HDD Cooler
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A különbséget a hűtésre értettem, de valszeg nem volt egyértelmű. A vinyót használd egészséggel és megelégedéssel! 😊
1200 huf,
szimpi darab, nem kotyog, nem rezonál tole a vinyo (legalabbis nem tunt fel 😊
eg es fold a kulonbseg a 6,4-es q + 60-as maxi kozott 😊
de most volt nalam egy 40-es 5400-as seagate (nem barracuda, vmi 1xűbb)... hűűű de gagyi 😊
szimpi darab, nem kotyog, nem rezonál tole a vinyo (legalabbis nem tunt fel 😊
eg es fold a kulonbseg a 6,4-es q + 60-as maxi kozott 😊
de most volt nalam egy 40-es 5400-as seagate (nem barracuda, vmi 1xűbb)... hűűű de gagyi 😊
hi!
na meglett a picike 😊
vegulis ez van alatta...: http://www.kellytech.hu/cooler/scs/kkchd01.htm
pheel: igen ebben igazad van...
na meglett a picike 😊
vegulis ez van alatta...: http://www.kellytech.hu/cooler/scs/kkchd01.htm
pheel: igen ebben igazad van...
Mert? Mi rajta a rendkívüli? Egy év múlva már mindenkinek nagyobb kapacitású vinyója lesz ennél.
Régen a 10 MB-os MFM-es vinyó is nagy volt, mégsem hűtötték halálra a kis XT-ben.
Régen a 10 MB-os MFM-es vinyó is nagy volt, mégsem hűtötték halálra a kis XT-ben.
😊
de az a 60gb se eppen 7koznapi...
de az a 60gb se eppen 7koznapi...
Hali!
na ilyet fogok venni, ha talalok vhol...: http://www.vantecusa.com/hcp3502.html
szerintem korrekt kis darab, 3,5"-es, vinyora csavarozhato meg minden 😊
varom a velemenyeteket 😊
ui: nekem a hutesrol az a velemynem, hogy amit lehet azt hutom...
ja es amikor nezitek a vinyotokat hogy meleg-e, akkor ne a tetejet simogassatok, hanem az aljan a chippeket, mert az tutti nem kézmeleg... és ha az fustol akkor gáz van....
na ilyet fogok venni, ha talalok vhol...: http://www.vantecusa.com/hcp3502.html
szerintem korrekt kis darab, 3,5"-es, vinyora csavarozhato meg minden 😊
varom a velemenyeteket 😊
ui: nekem a hutesrol az a velemynem, hogy amit lehet azt hutom...
ja es amikor nezitek a vinyotokat hogy meleg-e, akkor ne a tetejet simogassatok, hanem az aljan a chippeket, mert az tutti nem kézmeleg... és ha az fustol akkor gáz van....
Kicsit túllihegitek ezt a hűtés dolgot. Egy rendes házban nem kell extra hűtés a vinyóknak, mert áramlik a levegő rendesen, csak arra kell vigyázni, hogy lehetőleg ne kerüljön 2 vinyó egymás mellé és hogy CD író se legyen közvetlenül mellette.
A CD író jobban melegszik, mégis kevesen hűtik.
A CD író jobban melegszik, mégis kevesen hűtik.
Figyu! nekem van egy 30G-s IBM, s még tervezek 2.-nak egy 60G-st. A mostani 10G-s Quantum helyett Fontos, hogy hűtsem? Mi van, ha csak beteszem a rackbe?
Tojást lehet rajta sütni? Meghal a rendszer? Szétolvad az egész és csak 1 tál hamu marad utána? oké oké, csak viccelek. Na mi ujság ezen a téren komolyan ?
Tojást lehet rajta sütni? Meghal a rendszer? Szétolvad az egész és csak 1 tál hamu marad utána? oké oké, csak viccelek. Na mi ujság ezen a téren komolyan ?
hali!
na igen ha maskép nem megy akkor azzal fogom, de mégiscsak jobb lenne vmi normális hdd cooler...
csak hat sehol sincs normális....
na igen ha maskép nem megy akkor azzal fogom, de mégiscsak jobb lenne vmi normális hdd cooler...
csak hat sehol sincs normális....
Én javaslom, hogy tedd tele a vinyódat ventillátorokkal úgy, hogy rá fújják a levegőt. Ja csak ne felejtsd el naponta leporolni, mer valahol azt a hőt le is kéne adni 😉
wicck: nem szokás csupa nagy betűvel írni. Olyan, mintha élőben ordibálnál az emberrel. Fejezd be légyszíves!
© Feketekéz:
Igen tudom hogy van iylen venti, (mindne van csak akarni kell 😊, csak gozom sincs hogy milyet kéne venni... neten edig nemsok narmalisat talaltam (mond6ni semmit), legalabb gyarto/tipus kéne mert azlapjan eltudnám hozatni....
ui: azert egy kép se artana 😊
szal ha van barmi akkor irjatok, mert le7, hogy 7vegen meglesz a vinyom 😊))
Igen tudom hogy van iylen venti, (mindne van csak akarni kell 😊, csak gozom sincs hogy milyet kéne venni... neten edig nemsok narmalisat talaltam (mond6ni semmit), legalabb gyarto/tipus kéne mert azlapjan eltudnám hozatni....
ui: azert egy kép se artana 😊
szal ha van barmi akkor irjatok, mert le7, hogy 7vegen meglesz a vinyom 😊))
***stavi***
létezik ilyen ventilátor, és olyan 1800-2000 ft körül van.
létezik ilyen ventilátor, és olyan 1800-2000 ft körül van.
Fop38 + 2 hazhuto mellett, mar oly mindegy... 😛)
Hali!
tervezem hogy veszek egy 60-as maxtror vinyot. na az a helyzet hogy ezt valamivel hűteni is kéne...
Csak mivel? Mindenképen olyan huto kell, ami befér a 3,5"-os keretbe (mivel ott lesz a vinyo), es a vinyo aljára lehessen rogziteni...
Sajna olyan megoldás nem jo, ahol a hűtől a 5,25" keretbe kell tenni...
remélem tudok segiteni...
ui: ja meg erekel olyan huto is, amit belelehet tuszkoni egy mobil rackebe... (a masik vinyonak 😊
ha barmelyikre van 5letetek akkor kivele 😊
elore is kosz
tervezem hogy veszek egy 60-as maxtror vinyot. na az a helyzet hogy ezt valamivel hűteni is kéne...
Csak mivel? Mindenképen olyan huto kell, ami befér a 3,5"-os keretbe (mivel ott lesz a vinyo), es a vinyo aljára lehessen rogziteni...
Sajna olyan megoldás nem jo, ahol a hűtől a 5,25" keretbe kell tenni...
remélem tudok segiteni...
ui: ja meg erekel olyan huto is, amit belelehet tuszkoni egy mobil rackebe... (a masik vinyonak 😊
ha barmelyikre van 5letetek akkor kivele 😊
elore is kosz