1651
-
#130 eseményekre ritkán...voltam 1 live-on, mert 2 versenyen, de igen elmentek a "szervezők lehúzzák a játékost" kategóriába..
játszani: mikor hogy...karinként máshogy :)
kedvelt embermennyiség: 1 mesélő, 2-4 játékos -
Nuki #129 erről vlami bővebb infót légyszi tudj meg!!! :D -
Jimmyke #128 A Könyvesbolt (Kodály Körönd) boltban emlegettek valami versenyt a közeljövőben, buli lehet :)
Arel pap, bárd > minden más -
Nuki #127 hát kéremszépen fő profilom a mesélés, és minnél több anál jobb ^^
[ja engem ismersz] :D -
#126 ha már pörgetjük a topikot:
ki hogy szokott esetleg eseméynekre járni? talikra, nagy napokra, ilyesmi.
Hogyan szokott játszani, kedvelt embermennyiség, stb. Egyénis játékstilus.
Ha lentebb irtátok, akkor: nem érdekel, fusson a topik :DDD -
Nuki #125 inkább infest :) -
#124 ha másnem, infestáljuk az egész sulit. max átjárunk az ELTEre :DD -
Nuki #123 remélem a BME-n is úgy lesznek ahogy mondod :P -
#122 nem kell izgulni, egyetemen is sokan játszanak.
pl.: Debrecenbe majdnem minden egyetemista jáccik vmit, sokan liveoznak.
bezzeg szegeden...(nameg idő is kell ahhoz) -
Nuki #121 hagyd, tudjukkiről van szó ^^ -
Nuki #120 én már játszottam úgy nemegyszer ^^
hát 1v1-ben nem jó azért vihetünk, de szerintem mást csinálunk elsődlegesen ottan ^^ -
#119 báz, már neveket is elirok, sry, még mindig remeg a kezem...nehéz volt, és magasrol esett...:C
Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke, Nuke,
sry -
#118 majd nyáron Nkue. Kifejlesztjük tökéletesre az egy mesélö-egy játékos technikánkat...
(én legalábbis cuccot viszek, addig is terjesztem az igét) -
#117 :) -
Nuki #116 áááá :D
micsoda emberek vannak!! :D irigylem tőled :P -
#115 nekem a 56 éves nyelvtan tanárom még mindig mágusozik:| -
Nuki #114 majd kinövik :)
nekem vannak jóbarátaim, akiket osztálytársnak hívnak, és nagyritkán amikor van iskola akkor szoktunk játszani :)
így érettségi után nem tudom mi lesz... :\ -
Nuki #113 dádá lesz!!4 :D
tessék játszani, jó dolog ^^ -
#112 vagy csak kinőtt belőle, pont ma beszéltünk borozás közben mi volt régen, és rájöttünk 7 éve volt. -
#111 fel kellene lendíteni ezt a topikot
csak az a baj h az sg 98% nem is tudja mi az a szerepjáték -
Nuki #110 -
#109 igy vagy ugy elégsz és ez a lényeg nem? na most a kék tüz feleannyit sebez vizalapura..(tovább szenvedsz):DDD -
#108 én is mindig "két"-nek mondom :P -
Nuki #107 nem szokásom ilyen komolytalan dolgokat komolyan venni ;) tőlem mindenki ahhoz imádkozik akihez akar:)
ha ez tényleg így van, énekelhetnénk együtt az én kedvenc slágeremet is egyszer ;)
"Tűzvarázsló, két szemeddel égess el..."
(vagy kék? ) -
#106 dehogynem...tharr is alávetheti magát Sogronnak...hamu formájában... -
#105 De minden vallás megengedett Ordanban, ami hajlando Sogron alá vetni magát, akárki is legyen (persze evidens tharr nem...) -
#104 jólvanna :) ne vedd a szivedre, viccnek szántam..természetesen az én kedvenc imám a "süss fel nap.."
jah nem..az "ég a város, ég a ház is.." -
Nuki #103 de két isten nem fér meg együtt, főleghogy Ranagol-Sogron mentalitás, én még egy mondatba se venném őket :P
nem vagyok fanatikus, de akkor már jellemben jobban passzolók legyenek :P
(amúgy olvasok:) -
#102 mijen igaz^^ -
#101 kisbetüt olvastok ? :P -
Nuki #100 hát inkább Sogron domínium, htx :) -
#99 o_O. a kis töki miket mondd....Nem gáz isten lehet vele ökörködni de azért egy Sogronhoz nem mérhetö... -
#98 Ranagol vezessen benneteket :)
[apró]Sogron uralma alá :P[/apró] -
#97 hát jó de az olyan tripákdolog
amikor vmi poén story volt nagy csata haver varányló csinált magának meg 1 tűzvarázslónak 1 mágikus sátrat és teáztak o.O
amíg én öltem egyedűl a dögöket kint...
-
Nuki #96 ott a pont! :D
van sokmás lehetőség, de csata közben csak ezt tudom elképzelni... -
#95 aki nem akar megpusztulni? :) -
#94 olvasgattam a múltkor az 1. törvénykönyvet a pap varázslatait
és volt 1 haza teremtő varázslat de ki lehet az a hülye aki a nagy csata közepén elteleportálja magát 1 templombe?:O -
#93 se baj
nekem vmi grófot v mit kellett 1 fejvadászommal megölni 1 eseményen ahol még volt 2 bárd(rájuk kellett kennünk a balhét) na szal volt 1 varázsitalom amivel nem lehet a történelem előidezést megcsinálni ezért a 2 bárd elindúlt ás vmi hegyes pálcával elkezdték szúrkálni 1 bokrot ahol ott volt a halott gróf és így nem is kellett sok mindent csinálnunk haverral mert elintézték magukat... -
Nuki #92 kit érdekel egy nagyképü dalnok??? :D
örültem volna ha végre hazajutok -
#91 döglött patkány! XD
Én meg nuki társábol élöholtat csináltam és a játék végéig le sem esett neki :DD