1651
-
van most nekem 1 pár novellám meg regényem
találtam közöttük 1 iet:A bölcsesség begyulladt zápfoga
alig vártam h elolvassam mert olyan szar volt na szal azt olvani kell... -
ööööö nem?
Dani goblin volt, nem gnom....én voltam gnom nagyon régen a másik csapattal, utolso játék alkalmával...
(sry, hogy ezt mondom, de ahány csapattal játszottam, mind közül a legeslegjobban játszók voltak. És versenycsapattal is összezártak már.) -
Nuki #168 nem te lettél... dani lett XD
amúgy pont a szabályok betartása miatt kértem meg most legutoljára kifejezetten a kalandozóimat, hogy alkossanak olyan karaktert amit a szabályok szerint nem lehetne létrehozni.... lenne benne nevelő-célzat, majd meglátjuk kinek hogy fog leesni.
Tényleg lájt, ezt én mondtam már neked? :D -
nem az a lényeg, hogy üti a kettöt. Persze, a MAGUSban vannak szabályok. De jo történet mellé, jo magyarázattal, vagy a km külön kérésére fel lehet rugni öket. Igy lettem már udvari ork bárd, gnom harcmüvész, shadoni boszorkánymester...
-
Nuki #166 pffff loál :D
#163: ha ismernéd a srácot, még khál varázslót is megengednél neki XD
viccet félretéve: valami hülye manóról (valami blánk, valami rajzfilmben szerepelt), meg yodáról kialakított elképzeléseibe ez illett bele, mondom miért is ne? (igen én voltam aki ezt a bűntettet elkövettem, hogy megengedtem neki..) -
:DDD
nekünk egy félig-meddig hasonlo volt, mikor még régi csapatommal játszottunk. Miért ne, lovaggal voltam. Üldöztünk valakit, és mit tesz a km? ugyanott szálltunk meg. Mikor ez kiderült, szokásos, berohanás, páholás, stb. Nade: Berohanunk a szobába, látjuk, emberünk kiugrik az ablakon (elsö emelet), a tolvaj az ablakhoz rohan, nézi merre fut. Erre mondom, a lovagom is odarohan, és öt is érdekli. Jo jo, lovag nekiindul, odaér az ablakhoz, nade a páncénak van sulya. Ügyességproba. Elvétem, nem sikerül megállni, és maga elött tolva a tolvajt a lovag kiesik az ablakon. Hát a tolvaj nem köszönte meg :DD -
volt olyan h amikor haveron lovaggal volt alkapták és bebörtönözték, a celletársa 1 udvariork volt
a gyerek addig beszélte a hülyeségeket ameddig a km azt nem mondta h jol van megbasz az ork
erre elkezdi haverom "gyorsaság próba hátha én baszom meg őt"
megdobta a hülyegyerek és megbaszta az orkot -
gnóm harcmúvész?!
uti 1mást a 2 nem?:| -
Nuki #162 én mint emberileg utálom őket... például boszorkányok miatt (részben) lett buzi majdnem egy karakterem
-
pedig... 
inkább valami gnom harcmüvész, vagy hasonlok...
nálam nincs ilyen, hogy szeret-nemszeret, egyszerüen élvezd, hogy el tudod játszani. Ha csak olyannal játszol, amit szeretsz, akit amugy is átélsz, abba nincs szerepjáték. Játssz olyat, amit nem tudnál. (én pl. lovag) -
Nuki #160 ha már rangsorolni kell, nálam a boszorkányok és a boszorkánymesterek foglalják el a legalsó helyeket... -
nem szeretem a bátdokat -
Nuki #158 nekem ilyen esetem volt, hogy: najó hosszú kuss után végre egy kis csatalehetőség, bejelentem k100 óriáspók tűnik elő, és jön le a hegyről (egyértelmüen hogy őket támadja) és ilyenkor egyest dobni...
aztán az újradobás se lett több mint 15-16 szóval :D
ezeket nagyon birom :P
#157: igen botor bárd. rég meg kellett volna halnia, a papom még annyit életében nem gyógyított :D -
Mi azon röhögtünk, mikor a Domvik-pap megdobta a gyogyitást még -10es modositoval is ...
Meg mikor bárd életével játszik...meg akart szeliditeni egy wargot o_O
odamegy....warg ráugrik, leteperi, mellkasán áll.
Najo, akkor warg támadást dob(kmi joindulat), +tizenötmillios modositoval, mert mozdulatlan, alul van, stb...ééééééééééééééééééééés....igen! a KM 1est dobott...
namost erre nem tudtam mit mondani, csak szakadtunk a röhögéstöl, szerencsétlen warg, fél méterröl melléharapott... -
mi vmi iennel szoktunk néha röhögni
na csak ott az élőholt varászló és k6-nyi zombit teremt, 1-est dobsz -
Nuki #155 én pont ezért nem ölök meg senkit, mert egy óra az még rekord-sebesség nálunk :D -
a bárd központi személy volt, igy kicsit szétvitte vona a kalandot, de sokszor gondolkodtam rajta :D -
Nuki #153 azóta is keresem van egy ilyen lap:
Negatív tulajdonságok
Pozitív tulajdonságok
Semleges tulajdonságok
mindegyikre k100-al kell dobni és ez alapján kap a karakter egy kijátszandó (pontosabban 3) tulajdonságot.
Egyszer egy Arel papom allergiát dobott és mellé kell k6-al dobni súlyosságot, 6-ost dobott ami a legsúlyosabb.
Oké, egyszer tharrékat kellett megállítaniuk és bejelentettem a kaland közben hogy előjött a patkányszőr-allergiája (tharr templom=nyüzsög a patkányoktól, tudjátok...
), és szegénykém félájultan, úgy mintha epillepsziás lenne fetrengett és vergődött nyáladzva a földön, senki nem értett semmit. Aztán mire rájöttek, meg minden.... jókat nevettünk közben, még maga az áldozat is :D
-
Nuki #152 Km-i jóindulat és a -9 -10 -es módosítókkal dobálózó Domvik pap, már annyiszor gyógyította, méregtelenítette, satöbbi :D -
látod én gonoszabb mesélő vagyok..az ilyen játékosok fél órát játszanak nálam, 1 órát karit csinálnak (miután meghalt az előző) megint fél óra játék, megint karigyártás... elöbb-utóbb megunják... -
Erröl énis tudnék mesélni :D
Én is játszottam olyan sráccal, aki mindig ugy hozta össze a játékban, hogy bajba keveredett. Utálom a gyakos kalandokat, ezért egy-kettö kötelezöt betettem, de övele egy délután alatt 4szer harcoltunk...
Állandoan vagy a km-i joszivem vagy valamelyik társa mentette meg, és ezért cserébe egyszer megelégeltem, és fél-élöholtat csináltam belöle :D
Tetszett neki, mert nem érzett fájdalmat, de még nem ismerte a minuszokat....mintegy 2,5szer annyi volt, mint pozitiv hatás. De legalább tulélte a kalandot.
-
-
nem is rosz ötlet:D -
szerintem maradjatok kutya közönséges emberek....ennyi erővel miért nem fél-aquirok akartok lenni ? -
vissza az előző témához szentetek mi legyen
Xing vagy sytix vér vagy vmi démonherceg vére?
(a fejvadász vérfarkas akar lenni) -
a tolvajnak 18-as szépsége van ő a szépfiú a csapatban
a fejvadásznak is 3-as a szépségen
mert megégett az arca a tűzben bejedugta a fejét a fövő kajába meg iesmik
havernak volt 1 17-es szépségű bárdja
belement a tűzkitörésbe és 10 lett a szépsége totál szét volt égve az arca meg minden de mégis szivesebben néztek rá mint a fejvadászra
szegényt alig tudtuk megmenteni -
4 ép ? az nem rossz..
nekem eddig a legvégletesebb dolga egy törpe harcosomnak volt..
szépség 3k6... dobok: 3
mesélő: dobj újat..
dobok: 3
mesélő: (röhögve) jó, akkor ennyi lesz a szépsége..
én: dehát -1 jön még rá
mesélő: mind1, maradjon három..
és így lett egy 3mas szépségü törpém.. maszkba rohangált, és ha valaki letépte róla a harc hevében, az többnyire bepánikolt, hogy "..ááá..segítsgééég!!!..démon!!!.." -
végülis nem vagy nem tom o.O
mindenki specializálódik a csapatban
a varázsló-nekromanta akar lenni
a fejvadász-élőholt vadász
a tolvaj(4ÉP-vel XD)kalóz
a harcos hilvar -
látom nálatok is elmeborult dolgokat engedélyez a mesélő...
-
nem én lenni sötét harcos és féldémon akarok lenni
amúgy thoroni kobra -
Nuki #140 szóval akkor te lenni varázsló és démont akarsz? :) -
régi E.T. -
Nuki #138 milyen rendszer? -
sytix vagy xing vérre gondoltam -
nem tudnátok vmi jó démont ajánlani
ne malamoth legyen -
tegnap este 8-tól ma reggelt 3-ig játszottunk és oda jutottam és h hilvar akarok lenni:) -
Nuki #134 gyáva varázslók mindég is léteztek :D -
Én a saját lustaságom miatt tök ugyanilyen mesélö vagyok, mint te. Kész kalandot fejben pörgetem. DEhát, jönnek ilyen Nuke darabok, és bejelentik a csata közepén: Köszi, elértem a fejlödéshez szükséges ikszpét, hazateleportálok. (sheralbol shadonba...o_O-na és erre kontrázzak.)
Én mesélö szeretek lenni, mert igy élvezem jobban a játékot, de gémernek sem utolso élmény. Szeretek minél több embert pörgetni, legalább nincs unatkozás, hogy egy emberre szükül a játék.
Karakterre, pedig valami nagyon változatost, és nagyon elüssön az én értékrendemtöl (tharrista sose leszek, de ranagolt ezért szeretem. de pl pap, illetve tolvajt jol tudok kijátszani, mégsem mennék egyiknek se soha :D) -
Nuki #132 megvannak arra a jó módszerek ;D
szerencsére nálunk azért fogják hogy merre akar beindulni a kaland és csakazértsem törnek borsot az orrom alá, habár voltak netszes jelenetek azért igyekeztük megoldani hogy a el tudjon indulni a kaland... :P -
egyéni játékstílus nem nagyon van, bár a mesélési stílusom inkább egyedi..abból áll, hogy nem készülök semmivel, max fejben átgondolom a kalandot..bár nem olyan részletes néha így a kaland, viszont nincs az, hogy a gondosan kidolgozott "ösvényről" letérnek a karik és szívtam..
főleg azért is ódzkódom az előre pontosan megírt kalandoktól, mert voltak olyan mesélők, akik annyira ragaszkodtak az előre kitalált ösvényhez, hogy ha kellett erőszakkal tartottak rajta..