31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Szolnokboy
    jah én is figyeltem, sztem utószinkronos, valamiért nem volt jó az eredti szinész hangja
  • Sas6
    Figyi a Klaudiának az ugyvédének olyan fura a haangja nem?? Mintha nem is magyar lenne a csávó. Nincs neki magyarhangja??
  • Szolnokboy
    én már gondoltam rá, hogy valamelyik évadban lehetnének magyar terroristák akik meg akarnák merényelni az USA-t. kishazánk imidzsének már ugysem ártana plussz hallanánk szép nyelvünket gyárilag megszólalni :D
  • akyyy
    Szvsz magyarországon nagyon jó akció sorozatot lehetne igy csinálni... irjunk akészítöknek h a 24 egynéhány évadjában go magyarország:D
  • akyyy
    megvennék a magyar produkciót az amcsik, biztos van rá pénzük..:)
  • Szolnokboy
    most lenne aktuális egy crossover a sorozatba :) Mondjuk Jack Bauer Pestre érkezik hogy kinyomozza miértakarta Béluska megölni Mikit. Sőt egy egész titkos magyar CTUra derülne fény:D
  • Sas6
    Miki tuti hogy nem hallt meg mivel láttam a követjkező bemutatót amikor Zsoltal beszélget.
  • Boeing737
    Ez egyszerű sztem azért dugta el a mobilt hogy eladja.
  • akyyy
    ha meglátja toni az usjkágot tuti hazamgy.
    mellesleg a bk-ban már volt olyan h megöltek egy főszereplőt. a berényi ákost.
    meg anno régebben volt mikor leszúrták gézát , mert vmi srácc megerőszakolta tildát, és busszúbol egy parkoloházba...aztán nyáron találgatták h tuléli e géza... rtl ródshón még kérdezgették is a jónnépet:CC ejj, jók voltak azok a roadshow, még nem volt a fele tele VV-sekkel meg megasztárosokkal..( anno volt az rtlen is)
  • Brian87
    Szerintem nem fog meghalni...túl furcsa lenne akkor a sorozat meg nem lenne értelme.Régebben is sok mindenkit mutattak így , hogy meghal aztán semmi nem lett belőle.
    Habár aztán ki tudja ha meghal akkor egy igen nagy fordulatot fog venni a sorozat.

A hülyegyerek Tónira visszatérve szerintem is egy idióta az a gyerek...hogy lehet valaki ekkora luzer, hogy belemegy ilyen hülyeségekbe mint amibe a Norbi mindig beleviszi...ráadásul a mobillal is annyira átcseszte.

Amúgy szerintetek mikor visszajöttek Pestre és a Norbi belelépett a kutyasz***ba, adott egy újságot neki a Tóni pont úgy fordítva, hogy a Norbi fele volt a cikk a Mikiről.Ezzel kapcs szerintetek meglátta az újságban a Mikit és ezért dugta el a mobilját..vagy csak szemétségből, hogy lebeszélje, hogy hazamenjen???
  • Sas6
    Hát lehet hogy akkor én is lemondanék a baratokrol :DD
  • armageddon666
    SZERINTEM nem
  • Boeing737
    SZERINTETEK MOST MEGFOJTOTTA VAGY SEM?
  • Marlboroman
    Egy kis pippantás és már is nem érdekli a barátok közt :)
  • Sas6
    XDD hehe
  • IceTom
    3-at tippelhetsz:)
  • Sas6
    Hát eléggé rossz ez:( Nekem sajna nincs meg az a rész:(

Mivel tudott rávenni a baráthőd hogy ne nézd meg a Baratokat??
  • Pheaper
    Barátnőm miatt lekéstem a tegnapi részt !!!:(( nincs meg valakinek ???
  • akyyy
    aqtól még igen, csak a korházba a müvezető ment el... tod 47-es csak az áramot kapcsolta ki -.- aztűn ment agellért szálloba mer ott vót doga
  • Breki33
    ez az eredeti
  • armageddon666
    tudom de először odaírtam csak észrevettem hogy azt nem látogatják ezért beraktam ide (is) :D
  • Sas6
    Vajon ki nyeri majd a bunyót :DDD
  • RaST
    Jó h. mondod xD
    .. Majd váltok ki a patikába xD
  • Munch
    Ha meghalna, armageddon lenne itten, meg mennének a nyugdíjasok a temetőbe virággal, mint amikor bobby meghalt a dallaszba. xDDD
  • Sas6
    Föszereplő biztos életben marad valahogy sztem...
  • drobee
    Off: Nem lesz jobb az életed ha becopyzod a két topicba ugyanazt a hszt :D
  • armageddon666
    én is :D mikor láttam az előzetes hogy megölik utána meg hogy megfenyegeti a művezető tudtam egyből hogy ő lövi le :D tényelg most meghalt? :S kedvenc szereplőm volt... remélem életben marad.
  • Munch
    Jó, de készítsd be hétfőre is, mer akkor megint lesz ez itten oly izgalmas.
    xDDDDD
  • Sas6
    Hát nem :D
  • KnightRider

Akkor Mikit mégse egy CIA ügynök merényelte meg? :)
  • RaST
    Be is veszek egy nyugtatót xDD
  • Sas6
    Biztos nem hal meg.

• Munch
    Jaj necsináld!!!!! xDDDDD
  • IceTom
    meglepö fordulat lenne:P
  • Sas6
    persze
  • RaST
    Fel is ment a vérnyomásom xDDDDDDDDDDDDDD
  • Munch
    Főszereplő? Hülye vagy? xD
  • akyyy
    sztem a müvezető csak most akarta megölni-.-
    hisz mikor jelentkezett a zséért, már miklos kapott fenyegetéseket....
    és a művezető nem tudhatta előre hogy csak egy tizezrest fog kapni...
    most ha adtak volna nkei egy millát, miért küldte volna a csokrokat meg ilyenek?
    ( bár az is igaz, megkérdezte azt a jósnőt:D)
  • Seth
    Ez annyira kiszámítható volt....
  • IceTom
    Én is rá gondoltam:P...most akkor meghalt MIki?