31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#318 24 vs Barátok Közt :D:D:D:D:D:D
EZ nagyon jóóóóóóóóó!!!! -
#317 nemisnemis! hool volt benne? -
angelus #316 bakker csak aki csak a te hozzászólásodat olvassa azt hiszi olyan sori mint a 24... amugy a blikkben benne volt, hogy András az... -
IceTom #315 biztos olyan személy lesz akire nem is számtiunk:).mint pl Kinga esküvöjénél.mindenk mást gondolot.hogy mi lesz.azt senki nem gondolta volna hogy belép a férje:D -
#314 Vadász Feri tuti nem :DD
Szerintem vagy akit ki rugott, vagy Maja :P -
#313 tegnap meg mikor a vili meg a kinga beszéltek eg ymással szemben, rájuk merőlegesre meg magdi az ablakbol leste őket, majd mutatta magdiák házábol az eseményeket, akkor meg már vili volt neki hátnak, pff -
#312 hát az tényleg igaz, de nem csaka találkozásokban, mindne eyes ajánlóvan reklámozta ahogy lelövik
persze majd augusztusban isméltik az utolsó hét eseményeit egymás után afféla baerátok közt maraonban, mert hát ugye a legtöbben most nyaralnak, ugyse látják, akinek meg nincs pénze hogymátogassa az utazási irodákat, az kapja be és nézze a bud spenereket, illetve az unalomig ismételt szarokat.
és nem érdekli őket h spoilereztek egy hatalmasat minden 20 ik percben:( -
#311 Hát de hangtompítóval 50 méterről bokorból találomra lőni
Úgy lett volna az igaz, odamegy a figura, fél méterről egyet fejbe egyet szívbe , ugy nincs az a dilemma hogy most meghal vagy nem -
#310 jajaja sztem is -
#309 De ez olan hülyeség, ekkora spoilert, elötte bejelenteni, semmit értelme...Amúgy meg szerintem az a fickó, akinek egy 10 ezressel próbálta kiszúrni a szemét..:D -
#308 MIKIKE NEM halt meg, mivel mondta, hogy a következő forgatásokra majd visszanöveszti a szakállát... erről ennyit, várhatunk a semmire 1 hónapig -
#307 azt én is észrevettem:D -
djukel #306 Tegnap Berényi Miki a szokásos idióta félhosszú hajjal feküdt le, aztán reggel rövid séróban császkált a konyhában. Faszkalap lúzer rendező:) -
#305 Nem akarok köcsögölni de a vadász feri lesz az:)) -
angelus #304 Nem akarok köcsögölni tegnap volt a Reflektorok Találkozzásában h Mikit lelövik a rész végén és egy hónapig lehet találgatni h ki tette... -
#303 évadzáró duplaepizód -
ugot2know #302 mehótt Ákos,Barta gengszter meg a sitten -
#301 téker -
#300 Szereplők :D
Kár hogíy tegnap nem vetkőztette tovább kingát a nyanya. -
Phat Smoker #299 öö..kicsit lemaradtam, vki eltudja mondani, hogy mi volt az legutóbbi 300 részben ? :DD -
#298 hülye vagy te -
#297 Mindenki meghalt. -
#296 mi volt az utolsó 3 részben? -
ugot2know #295 mármint kit? -
#294 ki verte meg ezt a szerencsétlent? -
#293 Szerintem az Argentínok!!!:) -
R9 #292 nah ki fog nyerni? :] remélem miki -
#291 hatalmas baki a barátok köztben!:D
Régebben a drágalátos Berényi miki ( vagy nemő) volt vmi ksi üzlete, és a rendőrség kereste. a rendőrnagyot szokol péter játszotta ( meg is jegyeztem, akoriban az egiyk kedvenc szinkron szinészem volt, és furcsa volt a valódi arcát látni:D)
Erre a mult heti péntek és mostani részben férfi"táncost" játszott igaz másodállásba de most közölte hogy ő is szinész, legalábbis a szerepe szerint....
Szal utolérte magát a barátokközt sorozat, elfogytak a szinészek:D -
#290 Budapest - Súlyos balesetbe keverednek a Barátok közt fiataljai a holnapi részben. Megcsúszik és fejreáll egy meglovasított autóval Egresi Tóni és haverja, Máté, miközben a barátai a kocsi hátsó ülésen arról akarják meggyőzni, hogy hagyjon fel az autólopásokkal.
- Tudtuk, hogy teljesen be van biztosítva a jelenet, de azért mindannyian paráztunk egy kicsit - vallotta be a Tónit alakító Dósa Mátyás (18).
A sarkvidéki hideg ellenére a többiek is jó bulinak tartották a forgatást, bár sokat küzdöttek a bepárásodott ablakkal.
- A borulást megelőző jelenetek alatt tréleren húzták az autót, nem ment a motor, így beleheltük az ablakokat, folyamatosan törölgetni kellett. Éjszaka forgattunk, vagy vártunk, hogy elálljon a hóesés, nappal pedig suliban voltam. Még egy matekdogát is meg kellett írnom - emlékezett vissza a kissé viszontagságos forgatásra Galgóczy Gazsi (17), a Barátok közt Mátyás Ricsije.
- Nem volt egyszerű, az biztos, de tíz év ismeretség után végre azt is megéltük, hogy fejjel lefelé fekszünk egy autóban - viccelődött Csifó Dorina (17), a Tóni szerelmét, Noémit alakító fiatal lány. Ő ideiglenesen még operatőri feladatokat is ellátott a forgatás alatt, az ölében volt az a kamera, amely a borulást belülről vette fel.
-
#289 -
#288 Mónika és Géza tényleg összejöttek? -
#287 Minden jót Mónyika miért lép ki? -
#286 it iz. -
#285 titokban nézitek mi? :O -
Prof William #284 Nem szeretem a BK-t de ilyenek jöhetnek még! -
abonyitomz #283 -
#282 hu te asztán böbeszédö vagy!
mint én :))) -
#281 Ez egyszerűen zseniális volt :) grt (hehe, jobb későn, mint soha) -
#280 hét belőled kinéztem h nézed ezt a szart -.- -