31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• akyyy
    nah megnéztem egy ilyen mini elpizódott LAci uj ruhája néven, hát elégég lol de azért tetszik..csak sok ennyi pénzt kiadni minden egyes epizódra...
  • JAS 39
    Igaz! És a maya ilyen!!!
  • Balázs 17
    ez egy olyan személy szerintem aki régebbről való, mert nemtudja, hogy miklós és nóra elváltak... szentem
  • JAS 39
    már cwsak alig több mint 2 hét van vissza.
  • akyyy
    lol most vettem sézre h a barátok közt kívben mutatják a jelentet az adott "gyilkossal" :DDd
  • akyyy
    persze ha csak 1 epizód ennyi, akkor nem kaptok semmit se:P
  • JAS 39
    Az túl egyértelmű lenne.
  • akyyy
    A népszerű sorozat, a Barátok közt részeit Magyarországon idén először a nyári szünetben sem kell nélkülözniük a rajongóknak: az RTL Klub sorozata a tévében nem látható mini epizódokkal jelentkezik mától, melyeket a pannonos nézők wapos mobiltelefonjukkal érhetnek el.

A Pannon WAP oldalán négy héten keresztül hetente jelentkező új, kifejezetten mobiltelefonra forgatott, egyenként 4-5 perces részekben a jól ismert szereplőket ezúttal kicsit másképp láthatja az, aki igénybe veszi a különleges szolgáltatást. A néhány perces részeket kényelmesen végignézhetjük, ha az arra alkalmas mobilunkkal mobil szélessávú lefedett területen tartózkodunk.

Az epizód megtekintésének egyszeri díja 290 Ft, mely tartalmazza az adatforgalom díját is.

ha van rá igény, feltöltöm vhova, biztos van 18 +os is:D:D:D
    de csak hétvégén szedem le
  • paulthomas
    Hali.Szerintem az a művezető lőtte le.
  • JAS 39
    Mégis milyen biztos forrás?

Sztem nem ő volt. Egyébként megölésről még nem beszélhetünk mert nem halt meg.
  • akyyy
    indiTÉK?
  • Matthewpamer
    Zsófi ölte meg
    biztos forrás :D
  • JAS 39
    Úgy mint ahogy más meg megnéz olyan műsort ami mondjuk nekem nem tetszik. Másnak más tetszik nekünk meg ez. KÉSZ
  • pauly
    ilyen szemetet hogy lehet nézni...
  • JAS 39
    És ha a Magdika volt?
  • Dred bíró
    Nem biztos. Sokan kiakarták nyírni.
  • Trade
    en a takarito csajra gondolok akit Miklos dugott
  • cocobanana
    Kit löttek el?? Megölték Bartha Zsoltot?? Mert akkor Berényi Miklós lötte el Zsoltot
  • akyyy
    http://us.imdb.com/title/tt0175383/fullcredits
  • akyyy
    amúgy lehet h meghalt hisz anno ákost is megölték benne, igaz azt ugy is adták el, nem évadzáró rész volt. ment a fenyvesi klaudiához és falhehér aracal mondta aklaudiánka h ákso meghalt...

viszont évadzáróként meg leszúrták egyszer gézát.

de az is faca lenne ha hirtelen átvált scifibe az egész, barátok közt 20 év múlva, a nóri gyereke felnött scár és nyomozni kezd h kiderítse ki vot az apja, majd ki ölte meg:D
  • akyyy
    24 vs barátokközt loál:DD
  • ugot2know
    a keresztapa volt
  • Dred bíró
    Ezt én már egy csomószor montam.
  • The FlashBack
    Szerintem Bandika lesz, a kis játékstukkerével:D
  • Prof William
    Mint a Gyilkosság az Orient expressben. Ott is mindenki bennevolt a gyilkosságban. :)
  • IceTom
    én meg ma Andrást láttam,hogy lelövi! lehet az egész ház lakói löttek rá:)
  • sagica
    szerintem a művezető volt,de Miki úgyis feltámad
  • Matthewpamer
    amugy sztem is radnics, vagy embere
    vagy aki belökte egyszer a tóba :D
  • Matthewpamer
    lol az csak sms játék ma pl. a claudia lőtte le :D
  • Prof William
    Amúgy ha egy kis esze lettvolna a Hitman bácsinak/néninek akkor közvetlen közelről még 2 a szívbe 2-a fejbe. :) De persze akkor biztos nem élné túl. :) Mellesleg meg biztos túléli.
  • gagax
    Láttátok a bemutatót most?
    Komolyan a Zsófi tehette?Végig a művezetőre gondoltam, eszembe nem jutott volna a kiscsaj.
  • Trade
    Ugyanmar!
    A dilis szoke csajra nem gondol senki?Szerintem tuti o volt!
  • ugot2know
    A Miki felébred,mert az eddigieket csak álmodta,benn vót a Dallasban!
  • gamerboy91
    Most miért kellett illúzió rombolónak lenned?
  • KnightRider

Az egész hátterében egy szövevényes ügy munkál. Magdi néni valójában Natasa Szergejova Kuzmics, szovjet ügynöknő, Vili bácsi pedig Bill Gardener CIA kém. Feladatuk egymás likvidálása volt, de első találkozásuk alkalmával rögtön halálos szerelembe estek, és felfüggesztették ügynöki múltjukat. A magyar hatóságok új személyazonosságot adtak nekik, és kertvárosi proletár család álcája alatt telepítették le őket. Igen ám, de az angol titkosszolgálat tartott tőle, hogy a két ügynök túl sokat tud, és hosszú évek alatt kinyomozták, hogy hol is vannak. Utánauk küldték legfainabb ügynöküket, Michael Berenie-t, vagyis Berényi Mikit, hogy férkőzzön a közelükbe és likvidálja őket. Azonban Miki ellen küldtek egy ellenkémet, aki végül is kivégezte Mikit, vagy legalábbis megpróbálta!

• danikarate
    Sztem Magdi néni volt mert Miki Sáros lábbal ment be a lakásba
  • gamerboy91
    Szerintem a Radnics bérelt fel valakit(Hitman).
  • gamerboy91
  • sorti
    Hoffer Misi lőtt, hogy megbosszulja amiért buzivá tette :)
  • Dred bíró
    A bandika lőtt.