31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Szolnokboy #438 jah én is figyeltem, sztem utószinkronos, valamiért nem volt jó az eredti szinész hangja -
#437 Figyi a Klaudiának az ugyvédének olyan fura a haangja nem?? Mintha nem is magyar lenne a csávó. Nincs neki magyarhangja?? -
Szolnokboy #436 én már gondoltam rá, hogy valamelyik évadban lehetnének magyar terroristák akik meg akarnák merényelni az USA-t. kishazánk imidzsének már ugysem ártana plussz hallanánk szép nyelvünket gyárilag megszólalni :D -
#435 Szvsz magyarországon nagyon jó akció sorozatot lehetne igy csinálni... irjunk akészítöknek h a 24 egynéhány évadjában go magyarország:D -
#434 megvennék a magyar produkciót az amcsik, biztos van rá pénzük..:) -
Szolnokboy #433 most lenne aktuális egy crossover a sorozatba :) Mondjuk Jack Bauer Pestre érkezik hogy kinyomozza miértakarta Béluska megölni Mikit. Sőt egy egész titkos magyar CTUra derülne fény:D -
#432 Miki tuti hogy nem hallt meg mivel láttam a követjkező bemutatót amikor Zsoltal beszélget. -
Boeing737 #431 Ez egyszerű sztem azért dugta el a mobilt hogy eladja. -
#430 ha meglátja toni az usjkágot tuti hazamgy.
mellesleg a bk-ban már volt olyan h megöltek egy főszereplőt. a berényi ákost.
meg anno régebben volt mikor leszúrták gézát , mert vmi srácc megerőszakolta tildát, és busszúbol egy parkoloházba...aztán nyáron találgatták h tuléli e géza... rtl ródshón még kérdezgették is a jónnépet:CC ejj, jók voltak azok a roadshow, még nem volt a fele tele VV-sekkel meg megasztárosokkal..( anno volt az rtlen is) -
Brian87 #429 Szerintem nem fog meghalni...túl furcsa lenne akkor a sorozat meg nem lenne értelme.Régebben is sok mindenkit mutattak így , hogy meghal aztán semmi nem lett belőle.
Habár aztán ki tudja ha meghal akkor egy igen nagy fordulatot fog venni a sorozat.
A hülyegyerek Tónira visszatérve szerintem is egy idióta az a gyerek...hogy lehet valaki ekkora luzer, hogy belemegy ilyen hülyeségekbe mint amibe a Norbi mindig beleviszi...ráadásul a mobillal is annyira átcseszte.
Amúgy szerintetek mikor visszajöttek Pestre és a Norbi belelépett a kutyasz***ba, adott egy újságot neki a Tóni pont úgy fordítva, hogy a Norbi fele volt a cikk a Mikiről.Ezzel kapcs szerintetek meglátta az újságban a Mikit és ezért dugta el a mobilját..vagy csak szemétségből, hogy lebeszélje, hogy hazamenjen??? -
#428 Hát lehet hogy akkor én is lemondanék a baratokrol :DD -
#427 SZERINTEM nem -
Boeing737 #426 SZERINTETEK MOST MEGFOJTOTTA VAGY SEM? -
Marlboroman #425 Egy kis pippantás és már is nem érdekli a barátok közt :) -
#424 XDD hehe -
IceTom #423 3-at tippelhetsz:) -
#422 Hát eléggé rossz ez:( Nekem sajna nincs meg az a rész:(
Mivel tudott rávenni a baráthőd hogy ne nézd meg a Baratokat?? -
#421 Barátnőm miatt lekéstem a tegnapi részt !!!:(( nincs meg valakinek ??? -
#420 aqtól még igen, csak a korházba a müvezető ment el... tod 47-es csak az áramot kapcsolta ki -.- aztűn ment agellért szálloba mer ott vót doga -
#419 ez az eredeti -
#418 tudom de először odaírtam csak észrevettem hogy azt nem látogatják ezért beraktam ide (is) :D -
#417 Vajon ki nyeri majd a bunyót :DDD -
#416 Jó h. mondod xD
.. Majd váltok ki a patikába xD -
#415 Ha meghalna, armageddon lenne itten, meg mennének a nyugdíjasok a temetőbe virággal, mint amikor bobby meghalt a dallaszba. xDDD -
#414 Föszereplő biztos életben marad valahogy sztem... -
#413 Off: Nem lesz jobb az életed ha becopyzod a két topicba ugyanazt a hszt :D -
#412 én is :D mikor láttam az előzetes hogy megölik utána meg hogy megfenyegeti a művezető tudtam egyből hogy ő lövi le :D tényelg most meghalt? :S kedvenc szereplőm volt... remélem életben marad. -
#411 Jó, de készítsd be hétfőre is, mer akkor megint lesz ez itten oly izgalmas.
xDDDDD -
#410 Hát nem :D -
KnightRider #409
Akkor Mikit mégse egy CIA ügynök merényelte meg? :)
-
#408 Be is veszek egy nyugtatót xDD -
#407 Biztos nem hal meg.
-
#406 Jaj necsináld!!!!! xDDDDD -
IceTom #405 meglepö fordulat lenne:P -
#404 persze -
#403 Fel is ment a vérnyomásom xDDDDDDDDDDDDDD -
#402 Főszereplő? Hülye vagy? xD -
#401 sztem a müvezető csak most akarta megölni-.-
hisz mikor jelentkezett a zséért, már miklos kapott fenyegetéseket....
és a művezető nem tudhatta előre hogy csak egy tizezrest fog kapni...
most ha adtak volna nkei egy millát, miért küldte volna a csokrokat meg ilyenek?
( bár az is igaz, megkérdezte azt a jósnőt:D) -
#400 Ez annyira kiszámítható volt.... -
IceTom #399 Én is rá gondoltam:P...most akkor meghalt MIki?