31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#278 Én a Mayát utálom,az egy ribanc! -
djukel #277 En Magdi nenit egy szivlapattal utnem agyon de nagyon. -
#276 hát sztem még kisribanc korban van, majd később meglátjuk milyen lesz. -
#275 Eggyet értek veled hogy jo csaj Csifo Dorina!
Amugy vedd a Barátok Közt magazint,(ha ma olvasod az üzimet akkor már mehetsz az ujságárusokhoz)Tuti benne van ö is!
Amugy meg itt van a galériája:
www.baratok.hu
Bövebben itt!(lent kék betüvel)
-
#274 -
#273 -
#272 Barátok közt 2005. augusztus 22.
Hát nézzék, rövid volt ez a nyári szünet, mint Anettka űrhajós pályafutása, az RTL nem hagyott menekülési útvonalat a függőknek, természetesen a tegnap este ott talált a fotelban, egy üveg uborka és egy tányér marhapörkölt társaságában, ha már egyszer veszélyesen élek, ne aprózzuk.
Zsolti bácsiék még mindig az aranybánya titkát kutatták, pontosabban Ferkó siránkozott, a jóképű csapos meg igyekezett kiásni magát a rájuk omlott tárnából. Közben odakint egy kutyasétáltató fószer simán elsétált az autójuk mellett, így a rendező a végtelenségig fokozta az izgalmakat, legalábbis a hollywooodi filmeken kevésbé edződött nagymamák és bolti eladók számára.
Feri volt a gyengébbik láncszem a kétfős valóságsóban, mely a Bányába Zárt Emberek címmel is futhatna valamék csatornán, folyton azon parázott, mi van ha nem jutnak ki a bányából, vagy csak sejtette előre, ha ez bekövetkezne, a príma fogsorú Zsolti hamar rájönne az emberevésben rejlő lehetőségekre.
Ezt meg is erősítette a társa, mert közölte vele, vagy befogja a száját, vagy nem fog kijutni élve a lukból. S tovább pakolták a köveket, nagy erőlködések közepette, kár, hogy mikor Zsolti az egyiket neki dobta a másiknak, az felpattant egy kicsit aztán visszaesett a helyére, mintha műanyagból lenne, de bizonyára ez egy különleges aranybánya.
Nem is tartott sokáig, míg egyszer csak huzatot kezdtek érezni, de ez nem azért volt, mert Feri ásított, hanem mert sikerült egy kis rést túrni a sziklák között. Indiánimitátor barátunknak rögtön meg is változott a hozzáállása, rájött, eredetileg meggazdagodni jöttek ide, felajánlotta Zsoltnak, alapítsanak közös vállalkozást a bányászatra, mondjuk Vakond & Izzadtfelsőtestű Csajokatbepisiltető Bányászok Rt. néven, de Zsolti közölte vele, ne beszéljen hülyeségeket, előbb fizesse vissza a tartozását, különben letépi a fejét és bevilágít a tüdejébe a zseblámpájával. Ennyiben maradtak, már csak egy utolsó erőfeszítés kellett, hogy kikússzanak a fényre, de amint Barta bekukacolt a „sziklák” közé, egyszercsak csomó föld omlott a fejére, Feri géphangon azt kiabálta, „Jaj, már megint, NE!”, ekkor borítottam magamra majdnem az uborkásüvegből a levet, Oscar díjas alakítás volt.
Namost máma estig izgulhat mindenki, vajon hagyja megfulladni az uzsorás főbérlőjét és csak fél óra múltán húzza ki a föld alól, majd kisétál, mintha mi sem történt volna, vagy ennyi esze nincsen sem a gyaluk és kalapácsok rémének, sem pedig a sztoliizéknek.
Közben otthon Kleó és Miki (egyébként úgy láttam mindenki szabaccságon volt, mert folyton társadalmi életet éltek, senki se dolgozott) a Rózsában felváltva szőtték az esküt össze, Miki egész napi feladata az volt, derítse ki, rájött-e Zsolt, hol a bánya, ez persze csak ujjgyakorlat egy ilyen helyi érdekű Jockey Ewingnak. Meglátogatta kedves feleségét lakásukban, rákérdezett, egyedül volt-e a Barta bármeddig is a bányadossziékkal, egy testcsellel kikerülte a kellemetlen kérdést, hogy mi a francért kíváncsi erre, újabb bizonyítékát adván annak, hogy egy házasság akkor is működhet, ha folyton hazudnak egymásnak. Már ahogy azt a BK-ban elképzelik.
A kórházi különkiadás a zaggódó családdal kezdődött, doktorbácsi nyugtatgatta Kertészéket, nyugodjanak meg, ők mindent elkövetnek, hogy megmentsék Tildust és a gyereket, erre természetesen Manyus kapott három infarktust, Apus folyton a laposüveget kereste a farzsebében, Monó meg még növesztett három centit a haján elől, így gyakorlatilag nem látott semmit, Pali simán csak falfehér volt, gondolom így akart beleolvadni a falba. Persze nem is Manyus lett volna, ha nem kap össze a vejével, ki menjen be az agonizáló Tildushoz, hiszen ő a nagymamája, azt meg a Családi Lap is megírta, az mindent visz, mint autóskártyában a Lotus.
Végül kiegyeztek benne, Pali próbálja megvigasztalni a megcsípett leányzót, de végül nem tom melyikük volt jobban rosszul a kórteremben. Mikor először megláttam Tildát, azt hittem a nyaka is eltört, ezt eddig még nem ismertem a darázscsípés tünetei között, de tudjuk, hogy a BK-orvostudomány egy külön tankönyv az egyetemeken.
Tilda azon aggódott, megint nem mennek nászútra, valamint hogy biztos ő a hibás, mert megcsípte a darázs, erre mondta később Apus, biztos a gyógyszerek megzavarták a gondolkodását, de ne haragudjanak ez alapján azt kell feltételezzem, gyerekkora óta gyógyszerezik otthon ezt a gyereket, mert mióta szerepel a sorozatban hasonló baromságokkal szórakoztatja a közönséget.
Monó közben Gézut értesítette a váratlan balesetről, aki éppen a harci maciját csomagolta vissza a cipzárja mögé a lakása nappalijában, nem tom mit rendetlenkedhettek Kingával fényes nappal. És éppen kapott egy hívást, hogy menjen tárgyalni a motorboltról egy pasassal, ezért nem tudott bemenni gyorsan az unokahúgához, mire Monó olyan képet vágott, mint akinek elvették a kislapátját a homokozóban. Annyira „imádom” mikor ilyen álproblémákkal egész jelenetsorokat végig tudnak szenvedni, végül valami tévedés folytán Kingának jutott a szerep, hogy megmondja az okosat, Gézú gyorsan húzza el az aszott fenekét a tárgyalásra, igyekezzen hamar befejezni és aztán tekerjen be a kórházba, de úgy hogy lobogjon a motoros kabátja utána. Hogy mi a csöcsért nem lehet ezzel kezdeni ?
Manyus közben G. atyát is igénybe vette Tildus megmentése érdekében, legalábbis elment a kápolnába. Pali maradt ott Apussal, hátha közben történik valami, mittomén kinő Tilda agya vagy ilyesmi. Szegény férjnél azonban eltörött a mécses, teljes beleéléssel adta elő az aggódást, biztos meg akarta cáfolni a bulvárlapokban megjelent hazugságokat, jelentem nem sikerült.
A harmadik vonal ollan rém unalmas volt, (igen még az előző kettőnél is) hogy gondoltam, közben elvégzem a szokásos manikűrözést magamon, de Emma már az elején vágott néhány olyan grimaszt, hogy úgymaradtam. Azok a rettenetes erőfeszítések, hogy elrejtse a fogait az ajkai mögé és sértődött képet vágjon a végén már arra késztettek, hogy a kutyámmal közösen a szoba közepén ugráltunk és azt kiabáltuk: „Hajrá Emma, menni fog !”
A lényeg röviden: Emmában Andráson kívül valami politikus vérvonal is van, mert hazudik éjjel, hazudik nappal, a haveroknak és az apjának azt terjesztette, őtet verik a Berényi lakásban, ettől persze Zsu kiborult, azt meg ugye tudjuk mit jelent, erős levegőkapkodás és hangfelemelés, ami azonnal kisebb hurrikánokat és tájfunokat okos mintegy 10 km-es körzetben. Nehezen is bírta ifjú hősnőnk, persze minek kezd ki egy ilyen régi harcossal mint az ex-butikosnő. Emmának volt fegyverhordozója is, ki más, mint Nóci, aki folyton adta alá a tüzet, toljanak ki Zsuval jól, írjanak névtelen levelet a kleptomániájáról annak a társaságnak, ahová készül belépni, tanulja meg, hogy nem pofozkodunk csak úgy. Tónit is bevonták a buliba, gondolom olyan szent pontból, ha buknak, szívjon már ő is egy kicsit, de abban meg megszólalt a tolvajbecsület (gyönyörű képzavar:) és lebeszélte Emmát, hátha nemsokára megbocsát neki a gonosz mostohája, lesz vidámság, meg mindennap Tibicsoki.
Ezen elgondolkozott a fogorvosok réme, és annyiban maradtak kivárnak egy kicsit.
Zsu közben Nórát bérelte fel, nem terveznek-e ellene valami galádságot a kölkek, de az nem tudott meg különösebbet, csak hogy Emma teljesen meglepetésszerűen nem az igazságot adja elő nekik, mire Zsu megrémült, mer’ mi lesz így vele, mindenki azt hiszi majd hogy egy erőszakos nőszemély pedig nem is, csak egy buta liba, az mennyivel jobb ugye.
Nóra szerint nem lesz semmi baj, bár a gyerekek nem fogják fel, milyen következményei vannak ha nem mondanak igazat, de ő mindig kiáll mellette, sosem fordul el tőle.
Már látom is magam előtt, ahogy Zsu besokall és kelet-európai Thelma & Louise-ként elindulnak a XXIV. kerületben egy nyitott tetejű autóban, retiküljükben egy pisztoly és jaj annak aki az útjukba áll…
-
abonyitomz #271 neked a pamela anderson tetszik akkor az tetcik , nekem Noémi , na aki tud mondjon elérhetőséget , esetleg lakcimet -
#270 vagy úszó P -
#269 :DDDD -
#268 pedo???
-
#267 az még kislány -
abonyitomz #266 ó Noémi a filmben -
abonyitomz #265 CSAFÓ DORINÁRÓL KÉPEKET HOL TALÁLOK ???????? OLYAN ARANYOS CSAJSZI!!! ESETLEG HOL ÉRHETEM EL ?????????? -
abonyitomz #264 régen irtatok ide -
#263 AKI NEM NÉZIn NATALIRA ÓREJÓ MEG THÁLIASZÍNHÁZ BUZI!!
Ez a sorozat ami jó, nem a valovilág milój afújj. Rámjött a hányinger........ -
#262 király sorozat
egyebet nem tudok mondani -
Pill #261 Miklós igencsak kezd kopaszodni!
Nórának iszonyat ronda a feje ha nevet.
Brigi ugy vicsorog mint egy kutya.
Vli bá hatalmas arc.
Barta nagyon jól játszik! Radnics is jó fej.
Laci: "...kérlek..."
Gyuri mindig csak az mondja hogy: "Hö" "HÖHÖ"
Egyébként tök jó a sorozat
-
Bad Boys #260 Jó film,mindog tudnak kitalálni újsztorit
nem unalmas. -
#259 bázzzzzzz.....???? -
#258 én azt nem értem, hogy ennek a csajnak hogy tetszeet a Dezső -
#257 LOL -
#256 "Ez az egész sorozat úgy fárasztó ahogy van.
Nem tudom miért nézem, talán megszokásból.
Ezek a nevek meg katasztrófa!!
Géza, Dezső stb... Mai világban mikor adnak ilyen nevet a gyereknek.
60-70 éves papák futkároznak ilyen névvel.
Vicc!!!!!" (BUTRAGUENO)
Innen idéztem -
#255 S.O.S. -
#254 ha nem nézed honnan tudod? P -
#253 Remélem a Danika visszatár majd a sosrozadba!!!!!!!!!!!444 -
#252 ez meg megy? -
#251 sohasem néztem mert egy rakás szar
sőt
idiótának tartom azokat, akik nézik -
#250 up -
#249 itt a helyem.
ja má be járatta vili! -
#248 Jaja! Vén pi**a! -
#247 Magdi nénit vinné el már a ráááááááák :)))
-
#246 már nem szerepel P -
TneX #245 Sojmos márton rulz :D -
#244 sztem meg egyre szarabb,már nem is nézem -
#243 inkább miért...hogy nézzed,v. a László v.ki a szemébeverte és... -
#242 van aláírásom a mafiózó mikitől -
#241 hol? a paplanon? -
Augustus Gigo #240 mé csak így megvakult? vazz:D -
#239 megtudhatják a következő, vagy az azután következő, vagy az azután következő, stb. epizódban! és most.... reklám!:-)))