu. Oltári ocsmány tele hibával, de be lehet állítani a videókártyát és a felbontást (meg még egy csomó dolgot). Három gomb alul (alig olvashatóan) Mentés kilépés, Mentés indítás, Kilépés. Na mentés indítás a program leáll. Azt írja ezekkel a beállításokkal nem megy az MR3 rakjam fel a patch-et. Sajnos várható. Ezek után az eredeti CD-n lévő crack file-okat visszamásolom a direktoriba (Autorun.inf, mr3.exe, wave.aif). Ezzel elindul a game, de a pálya betöltésénél kifagy. Soha többet nem indul el. Uninstall.
    Egy megoldás volna, ha meglenne hozzá a crackelt 1.1-es mr3.exe. De az meg nincs.
  • Simon Templar
    Egyébként már a hcgamer.hu -ról is letölthető ami azt jelenti, hogy kidobták hivatalosan is a patch-et a köznépnek.
  • Simon Templar
    Szóval akkor eddig senkinél sem működik. Várható volt. A másolt játékok csak feltört patch-el mennek (lásd még Comanche 4) és az isonews szerint nem jelent meg hozzá ilyen.
  • Hitm@n
    Nekem is azt írja,hogy installáljam fel a játékot.
    De már fel van installálva,igaz másolt cd-ről.
    De a regiszterben akkor is benne van és fel kellene ismernie!

Ez hatalmas szemétség volt a Delphine Software-től,hogy félkészen adta ki a játékot.
    Mert ugye a javításért fizetni kell, vagy az eredeti játék passwordje vagy mije.
    De azokra nem gondoltak ezek a köcsögök,akinek nincs intenete,ahonnan letöltse a javítást?

Ez a Pc-Guruban is le vagyon írva.
    Hát ha így akarják visszaszorítani a szoftverkalózkodást, rossz helyen próbálkoznak.
  • Hitm@n
    Ha nem tudod kivárni míg visszahozzák a cd-t,tölts le hozzá no-cd patchet.

Mondjuk pl. innen: http://www.gamecopyworld.com/
  • Imremagdi
    Akkor most másolt cd-vel nem működik?
    Mert nem tudom kipróbálni mert a cd-ét kölcsönadtam 1-2 napra
  • magus
    jófej
    ezt irja: csak akkor tudja frissiteni a fel lenne installálva...
  • magus
    lehet felismeri a másolt cd-t...
  • laja2
    Imremagdi, hát te sem vagy egy lángész. A patch ez: UpdateMr3Eu_1_1.exe
  • Imremagdi
    Itt 3-fájl van, most ezek közül melyik a patch? A középső?
    Próbálta már valaki?
  • laja2
    Itt is megvan:

http://www.fileconnect.net/files.php?directory=Games/moto3/
  • laja2
    Bazeg, nekem egyelőre nem megy... valami üzenet jön, hogy ez a verzió nem jó, és telepitsem a patch-et... nálatok is ez van?
  • laja2
    Szériaszámot is kér. Ime:

54e9-a751-1da8-e109-efb3-51f9-d90f-75d0-2250
  • laja2
    Végre megtaláltam a moto racer 3 patch-ét. Felbontás-változtatás, jobb menü stb.

ftp://motoracer3.com/pub/UpdateMr3Eu_1_1.exe