80
moto racer 3 patch itt ! !
-
#80 Már nem tudom, de simán a google-on keresztül megkeresheted az 1.2-est. -
Chaos Mad #79 asszem vmi key generator, peccs, meg crack kell hozzá, mer xp-n ezt müveli, most keresek hozzá cracket meg peccset. nem tudod hol van a peccs fenn? te honnan töltötted le? -
Chaos Mad #78 ez a bajom nekem is :( -
rheyPeti #77 Hi!
Megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet letölteni??? MERT SEHOL-SENEM TALÁLOM!!!!
VALAKI SEGGÍTSSSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /[email protected]/ -
#76 Hali!
Remélem van még aki ezzel a játékkal foglalkozik.
Nekem olyan nyűgöm van, hogy most szedtem le az iSO-t, hozzá a legújabb pöcsöt, meg kínomba már egy olyan profilt, ahol minden pálya és motor elérhető.
A játék elindul, gyönyörűen fut, de csak kizárólag a gyorsasági mocival. Ha más típust választok (engem a trial, meg a traffic érdekelne), akkor a jobb alsó gombra kattintva (asszem PLAY) nem történik semmi. Se hibaüzi, se semmi.
Egyébként ezt csinálta pöcs nélkül is.
Erre van valakinek tippje? -
#75 LOL -
OPM #74 :DDD -
Edemkee #73 Arghh adjatok már a ftp.supergamez.hu hoz felh. nevet meg jelszavat! -
#71 Megvan még valahol a patch mert érdekelne+++++
Köszi -
#70 Neked honnan van meg? Letöltötted vhonnan? -
#69 Nem jön össze!::(( -
#68 mivel nem írt neekd senki: ftp.supergamez.hu és anonymként belépsz uploadban lesz majd -
#67 Ez az #52-esre ment :) -
#66 Na végre!!
És milyen? Próbáltad már? -
#65 honnan van meg ???? -
#64 Írd már le vki légyszi hogy tudok sg rőlo ftp tölteni!! -
#63 ok -
#62 oké ! ma éjfélkor elkezdem felrakni !(mert akkor olcsó a telefonálás ) -
#61 supergamezre -
#60 12 MB ! Modemes vagyok ! Feltölteném valahová,de hová? Hol nem törölnek ? Mert 12 MB feltölteni modemmel eltart egy darabig !!!!!! -
#59 Engem is érdekel!!!! -
#58 de nem válaszol bazki !! -
#57 Engem is érdekel!! -
#56 bazeg ! most elkergetted !! :D -
#55 hol van ??????? -
#54 engem érdekel !!!!! -
#53 hát engem tutira nem. -
#52 Megvan Megvan a hónapok óta várt patch !!! De szerintem nem érdekel senkit ! és van hozzá crackom is !!! -
#50 találtam egy patch a ftp://212.108.197.141/gamestar/patch/2002/0415-0421/motoracer3/patchv12us.zip
címen ez a PATCH V1.2.4.1, de nem tudom felinstalálni mert azt mondja hogy tegyem be a cd-ét !
Van valakinek működő patch-je ???? -
#49 Még mindig nincs patch + crack ??????????? -
#48 Mi a CD-nek a labelje ? FONTOS! -
#47 valaki találjon már hozzá cracket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anee #45 ott van legalúl -
Anee #43 Még nincs de 1.01es no CD patch sincs..... -
#42 Oké De a lényeg : Olyan nics hogy pont a motoracer 3 patch-hoz ne csinált volna valaki crack-et!!! Biztos hogy van!!! Ha ügyes emberek mindent fel tudnak törni pont ez ne tették vola? -
#41 :( Azt viszont hogy 'EREDETI'-vel megy, arról annyit hogy max cd-label + registry protection, mást nem lehet, ez + csak nem probléma :) -
Anee #40 mint mondtuk CSAK EREDETIVEL MEGY
de nagyobb gond hogy a pecs telepítésénél kell neki a cd..szóval szopi -
#39 Hétvégére esetleg ? -
#37 SZóval valakinek akinek ISO-s Moto3-van és sikerült + peccselnie, lécci küldje el a regisztrációját emilben ! THX -
#36 :)