Gyorsan emelkedik az internetező nők száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képernyővédőket cserélget?
hol az a stori?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
(na jó, mondjuk most is épp bulizik vagy miccsinál)
na tessék, egy story pheelrol ... engem meg majd jól leszid 😛
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
hadd tudjak zaftos sztorikat erről a pheelről
mit perverzkedik ha épp nem ámítógépközelben van
mondtam neked
nem száll le erről a sulinetről
na mond csak a többit
Egyébként nem rossz a sulinet, csak lenne 1 csepp agyuk is a szőrösmellű dekoltázshoz 😊
Ha nagy leszek, tinilány leszek. Jó? :-PPP
Többet nem mondok, mert aztán még megsértődik, hogy mindenkinek elmondok róla mindent 😛
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
amúgy rájöttem nem is kéne nekem topmodell
egyik fellépés a másik után...
á
inkább legyen itthon és kúrjunk
te még sosem cseteltél?
ott minden csaj nagymellü és topmodell
igaz állítólag csak 15 évesek és ez az egyetlen dolog igaz abból amit mondanak
Szal' nem mondom, vannak olyan csajok/nők, akik vágják az informatikát, mint kés a vajat, de ők olyan ritkák sajnos, mint a fehér holló. A legtöbb csaj teljesen analfabéta a számítástechnikához és leginkább érzéke sincs hozzá.
Kb. ennyi a véleményem röviden és tömören.
S mégegyszer is bocsi azoktól a lányoktól/nőktől, akik nem ebbe a kategóriába tartoznak...
Ui1.: Amióta lejárt a psz-em és eljöttem a csajkóterból, azóta 2x összeburúlt a LAN-háló, kinyúvadt a server + a scanner és a gépek 90%-a leginkább nem működik... szóval erről ennyit.
Ui2.: Akinek nem inge...
igaz valóban nem a virtuális térbe hanem ide az igaziba