1651
-
#290 :DDDDD
(ez mi, hol?) -
#289 lol -
#288 Márminthogy polcon láttam a hármast, csak nem tudom mi van benne. -
#287 lol..ez most volt humorosba :D
-
#286 nalátod ez jo kérdés, mert én is csak a kettest láttam eddig. Nem tudom, ezért érdekel. -
#285 mint már mondtam a 2. TK megvan... mi van a 3-ban, ami a 2-ban nincs ? -
#284 Nem, a harcosok, barbárok, amazonok még egy másik kieg :D
Az MT illetve a HT nagyjábol azokta az ujitásokat tartalmazza régi rendszerre, amit a Fehér hozott be a köztudatba. Tehát a fajok részletes leirása, kasztok, jobb harcrendszer, felszerelések, stb. -
#283 Mással nem, csak a magiccel. De már azzal se, egy jóideje mellőzöm. :) -
Nuki #282 fú akkor az ki is ment a fejemből sry :P
[örül] -
#281 mi is d20-t toljuk, de ezt már mondtam... főleg azért, mert az idők során nagyon rászoktunk a dnd 3.0 majd 3.5-re, ami szintén d20 rendszer...csak kicsibe különbözik a magus d20-tól.. -
#280 második TK megvan...a harmadik az melyik ? a harcosok/barbárok/stb. kieg ? -
Nuki #279 Ahogy így elnézegettem a beszélgetéseket, örülök hogy van még rajtunk (light+én) kívül olyan aki D20-al játszik... sokan annyira szemellenzősek, hogy nem hajlandók még bele se nézni, pedig annyira jó :))
#261 zvaragabor: te milyen (más) kártyajátékokkal játszol Magicen kívül? ;)
nekem egyszer volt egy demo-paklim, de csak kölcsönbe, végül azzal nem tudtam megtanulni játszani, később meg nem vitt rá a lélek, mert mindig mással játszottam :) -
#278 jovanmá' mond azt hogy dohány, irást sose nézek, ugyis arabul van rajta, amit én veszek. nincsenek ilyen okos feliratok. -
#277 jajj most h magyarázzam el mi az a tabacco?
ez:
-
#276 tabacco? az melyik? nálam csak én pipázok+1 srác dehát ö alig játszik, igy nem tudjuk kihasználni. Engem mondjuk zavarna, mert akkor pipára figyelnék és nem a játékra :D -
#275 amúgy nagy feeling van amikor megyunk játszani viszem a vizipipát meg haver is neki van sok tabacco hozzá és így elvagyunk -
#274 Második, illetve Harmadik TK-rol valaki valamit? -
#273 bevallom az igazat el sem kezdtem olvasni Summárium-ot mert hülyén néz ki az egész be vannak scannelve a lapok de úgy h nem is egyenesen henm ferde meg látszik a másik oldal széle is és engem ez zavar az olvasásban -
#272 1 harci kérdés... nekem tök úgyrémlik, hogy volt valami törpés vert a Summariumban...csak az istennek nem találtam benne...lehetséges, hogy 2 verziója jelent meg a Summáriumnak ? vagy másban lehetett a vers ? sajna már nem nagyon emléxem rá, max szavakra... meg a ritmusra, de azt meg nem nagyon tudnám írásban visszaadni... -
#271 o_O
Jo neked.
Nekem a Fehér pdf-ben, a Bestiárium, ET, 2 valláskönyv van meg könyvben, az Uj Tekercseket pedig ellopták tölem, azt sajnálom, habár sok ujat nem tudott felmutatni a játékhoz.
Summariumot meg régota hajkurászom, hiába. -
#270 nekem
besi,ET,D20,új tekercsek,njk segédlet,SUMMARIUM A teremtés könyve ezek vannak meg pdf-ben -
#269 Besti nekem még van az ET-hez, a piros puha boritásu, nagyon jo, csak tökölök mindig d20ra átalakitani a szörnyeket :D -
#268 Erion és Erigow nem ugyanaz :)
#267: Nekem a Fehér könyv van meg pdf-ben.
#265: igen, lentebb irtam is :)
#266: szerintem dc-n vagy hasonlon tuti találsz, a fehéret is onan töltöttük át pdf-esen. -
#267 nekem amúgy van ET-n csak annyi h nem könyv hanem PDF file -
#266 Uhh én már rég óta. :) Totyikja is van már.
-
#265 hallotatok arrol a játékról amit magyarok csinálnak, rendesena mágus helyszíne azaz Ynev és teljesen ingyenes lesz,netes játék
a neve pedig: Solarah Online -
#264 Itt berényben nagy szó volt a magic, mostanság már nem annyira. Rendszeresen voltak versenyek, szinte minden hétvégén. Egy deckem van, a reanimator deck, attol én sem válok meg. :) De ez már erősen off. :)
Van valakinek bestáriuma pdf-ben, vagy ez is afféle warez fogalom? -
#263 a d20 meg ritka
amikor én vettem 1 boltban mondták h át szokta baszni az embereket a csávó kb 2000ft-al
de én írtam 1 levelet h láttam a weblapon h van d20-uk és h nem e tudnák elrakni a weblapon ki volt írva az ára szal nem tudott rajta emelni
amikor összeülünk kb8fő akkor van 2 db ET
-Erion meg Erigow ugyan az?
vagy Erigow az kisseb faluszerúség most ezt így nem tom mert megszeretném írni a karakterem naplóját... -
#262 Fuh, azokkal életemben nem játszottam rendes másik játékos ellen, de igy sincs kedvem a két paklimtol megszabadulni :D -
#261 Jobbanmondva Magic The Gathering kártyákat adtam neki 2000 forint értékben. :) -
#260 nemá'
Egy haveromnak tizesért kinálták és meg akarta venni. Örülj a szerencsédnek. -
#259 :DD
Nálunk már csak ujjal nyomjuk, de nekem van még egyedül ETm.
amugy már azt hiszem nem kaphato az ET, igy elég magas az ára még emberek között is, egy két boltban talán még kaphato emberi áron, de oda ember ugyse jár. Nekem inkább fehér kéne, hijába van meg gépen, nem szeretem a monitort bámulni :(
(habár ugyis kölcsönkérem ha kell valami :D) -
#258 Okay, akkor első törvénykönv powa. :) kb 2ezerért szereztem be használtan, annyiért érdemes beleolvasni. :D -
#257 nekük úgy van h
amikor haver jön akkor ET
amikor uncsitesóm akkor d20 -
#256 Elsö TK rökéletes. Ma igen megosztott, sokan játszanak még ET-vel és a Nagy Fehérrel is. Nyugodtan azzal játszhatsz, amelyikkel akarsz. -
#255 Hi. Már régóta bele akarok kezdeni a M.A.G.U.S.-ba, de valahogy sose jön össze. Illetve egyszer már játszottam, de csak elhülyéskedés lett az egészből. Pláne hogy az egyik srác megtalálta a polcomon a rock lexikonomat, és azt olvasgatta játék helyett. xD Itt jászberényben nem annyira rpg-znek az emberek, KM meg sztem nincs is. Ill van, de pesten tanul. Ha belekezdek, akkor várjam meg az új könyvet, vagy jó az első törvénykönyv is? Az meg is van. -
Nuki #254 meg a goblin-pálinka-kötél-mantikór négyes... !!!4 (kötél vagy háló) -
#253 Kalandmesterségem alatt nálam is volt néhány, a legjobb eddig a száraz, kényszerfejadag, tulsozott, cipötalpszerü száritott husbol levezetett "husbefött" volt. :D -
#252 fú, hát elszólások terén van kismillió szösszenetem, nem csak magusból...csak összekéne őket gyüjtenem a karilapokról, mert mindig arra irom rá őket.. -
#251 na itthon vagyok de nincs kedvem leírni mert hosszú inkább olvason a Warcrfat végtelen forrás