1651
  • light00
    mert ök tüzesek
  • Brolly28
    mert?
  • light00
    én inkább szövetkezek egy morquorral vagy egy Feketelánggal...
  • light00
    én kérek elnézést
  • light00
    Felbérelsz ellene két félistent meg egy aquirt és megölheted :D
    máris megéri a TP :D
  • Brolly28
    nem is Isten akarok lenni hanem féldémon
  • light00
    cinkelt :D
    haveromnak van egy kockája 2esre cinkelve. Igyis ötböl egyszer mást dobok vele. Meg nem mindegy hogy dobod el, ha erösen dobod akkor nem használ a sulyozás.
  • Brolly28
    :D
    köztudott én midig szarúl dobok néha
    de múlt pénteken kereken 00.00-kor dupla 0-át dobtam
  • PíszLávJuniti
    Első ránézésre kevésnek tűnik érte a TP.
  • light00
    nem viszed kicsit tulzásba? O:
    nem istenekkel kell játszani, elöbb-utobb ugyis meghalsz.
  • Shiwo
    félelmetes az volt, mikor haver íjász-szabállyal 14!szer dobott 4-est d4-en...
  • Brolly28
    VÍTOR (HADÚR)

Előfordulás: Idézett
    Megjelenők Száma: 1
    Termet: N
    Sebesség: 200 ( SZ )
    TÉ: 175
    VÉ: 235
    KÉ: 65
    CÉ: -
    Sebzés: 2K10+15
    Tám/Kör: 4
    Ép: 130
    Fp: 220
    Asztrál ME: Immunis
    Mentál ME: Immunis
    Méregellenállás: Immunis
    Y: 18 (Mesterfok)
    Intelligencia: Kimagasló
    Mana Pontok: 225
    Jellem: Halál
    Tapasztalati Pont: 3475

Gondolati séma:
    Rendkívül agresszív és éles eszű Démonúr. Félelmetes ellenfél. A haláltól nem fél a harcból igencsak kiveszi a részét.

Leírás:
    Fegyverzete egy nagyméretű lovagkardból áll, amit kardművészeket is megszégyenítő ügyességgel és gyorsasággal képes forgatni. Erejéből adódóan ezt minden nehézség nélkül meg is teheti. A vért melyet visel a démonikus sík anyagából és a démonikus síkon készíttetett avatott kezek által, s Purgitiumnak neveznek. Alapból 15-ös SFÉ-vel rendelkezik és ellenáll a legkülönbözőbb hatásoknak is. Például az elemi erőnek is, ami mikor eléri a vértet, veszít 10 E-t. Fegyvere a vért anyagával megegyező anyagból készült. Kimagasló az észjárása még a varázslókat is megszégyeníti. Rendkívül meggondolt, előbb mérlegel, s csak utána cselekszik. Felsőbbrendűségét mindig és mindenkor igyekszik fitogtatni, erre vall az a cselekedete is, hogy a csatába először alattvalóit küldi, s ha már javában folyik a harc, csak akkor csatlakozik. Ilyenkor viszont nem nézi, hogy ki barát s ki ellenség, az-az saját szolgáit sem kíméli, ha esetleg egy kínálkozó alkalmat elszalaszt miattuk, így könnyen meglehet, hogy az általa megidézett közdémonok az ő kardja által esnek el. Mestere a démonikus mágiának, varázslatai közül csak a legpusztítóbbakat hajlandó használni, még akkor is, ha nem éppen a legkifizetődőbb. Mágiája segítségével képes 50 manapontért síkkaput nyitni (kizárólag saját síkjára) mindössze 5 szegmens alatt, s onnan maximum 1K6/2 általa választott „azonos” közdémont szólíthat (csak olyat, aki hűséges iránta), aki mágia-ellenállás nélkül eleget tesz a hívásnak, s 1 kör leforgása alatt átlép a kapun. A KM feladata és jogköre eldönteni, hogy mely démon jelenik meg, és mely varázslatokat alkalmazza.

Fizikai leírás:
    Közel 3 láb magas talpig vértezetbe öltözött démon. A páncélja alól csak vörösen derengő vízszintes irányban enyhén hosszúkás szemei látszanak ki. A vért hollófekete és teljesen matt, a fény legyen mágikus, vagy természetes, sohasem csillan meg rajta. Járása kissé nehézkesnek tűnik a felületes szemlélő szemszögéből. Léptei szinte teljesen hangtalanok, ez a játék nyelvén 65%-os lopózásnak felelne meg, de ez nem azt jelenti, hogy lopakodik, hanem csak azt, hogy közel azonos mértékben lehet felfigyelni lépteinek zajára. Szemeinek köszönhetően folyamatosan ultralátással szemléli a síkokat. Ha legyőzik, s testét megfosztják a páncéljától, akkor alaposan meg kell szenvedniük, ugyanis a vért teljesen hozzánőtt a méregzöld húsához, amolyan bőr gyanánt. A vért értéke körülbelül 400 Mithrill azaz 40000 arany pénz, a fegyver értéke körülbelül 50 Mithrill azaz 5000 arany pénz. A vértből és a fegyverből csak a démoni síkon lehet újat vagy mást kovácsolni, de ezt a feladatot is csak egy varázsló segítségével végezheti el bárki.

Végezetül a vért átkovácsolásának adatai:
    A fémvért típusától függetlenül az SFÉ-hez +5-öt az MGT-hez +2-t (de így sem mehet 0 fölé) kell adni, az így készített vért az adott típusú mithrill vért árának kétszeresét éri. Az eredeti vértből kettő félvért típusút, vagy egy teljes és egy mellvért típusút lehet kovácsolni. A fegyverből két lovagkard méretű vagy 20-25 tőr vagy másfél pallos méretű fegyver készíthető. (A vért és a fegyverek keverhetőek is. Pl.: Ha valaki csak fegyvereket vagy csak vérteket akar készíttetni.) A fegyver értékei : +1 Tám/Kör, +5 sp, +20 TÉ, +20 VÉ, +15 KÉ és mágikusnak minősül.

másvalami?
  • Shiwo
    mondjuk a d20 jó dolog...főleg mikor a mesélő tévedésből a mesélő d10-zel dob támadást..

jah..nálam a "d" az dnd-s beidegződés...ott d10, d20, d4, d6, stb van... (dice)..meg mondjuk jobban is hangzik, mint a tíz oldalú kocka..arra hülyén néznek az emberek :D
  • Brolly28
    gecc tegnap amikor játszottunk
    havernak van jó pár kocskája legalább 25
    kint volt 1 d8 és zöld d6
    és haverom amit dobott d6-al azt megdobta d8-al és ezen röhögtünk
    gecc félelmetes volt
  • light00
    azmegmilyen? :|
    nincs is ilyen közdémon.
  • Shiwo
    izé.. 22 :P
  • Shiwo
    énis! énis !

12

• light00
    nemér :\
    most én dobok.
    ...
    ...
    1
    :C
  • Brolly28
    megvan kitől lesz a vér amikor hilvar leszek:D
    Vítor
  • Brolly28
    1
  • Shiwo
    volt olyan, hogy mókusok elől kellett menekülnünk...mindegyik harapott 1 hp-t...jött vagy ezer...és nem volt tömegoszlató varázslónk/tűzvarázslónk/satöbbink..
  • Shiwo
    hacsak nem az az összefüggés, hogy a röhögéstől leburitottad magad vele :P
  • light00
    k20 pillango rádtámad.
  • Shiwo
    érdekes összefüggés..pláne, ha nem bodzatea volt :) meg témához kapcsolódó is :D
  • Brolly28
    lol most ittam 1 teát és olyan bodza szagom van:\
  • Shiwo
    nah ezaz, hogy nem.. vmi kis nyüzüge 160 cm-es tolvaj volt..normális esetben kb annak kellett volna történnie, mint amit írtál :) de nem..és mégcsak indololt se volt, hogy hogyan is úszta meg, mert semmi mágikus nem volt a környékén és nála se.. (a csapat varázslója lecsekkolta..)

szval szeretem, ha egy mesélő képben van...az ilyenekből születnek az olyan aranyköpések is, mint a "JK: milyen messze van még a hegytető ? KM: közelebb, mint egyel lefele..."
  • light00
    XDDDDD
    hogy gondolta? ráddölt kilapulva?
  • Shiwo
    így már más a helyzet :)

bár akkormár berobbantottam volna az ajtót tokostúl :D

ajtóval mondjuk olyan eset volt, hogy a 23!-mas erejü khál harcosom berutga az ajtót..mondta is a KM, hogy az ajtó kivágódott..(csodálkoztam is, hogy nem szakadt ki a helyéről..)
    kérdeztem, hogy mit látok bent ? mondja, hogy semmit..mondom erre, hogy bemegyek..majd a KM közli, hogy hátbatámadt 1 csóka..kérdeztem, hogy mégis honnan..válasz: hát az ajtó mögül...
  • Nuki
    akkor nám sokat tévedtem
  • light00
    Najo, lyukas emlékeket most betömködöm

Az egész tényleg ugy volt, hogy tetü lassan mentünk, sarkonként csapdát néztek, kulcslyukon benézegettek fél orát, és ez nem igazán tetszett. Bevállaltam, megyek én elöl. Haladtunk is, mentünk gyorsan ajtokon át, majd az egyik ajtonál valaki ilyen 6. érzéket dütött el, s ajto mögött gonoszság. Mondom jo, benyitok. De a többiek korusba, hogy vigyázz, inkább nézz be a kulcslyukba.
    Na nálam itt betelt a pohár, és jol kikáromkodva magam, bekiáltottam, hogy a "f@szom néz bele abba a rohadt kulcslyukba!"
    Erre az egyik vad röhögésbe kezd, és mikor levegöt vett, boldogan ujságolta, hogy bedugtam a nemiszervemet a kulcslyukba. A km meg kapva kapott az ötleten, és köv. jelenet, én ott tömöm a kulcslyukat, ki mit tesz?

ennyi a sztori :D
  • Nuki
    nálunk meg szerintem elege volt mindenből és dühében mondta ezt

[apro]ték
  • Shiwo
    fú..az nagyon komoly, mikor a banda méterenként megáll, mindenhova behallgatózik, mindenhova bekukucskál, stb.. mondjuk nálam már lötte ilyenkor szemközt egy jól elhelyezett csapda a kiváncsi játékost..
    az, hogy a f@szát dugja bele, meg egészen nevetséges..már ott kikezdhették volna a társai, hogy "mivan koma ? a tied belefér ebbe a kicsi lyukba ?"
    arról nembeszélve, hogy a Sogroniták elvileg mogorva emberkék, akik sztem nem alacsonyodnak le ilyen tettekre..szval nálam lehet rákoppintott volna a fejére Sogron..
  • Nuki
    nos ha jól emlékszem a sztorira, 3-4 éve volt, amikor 9-esek voltunk :)
    Az indítékra nem emlékszem, úgyhogy kipótlom ami így hirtelen eszembe jut, aztán bácsi kijavít :)

Szóval a parti tetűlassan haladhatott, mert mindég benéztek a kulcsjukon a játékosok (dreonnar boszorkánymester kalandja;)
    ami biztos, hogy a tűzvarázslónk megelégelte a dolgot, és azt mondta hogy beledugja a nemiszervét a kulcslyukba. A másik eszes meg fogta, és belerúgott az ajtóba...

szerintem ti is tapasztaltátok már, hogy így utólag elmesélve 1-1 jelenet nem is annyira vicces, de ott helyben, abban a hangulatban átélve szokásos "szakadtunk a röhögéstől" :)
  • Shiwo
    ott úgy van, hogy nem elterjedt a pszionika, külön kaszt van rá..és az sem alapkaszt..(tán a legelső dnd-ben az volt, de mára már nem)

alapvetően 6 féle pszionika létezik és mindegyikbe vannak csunya dolgok..egy telepata gondolatot olvas, elbűbájol, átveszi az uralmat az agyad fölött vagy csak egyszerüen pszionikus csapást mér az agyarda, amitől padlót fogsz...
  • Brolly28
    dnd-t nem ismerem sajnos de hallottam róla
  • Shiwo
    ilyesmit én is csináltam dnd-be...csak ott psion telepata voltam, drowelf nőböl, kissé domina beütéssel, és így elmaradt a "viszonzás" :)

bár a társam, akit előre rugtam magam elött a lépcsőn, sikeresen kisütötte az összes csapdát és még túl is élte...
  • light00
    Ha már igy állunk, Nuke, légyszives meséld el nekik hogy csináltatok belölem kulcsmágust...
  • Brolly28
    megérdemelte:|
  • Nuki
    valaki hívja fel (biztos valakivel ki akartak b*****aszni)

#291: deeeeeeeegonosz
  • Brolly28
    van 1 elfem
    tagnap vmi bányában voltunk ahol zombik vannak és csak vér van bennük semmi szerv
    és a haverom a varázsló "bekapcsolta" a 6. érzéket és az ajtó elöl veszélyt érzett ezt elmondta nekuk erre a fejvadás kilök bele a csöpögő vérba ami a plafonról jön
    az ajtó magától bezáródott de nem volt semmi kinyítottam és játékon kívül elkezdem "nézzétek bloodelf vagyok"
    ezután átmentünk 1 másik szobába ami fürdő volt ott volt 1 nagy medence tele vérrel elöl volt a fejvadász mögötte én mögöttem 2 varázsló erre mit csinálok belelököm bosszúbol a medencébe
    és 20 percig arról beszélt h belelöktem a medencébe és h mennyire félt