31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#358 nah megnéztem egy ilyen mini elpizódott LAci uj ruhája néven, hát elégég lol de azért tetszik..csak sok ennyi pénzt kiadni minden egyes epizódra... -
#357 Igaz! És a maya ilyen!!! -
Balázs 17 #356 ez egy olyan személy szerintem aki régebbről való, mert nemtudja, hogy miklós és nóra elváltak... szentem
-
#355 már cwsak alig több mint 2 hét van vissza. -
#354 lol most vettem sézre h a barátok közt kívben mutatják a jelentet az adott "gyilkossal" :DDd -
#353 persze ha csak 1 epizód ennyi, akkor nem kaptok semmit se:P -
#352 Az túl egyértelmű lenne. -
#351 A népszerű sorozat, a Barátok közt részeit Magyarországon idén először a nyári szünetben sem kell nélkülözniük a rajongóknak: az RTL Klub sorozata a tévében nem látható mini epizódokkal jelentkezik mától, melyeket a pannonos nézők wapos mobiltelefonjukkal érhetnek el.
A Pannon WAP oldalán négy héten keresztül hetente jelentkező új, kifejezetten mobiltelefonra forgatott, egyenként 4-5 perces részekben a jól ismert szereplőket ezúttal kicsit másképp láthatja az, aki igénybe veszi a különleges szolgáltatást. A néhány perces részeket kényelmesen végignézhetjük, ha az arra alkalmas mobilunkkal mobil szélessávú lefedett területen tartózkodunk.
Az epizód megtekintésének egyszeri díja 290 Ft, mely tartalmazza az adatforgalom díját is.
ha van rá igény, feltöltöm vhova, biztos van 18 +os is:D:D:D
de csak hétvégén szedem le -
paulthomas #350 Hali.Szerintem az a művezető lőtte le. -
#349 Mégis milyen biztos forrás?
Sztem nem ő volt. Egyébként megölésről még nem beszélhetünk mert nem halt meg. -
#348 indiTÉK? -
#347 Zsófi ölte meg
biztos forrás :D -
#346 Úgy mint ahogy más meg megnéz olyan műsort ami mondjuk nekem nem tetszik. Másnak más tetszik nekünk meg ez. KÉSZ -
pauly #345 ilyen szemetet hogy lehet nézni... -
#344 És ha a Magdika volt? -
#343 Nem biztos. Sokan kiakarták nyírni. -
#342 en a takarito csajra gondolok akit Miklos dugott -
cocobanana #341 Kit löttek el?? Megölték Bartha Zsoltot?? Mert akkor Berényi Miklós lötte el Zsoltot -
#340 http://us.imdb.com/title/tt0175383/fullcredits -
#339 amúgy lehet h meghalt hisz anno ákost is megölték benne, igaz azt ugy is adták el, nem évadzáró rész volt. ment a fenyvesi klaudiához és falhehér aracal mondta aklaudiánka h ákso meghalt...
viszont évadzáróként meg leszúrták egyszer gézát.
de az is faca lenne ha hirtelen átvált scifibe az egész, barátok közt 20 év múlva, a nóri gyereke felnött scár és nyomozni kezd h kiderítse ki vot az apja, majd ki ölte meg:D -
#338 24 vs barátokközt loál:DD -
ugot2know #337 a keresztapa volt -
#336 Ezt én már egy csomószor montam. -
#335 Szerintem Bandika lesz, a kis játékstukkerével:D
-
Prof William #334 Mint a Gyilkosság az Orient expressben. Ott is mindenki bennevolt a gyilkosságban. :) -
IceTom #333 én meg ma Andrást láttam,hogy lelövi! lehet az egész ház lakói löttek rá:) -
sagica #332 szerintem a művezető volt,de Miki úgyis feltámad -
#331 #314
amugy sztem is radnics, vagy embere
vagy aki belökte egyszer a tóba :D -
#330 lol az csak sms játék ma pl. a claudia lőtte le :D -
Prof William #329 Amúgy ha egy kis esze lettvolna a Hitman bácsinak/néninek akkor közvetlen közelről még 2 a szívbe 2-a fejbe. :) De persze akkor biztos nem élné túl. :) Mellesleg meg biztos túléli. -
#328 Láttátok a bemutatót most?
Komolyan a Zsófi tehette?Végig a művezetőre gondoltam, eszembe nem jutott volna a kiscsaj. -
#327 Ugyanmar!
A dilis szoke csajra nem gondol senki?Szerintem tuti o volt! -
ugot2know #326 A Miki felébred,mert az eddigieket csak álmodta,benn vót a Dallasban! -
#325 Most miért kellett illúzió rombolónak lenned?
-
KnightRider #324
Az egész hátterében egy szövevényes ügy munkál. Magdi néni valójában Natasa Szergejova Kuzmics, szovjet ügynöknő, Vili bácsi pedig Bill Gardener CIA kém. Feladatuk egymás likvidálása volt, de első találkozásuk alkalmával rögtön halálos szerelembe estek, és felfüggesztették ügynöki múltjukat. A magyar hatóságok új személyazonosságot adtak nekik, és kertvárosi proletár család álcája alatt telepítették le őket. Igen ám, de az angol titkosszolgálat tartott tőle, hogy a két ügynök túl sokat tud, és hosszú évek alatt kinyomozták, hogy hol is vannak. Utánauk küldték legfainabb ügynöküket, Michael Berenie-t, vagyis Berényi Mikit, hogy férkőzzön a közelükbe és likvidálja őket. Azonban Miki ellen küldtek egy ellenkémet, aki végül is kivégezte Mikit, vagy legalábbis megpróbálta!
-
#323 Sztem Magdi néni volt mert Miki Sáros lábbal ment be a lakásba -
#322 Szerintem a Radnics bérelt fel valakit(Hitman). -
#321 -
sorti #320 Hoffer Misi lőtt, hogy megbosszulja amiért buzivá tette :) -
#319 A bandika lőtt.