31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#478 lol
nagy hatással van rád a sökés:)))))))))
egyébként is Klaudia megy sittre:) -
#477 hehe, András meg Tilda összejön, andrást lecsukják pedofilia erős gyanuja miatt, és a miki megy megmenteni -
#476 a filmekben mindig raknak be olyan csoda dolgokat,ami a valoságban eléggé nehezeb vagy egyálltalán nem történne meg . -
IceTom #475 meghát annyira szegények nem lehetnek, szinte mindennap a rózsában vacsoráznak.reggeliznek.ebédelnek:) -
#474 sehonnan, csak azért maradt neki egy s más pénze. azért illet volan észrevenni hogy a pénzes témákat próbálják kerülni a sorozatban! régebben sose mondtak konkrét összeget, mos tmár valamelyet változott a felállás de igy se nagoyn.
-
Boeing737 #473 Szerintetek az András honnan visz haza fizetést? -
Szolnokboy #472 mér ? ez nem költséges, berakják a dani gyereket egy szigetes háttér elé, aztán jöhetnek a korábbi részek (flashbackek) :D
-
#471 Lebuktak ;) -
#470 Fattyú Tilda elment a parkba etyegni az Erikkel
Magdi néni örülne neki ha megtudná nameg a Zsófi is, Paliról nem is beszélve:)))))) -
#469 Elmehettek forgatókönyvírónak.
Csak az a baj,hogy ezek nagyon költséges részek lennének.
Találjatok ki költséghatékony részeket:) -
#468 dew kiderül hogy az a sziget nem is anynira lakatrlan, hisz találkozik az álllítólag meghalt ákossal és lórival, valamint a fenyvesivel, hoffermisivel ( meg tán a magdinénivel?) -
Szolnokboy #467 állitólag a dani gyerek jön majd hazafele az usából és lezuhan egy lakatlan szigeten, aztán lesz kb 150 rész flaschback (persze azokat látjuk majd amiket akkor láttunk mikor még nem csak guest star volt, pénztakarékosság ürügyén :) ) -
#466 Hohóó,az egy másik sorozat:-)
Na persze nemennyire kitalált,és csavaros,a színészi játék sem éri el az itten látottakat.:-)
De érdekes a feltevésed:-) -
#465 Meg az Andrást is koholt vádakkal börtönbe zárják és a Miki bemegy hozzá, hogy kiszabadítsa -
#464 én meg azt álmondtam h az ORsit meg a Noémit elrabolták és Lacitól követeltek mindenfélét az elrablók és úgy lett vége h mutatta az időt -
#463 De jó volt a vége:)))))))))
Zsolt szívatja a Claudiát:) -
#462 Adnál nekem egy cimet hol lehet letölteni? Léccike nagyon jó lenne. Privibe is kuldheted. Elöre is köszike. -
#461 aszfalt torrent -
#460 Honnan szeded? -
#459 én sem tom várom h le lehessen tölteni:) -
#458 mi volt a tegnapi részben? -
#457 én nem láttam de fogom hehe -
#456 Kb. -
IceTom #455 hát az:) -
#454 Ez az András tök láma:))))) -
MeBoMa #453 Olyan irritáló, hogy sose bukik már le a Zsolt, hogy felgyújtották az Andrea éttermét! -
#452 nem láttam :S mi történt benne? -
#451 Mekkora cliffhanger :) -
#450 nah ez fasza rész volt, főleg a vége... -.- megint tiszta 24... -
#449 nekme jobban bejött nagyanyusnak régen a barátnője... akié a berci volt -
#448 Nagyanyus -
Szolnokboy #447 szerintetek ki a legjobb csaj a BKban ? :) -
#446 jó hír: aki lemaradt vmelyik részről, letölthetőek lesznek ezen évad részei nagy valószinüséggel:)(egyenlőre csak egy torrentoldalon, akit érdekel, privizzen mert nem akarok reklámozni) -
#445 Jaja megha én nekem is nagyobbnak tünne a pocija :DD -
#444 tényleg gyermeket vár lgalábbis egy Blikkben vagy Storyban vagy emtom miben ezt olvastam. -
MeBoMa #443 Én szeretem elhinni, amit nézek. Kicsit zavaró, hogy nem adnak rá ellégé a rendezők, hogy különböző élethelyzetekben hogy fest egy-egy szereplő. Nóra életében csapás csapást ér, mégis a haja minden szála rendezett, minden szituációban, a sminkje is hibátlan, az arca angyali. Andreát sikerül kissé hajszoltabbra venni, de Tóni pl. mint csöves is, túl jólfésült. Remélem Nóra (Varga Izabella) azért ilyen szép, mert tényleg gyermeket vár! -
IceTom #442 sztem az nem az ö hangja volt..vagyis ez a hang Breyer Zoltáné..szal akkor ö volt?mert én nem így emlékeztem a képére:) -
#441 :DD lehet -
#440 vagy csak szinkronszinész..de lehetséges h túl halkan beszélt... de lefizették a rendezőt h szerepelhesen má..:D
vagy csak régebbi epizódban szerepelt mint ügyvéd, és most h szükség van r nem egymásik güyvéd lesz hanem ő, csak vmi hangszálgyulladása van :D -
#439 Eléggé érdekes egy hangja van :)